Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Ουλίτιδα της εγκυμοσύνης


Γράφει ο Dr. Θωμάς Μακρυνιώτης*
Η εγκυμοσύνη είναι μια πολύ σημαντική περίοδος στην ζωή της γυναίκας που συνοδεύεται από πολλές σωματικές και ψυχολογικές αλλαγές. Διάφορες ασθένειες του στόματος μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην ίδια, στην εγκυμοσύνη ή στο μωρό.

Η Coca Cola απειλεί την ελληνική κοινωνία…

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 αναρτήθηκε στο διαδίκτυο έναν άρθρο μου με τίτλο “Η Coca Cola υποφέρει από τον εφιάλτη της στέβια”. Γράφω κατά σύμπτωση, διότι την αμέσως επόμενη ημέρα, Τρίτη 28 Μαρτίου, η αμερικανική πολυεθνική ανακοίνωσε επισήμως δια του τύπου, ότι τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει στην αγορά ένα προϊόν της με τη χρήση γλυκαντικών από το φυτό στέβια, η Coca Cola με στέβια.

Η ταινία “Το δωμάτιο” στον Δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κιλκίς


Μη χάσετε την Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017 στις 9.30 το βράδυ και μόνο για μια ημέρα την εξαιρετική ταινία “Το δωμάτιο” στον Δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός”.

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - '' Διακόσια like στο νερό! ''


Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
«Σταμάτα το αμάξι ΤΩΡΑ! Να εδώ… εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για φωτογραφία. Όπως το φανταζόμουν! Η θάλασσα από κάτω και πάνω στο βουνό, κίτρινα λουλουδάκια και μπλε και κόκκινα!  Όλη η χρωματική παλέτα σ’ ένα μέρος και ο ήλιος να τα λούζει όλα με το φως του! Διακόσια like στο τσεπάκι μου! 

Ανοιχτό έως και την Κυριακή το Βελλίδειο για το κοινό λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Ανοιχτό θα παραμείνει το Βελλίδειο από σήμερα Πέμπτη 10 Αυγούστου έως και την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 και ώρες 0:80 έως 22:00, για την προφύλαξη του κοινού από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Πανηγύρι στο Δροσάτο Κιλκίς


Οι δικαιούχοι άδειας φύτευσης αμπελιών για το έτος 2017 στο νομό Κιλκίς

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα http://www.minagric.gr/images/stories/docs/ agrotis/Ampeli/adeies_fyt_oin_ampleou_2017.pdf του Υ.Π.Α.Α.Τ ο Πίνακας των Επιλέξιμων Παραγωγών για Χορήγηση Άδειας Φύτευσης Αμπέλου για το 2017. Σύμφωνα με την επεξεργασία του πίνακα από την Δ.Α.Ο.Κ Κιλκίς, σε παραγωγούς που θα καλλιεργήσουν αμπέλι στην Περιφερειακή ενότητα Κιλκίς διανεμήθηκαν 223,5 στρ. ενώ ακόμη 22,7 στρ. δόθηκαν σε παραγωγό της Π.Ε Κιλκίς ο οποίος θα καλλιεργήσει στην Π.Ε Πέλλας. 

Το νέο Δ.Σ. του Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς

Σας Ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017 στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς με θέμα την κατανομή αξιωμάτων, έγινε η παρακάτω σύνθεση:

Κτηνιατρικές συμβουλές για τον ιό του Δυτικού Νείλου

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών (Υ.Ζ. – Κ.Α.Φ.Ε.) της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (α.α. 23/2017) που ισχύει από σήμερα Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 έως και την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017.
Σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία για ένα διήμερο στη χώρα.
Πιο αναλυτικά, οι μέγιστες τιμές θα φτάσει κατά τόπους:

Ευνοϊκές ρυθμίσεις για χρέη στον δήμο Παιονίας

Η Αντιδημαρχία Οικονομικών του Δήμου Παιονίας ανακοινώνει προς του δημότες τα κάτωθι: "Καλούνται όσοι δημότες οφείλουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δήμο Παιονίας να υποβάλλουν αίτηση ρύθμισης από 21/8/2017 έως και 30/11/2017.

Επιστρέφονται πινακίδες και άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων, ενόψει Δεκαπενταύγουστου

Με Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, επιστρέφονται από 10 Αυγούστου 2017, οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους κατά την εορταστική περίοδο του Δεκαπενταύγουστου.

Παραδοσιακή βραδιά στη Γουμένισσα


Γουμένισσα: Έκθεση ζωγραφική της Σοφίας Μπρατάκη


Λαϊκοποντιακό γλέντι στο Κεντρικό Κιλκίς


Τιμή για την Ελλάδα και το Κιλκίς: Ολυμπιονίκης η Κιλκισιώτισσα Μαρία Φουλεδάκη

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Ολυμπιάδα Deaflympics Samsun 2017, διεξήχθη στην Τουρκία και συγκεκριμένα στη πόλη Σαμψούντα από 18 έως τέλη Ιουλίου 2017 με όλα τα ολυμπιακά αθλήματα να διεξάγονται σε διάφορα αθλητικά στάδια της πόλης. 

Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Παύλου Καθάριου

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού Παύλου Καθάριου. Δε χρειάζονται πολλές συστάσεις για τον Καθάριο, μιας και η μέχρι τώρα καριέρα του τα λέει όλα.