Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

46χρονος Σέρβος ο "ποντικός" της Κασσάνδρας Χαλκιδικής

Μετά από στοχευμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, συνελήφθη χθες (14 Αυγούστου 2017) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, 46χρονος υπήκοος Σερβίας, για κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα σε παραλιακές περιοχές της Χαλκιδικής.

Στο Κιλκίς και στην Παναγία Σουμελά ο Α. Τζιτζικώστας


Στην Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο Ημαθίας παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για το Δεκαπενταύγουστο, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους Νίκη Καρατζιούλα καιο Θεόφιλο Τεληγιαννίδη.

Μια βραδιά με τον Στέλιο Χαλκίδη στην Ευκαρπία Κιλκίς


Επιμορφωτική Κιλκίς: Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση αποτελεσμάτων έργων του Erasmus+

Η Επιμορφωτική Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας (εκπαιδευτές ΕΕΚ, Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Σχολικούς Συμβούλους) αλλά και εκπροσώπους εκπαιδευτικών φορέων να παρευρεθούν στην ενημερωτική εκδήλωση που θα υλοποιήσει, με σκοπό την παρουσίαση αποτελεσμάτων έργων του Erasmus+ στα οποία συμμετείχε ως διακρατικός εταίρος.

Ξεκινά η προετοιμασία για τον Άρη Παντελεήμονα

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Την προσεχή Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 
Ο προπονητής Χονδρόπουλος Ηλίας, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδος, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο αξιοποιώντας το πολύ καλό έμψυχο δυναμικό που υπάρχει. 

Περιφορά της εικόνας της Παναγίας Κιλκισσιώτισας - Video


Εκδηλώσεις των εγκωμίων του επιταφίου της Παναγίας και περιφορά της εικόνας της Παναγίας Κιλκισσιώτισας, στο Κιλκίς την Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017.