Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Πέθανε η Ζωή Λάσκαρη

Νεκρή στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη βρέθηκε την Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017 η ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον οικογενειακό της κύκλο, ο θάνατός της προήλθε από ανακοπή καρδιάς.

Χαλκιδική: Συνέλαβαν 13 άτομα για παράνομη ελεύθερη κατασκήνωση

Στο πλαίσιο του γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας, πραγματοποιήθηκαν στις 17 και 18 Αυγούστου 2017 στοχευμένοι έλεγχοι από κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, σε τουριστικές και παραλιακές περιοχές της Χαλκιδικής.

Αυτό είναι το παιδάκι που βρέθηκε να περιπλανιέται μόνο του στη Λάρισα

Δίνονται στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, φωτογραφίες ανήλικου αγοριού, ηλικίας δυόμιση ετών περίπου, (αγνώστων λοιπών στοιχείων), που βρέθηκε από πολίτη, σε καλή κατάσταση υγείας, να περιπλανάται μόνο του χωρίς επίβλεψη και εκτεθειμένο σε άμεσο κίνδυνο, την 11.30 ώρα της 05 Ιουλίου 2017, στον περιβάλλοντα χώρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Αχιλλείου Λάρισας.

Πληρωμή έτους 2013 των δικαιούχων της Βιολογική γεωργίας

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η τρίτη πληρωμή του έτους 2013 της ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ. Οι καταστάσεις ανάρτησης πληρωμής και απορριπτόμενων αναρτήθηκαν από 18/8/2017 στον πίνακα ανακοινώσεων της ΠΕ Κιλκίς για ενημέρωσή σας.

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας στις 22 Αυγούστου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, 26ης Οκτωβρίου 43, με θέματα ημερήσιας διάταξης :

Η γαλλική ταινία “Η χορεύτρια” στο δημοτικό θερινό σινεμά Κιλκίς


Μη χάσετε στις 19 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ και μόνο για μια ημέρα την γαλλική ταινία “Η χορεύτρια” στον Δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός”.

Ζαμπέτας, Τσιτσάνης και "πόλις" στην πλατεία Γουμένισσας - Video


Συναυλία με τραγούδια Ζαμπέτα και Τσιτσάνη, από το μουσικό συγκρότημα "πόλις" την Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017 στην κεντρική πλατεία Γουμένισσας στο πλαίσιο των "Θεοτοκείων" 2017.