Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς τιμά τους συμμετέχοντες στο «KILKIS CUP” - Video


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς διοργάνωσε για 11η χρονιά Πανευρωπαϊκό τουρνουά τένις «KILKIS CUP” και τίμησε τους συμμετέχοντες με μπάρμπεκιου, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017.

Αρχίζουν τα φιλικά για τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την ευκαιρία να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων θα έχουν το σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές του Κιλκισιακού.

Απολογισμός Οδικής Ασφάλειας στην Κεντρική Μακεδονία τον Ιούλιο 2017

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Ιούλιο του έτους 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον μήνα Ιουλίου 2017

Κατά τη διάρκεια του μήνα Ιουλίου του 2017, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -942- άτομα και ειδικότερα:

ΚΥΑ για την άδεια διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων

Ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, στηρίζει τους Έλληνες κτηνοτρόφους και επιλύει μακροχρόνια προβλήματα, τα οποία τους ταλαιπωρούσαν. 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών

Ανακοινώνεται ότι συνεχίζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβου Κορινού (443ο χιλιόμετρο) της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εκτέλεσης εργασιών στη γέφυρα του παραπάνω Κόμβου και εργασιών οδοποιίας.

Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους οφειλέτες του Δήμου Κιλκίς

Από την Αντιδημαρχία Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών ανακοινώνεται προς τους οφειλέτες του Δήμου Κιλκίς ότι έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους σύμφωνα με το Ν. 4483/17 που ψηφίστηκε προσφάτως.

"Ευχαριστούμε την εταιρία "Σουλιώτης" Α.Ε."

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Στις 08/08/2017, παραλάβαμε 864 τεμάχια κονσέρβες ντολμαδάκια από την ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΤ. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΟΝ/ΒΩΝ ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΑΕ για να τα διανέμουμε στις οικογένειες που έχει αγκαλιάσει ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς.

Η ταινία "Ο εμποράκος" στο θερινό κινηματογράφο Κιλκίς


Η ταινία "Ο εμποράκος" (The Salesman) στο θερινό κινηματογράφο Κιλκίς την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 στις 9:30 μ.μ.

Παίονες αστυνομικοί ξερίζωσαν 432 τρίμετρα χασισόδεντρα

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, οδήγησαν στη σύλληψη ενός 52χρονου ημεδαπού, για καλλιέργεια κάνναβης.
Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται ακόμη ένας 52χρονος συνεργός του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Θάσος: Ο πιο κοντινός προορισμός του βορείου Αιγαίου

Γράφει ο Γιώργος Τσιμπούκας
Ένα βήμα από την Καβάλα ή την Κεραμωτή, σε μικρή απόσταση φτάνεις με το πλοίο της γραμμής στην καταπράσινη Θάσο. Με την πλούσια βλάστηση από ελιές και πεύκα, με κρύα νερά στην Παναγιά, που τρέχουν δίπλα σε πλατάνια και τις υπέροχες παραλίες της με την ψιλή άμμο, η Θάσος αποτελεί ένα πανέμορφο τουριστικό προορισμό. 

"Δικαιούσαι αποζημίωση 50 ευρώ για κάθε αλεπού που θα προσκομίζεις"


Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών, τον Αύγουστο 2017

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, για το χρονικό διάστημα έως και την 3-9-2017, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Ποντιακό γλέντι της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ στο Δροσάτο

Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ διοργανώνει ποντιακό γλέντι στο Δροσάτο του Κιλκίς, στην ταβέρνα του «Μουστάκα», την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017, στις 8:30 μ.μ.

Ημερήσια εκδρομή στους Αμμόλοφους Καβάλας πάει ο ΑΡΗΣ Παντελεήμονα

Την Κυριακή 13 Αυγούστου ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα προσκαλεί όλους τους φίλους του σε ημερήσια εκδρομή στους Αμμόλοφους Καβάλας. Η αναχώρηση θα γίνει στις 8 το πρωί από το Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού ενώ η επιστροφή από Αμμόλοφους θα γίνει στις 5 το απόγευμα.