Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Χαλκιδική: Συνελήφθησαν 8 άτομα και κατασχέθηκαν πάνω από 4.500 είδη παρεμπορίου

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής σε τουριστικές και παραλιακές περιοχές της Χαλκιδικής, για την καταπολέμηση του φαινομένου του παρεμπορίου.

Κιλκίς: Του κατέσχεσαν το ένα και μοναδικό χασισόδεντρο που καλλιεργούσε στην αυλή του

Συνελήφθη χθες (11-8-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 62χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή του σπιτιού του ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 180 εκατοστών, το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε. 

Κιλκίς: Πανευρωπαϊκό τουρνουά τένις «KILKIS CUP” - Video


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς διοργάνωσε για 11η χρονιά το Πανευρωπαϊκό τουρνουά τένις «KILKIS CUP”. Ο τελικός αγοριών και κοριτσιών έγινε το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 στις 10:00 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.

Κιλκίς: Καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του 21 δίμετρα χασισόδεντρα

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (11-8-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, 47χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Έφαγες ποτέ υβριστόν από τα χεράκια Πόντιας γιαγιάς από τη Βάθη;


Πρώτη δημοσίευση 7 Αυγούστου 2015
Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες στο Κιλκίς του 2040 μΧ δεν έχει προηγούμενο. Έχουμε τόσο κόσμο που τους προωθούμε στα ξενοδοχεία Θεσσαλονίκης και Σερρών για να τους εξυπηρετήσουμε. Είναι σε εξέλιξη τόσες πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, που αναγκαστικά μεταφέραμε το πασίγνωστο πλέον, σε όλο τον κόσμιο «Διεθνές Φεστιβάλ Ποντιακής Κουζίνας Κιλκίς» σε άλλη περίοδο. 

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια, ενόψει του Δεκαπενταύγουστου

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων από και προς τα αστικά κέντρα ενόψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου 2017, έχει εκπονήσει ειδικό σχεδιασμό και λαμβάνει αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.