Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Αυτός είναι ο 33χρονος Μπαγκλαντεσιανός που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 33χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές, ο οποίος συνελήφθη την 20-06-2017, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα αδικήματα της κατάχρησης σε ασέλγεια, με παθόντα ανήλικο και της αποπλάνησης παιδιού, που είχε συμπληρώσει τα δεκατέσσερα αλλά όχι τα δεκαπέντε έτη της ηλικίας του.

Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά στο ΚΔΑΠ kinesis for kids

"Το ΚΔΑΠ kinesis for kids εντάσσει στο πρόγραμμα του από τη νέα σχολική χρονιά το θεατρικό παιχνίδι για παιδιά. Στόχος του θεατρικού παιχνιδιού είναι τα παιδιά μέσα από τα εργαλεία και τις δυνατότητες του θεάτρου, να διερευνήσουν και να ανακαλύψουν τον κόσμο γύρω τους αλλά και να βρουν τη δική τους θέση μέσα σε αυτόν.

Το πρώτο Sensory Room για παιδιά με αυτισμό στην Ευρώπη

Γράφει ο Πάνος Γεωργιάδης
Το αεροδρόμιο του Shannon (Aerfort na Sionna) βρίσκεται στη νοτιοδυτική Ιρλανδία και εξυπηρετεί κυρίως τις πόλεις Limerick, Ennis και Galway.

Ο Τατίδης, ο Γεωργαντάς, το Τ.Ε.Ι. Κιλκίς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πρέπει να ενημερώνουν σωστά τους πολίτες για τα διάφορα γεγονότα, τις ειδήσεις που μπορούν να συλλέξουν. Με μεγάλη απορία παρατήρησα σε τοπικό τύπο του Κιλκίς να αναφέρεται πώς κανένας φορέας, κανένας άλλος, παρά ΜΟΝΟ ο κύριος Γεωργαντάς ενδιαφέρθηκε για την πορεία του Τ.Ε.Ι. Κιλκίς.

Πέλλα: Συνέλαβαν 3 άτομα για κλοπή, φθορά, απείθεια και κατοχή 3 σκαντζόχοιρων

Οι συνεχείς έλεγχοι των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες (22-7-2017) στην Πέλλα, 3 ημεδαποί ηλικίας 18, 20 και 29 ετών, για κλοπή αγροτικού οχήματος, που έγινε νωρίτερα σε περιοχή της Πέλλας.

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Οξεία πτώση ακοής

 Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Η οξεία πτώση της ακοής είναι μια κατάσταση που αναπτύσσεται σε λιγότερες από τρεις ημέρες. Ξαφνικά και χωρίς καμιά συγκεκριμένη αιτία εμφανίζεται απώλεια της ακοής στο ένα (90%) ή και στα δύο αυτιά. Σε ορισμένες περιπτώσεις η βαρηκοΐα μπορεί να φτάνει στα όρια της κώφωσης.

Ο γάμος του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου και της Αγάπης Νικολαΐδου στην Αργυρούπολη Κιλκίς


Ο γάμος του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου και της Αγάπης Νικολαΐδου. Το μυστήριο έγινε το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας και Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αργυρούπολη Κιλκίς.