Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Χατζησάββας: "Σύριζα και Ανέλ νομοθετούν υπέρ των λαθρομεταναστών με τα χρήματα των Ελλήνων"


Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
O συναγωνιστής και βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας κατά την ομιλία του για το νομοσχέδιο του υπουργείο Υγείας αρχικά είπε ότι ο Σύριζα προσπαθεί να παρουσιάσει στους ψηφοφόρους του ένα μαρξιστικό-λενινιστικό-κομμουνιστικό προφίλ, αλλά στην πραγματικότητα εφαρμόζει καπιταλιστικές και μνημονιακές πολιτικές.

Τρόμος είναι...


Γράφει η Γεωργία Κολεσιώτου
Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Κιλκίς
Τρόμος είναι το κάλεσμα στο κινητό, Τρόμος είναι ο φάκελος στο γραμματοκιβώτιο, Τρόμος είναι η ενημέρωση της κάρτας στο ΑΤΜ, Τρόμος είναι το e-mail στον υπολογιστή, Τρόμος είναι η δέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού, Τρόμος είναι η ενημέρωση από τον αρμόδιο υπάλληλο, Τρόμος είναι η κατάθεση του μάρτυρα στις υποθέσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Συγχαρητήρια Ειρήνης Αγαθοπούλου, προς την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Κωφών Γυναικών

Υπογράφει η Ειρήνη Αγαθοπούλου
Πρόεδρος του Δ.Σ. του  Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας 
"Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην Εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών γυναικών, καθώς και σε όσες και όσους συνέβαλαν στη μεγάλη αυτή διάκριση. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια οι εθνικές ομάδες -και κυρίως οι γυναικείες- οι διακρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Ποδοσφαιρικός αγιασμός στον "Αλέξανδρο" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος"
Με τον καθιερωμένο αγιασμό, από τον γνωστό ποδοσφαιρόφιλο πατέρα Κωνσταντίνο και πατέρα Πέτρο, ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του Αλέξανδρου καθώς και των Ελπίδων Κιλκίς. 

Τοπική αυτοδιοίκηση τότε και τώρα

Του Δημήτρη Νίκογλου
Οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης με απλά λόγια δεν είναι τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο"από κράτη" σε μικρογραφία.

Έκλεβαν αυτοκίνητα για να τα χρησιμοποιήσουν σε ληστείες

Η πολύμηνη και συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση πολυάριθμων περιπτώσεων διαρρήξεων και κλοπών καταστημάτων και οχημάτων σε περιοχές των Σερρών και της Θεσσαλονίκης.

Η Χιλιανή δραματική ταινία “Νερούδα“ στο δημοτικό σινεμά Κιλκίς


Στις 4 Αυγούστου ,στις 9.30 το βράδυ και μόνο για μια ημέρα θα γνωρίσουμε τον διάσημο ποιητή Πάμπλο Νερούδα παρακολουθώντας στον Δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” την Χιλιανή δραματική ταινία “Νερούδα“

H Coca Cola σε κατάσταση απελπισίας για το Sprite

“Ο Αύγουστος είναι ο κατ΄ εξοχήν μήνας των διακοπών. Είναι ο μήνας της μεγάλης κατανάλωσης. Μπορούμε από φέτος να τον καθιερώσουμε ως μήνα των ελληνικών αναψυκτικών και των ελληνικών χυμών. Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ. Για να δώσουμε περαιτέρω ώθηση στο ελληνικό επιχειρείν και να δημιουργήσουμε με την καταναλωτική συμπεριφορά μας χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας”
Όμηρος Ταχμαζίδης, Ο Αύγουστος των ελληνικών αναψυκτικών (Τρίτη 1 Αυγούστου 2017)

Γεωργαντάς: "Η Ελλάδα 11 θέσεις πιο κάτω στην διεθνή κατάταξη για τη διαφθορά"


Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς, για τις δηλώσεις της Υπουργού κυρίας Όλγας Γεροβασίλη για τη διαφθορά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Παρέμβαση Γεωργαντά για αντισυνταγματικότητα τροπολογίας του Υπ. Υγείας - Video


Από την Πέμπτη 03.08.2017, οι αιτήσεις για τις 1135 θέσεις στον τομέα υγείας

Λόγω τεχνικού προβλήματος, οι αιτήσεις για συμμετοχή στο «Ειδικό Πρόγραμμα απασχόλησης 1.135 ανέργων στο Δημόσιο Τομέα της Υγείας, σύμφωνα με το άρθρο 64 του ν. 4430/2016 Α’205, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει» θα γίνονται δεκτές στο Πληροφοριακό Σύστημα του ΟΑΕΔ, από την Πέμπτη 03.08.2017 και ώρα 08:00 π.μ. έως τη Δευτέρα 21.08.2017 και ώρα 12:00 μ.μ.

Κλειστό τα Σάββατα του Αυγούστου το Yoga Pilates House Kilkis

Το γυμναστήριο Yoga Pilates House Kilkis, θα παραμείνει κλειστό από 14 έως και 18 Αυγούστου 2017 καθώς επίσης και όλα τα Σάββατα του Αυγούστου. 
Καλό Καλοκαίρι.