Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Νέα Μηχανιώνα λόγω περιφοράς της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας

Ανακοινώνεται ότι, την Τρίτη (22-08-2017) και την Τετάρτη (23-08-2017) θα λάβει χώρα, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, θρησκευτική πανήγυρη του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης.

Φωτιές παντού

Της Σοφίας Μαρωνίδη
Πριν δέκα χρόνια…
Η Πελοπόννησος καίγεται.
Δάση, ζώα, σπίτια, άνθρωποι, γίνονται παρανάλωμα του πυρός.
Δεκάδες τα θύματα.

Εξαφάνιση ηλικιωμένου από το Δροσάτο Κιλκίς

Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από την περιοχή του Δροσάτου, Κιλκίς. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Η ταινία “Μάγια η μέλισσα ” στον θερινό κινηματογράφο Κιλκίς


Την Τρίτη 22 και Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ η ταινία “Μάγια η μέλισσα ” στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός”.

Μήνυση Προέδρου Δ.Ε.Υ.Α. Κιλκίς κατ' αγνώστων για δολιοφθορά στην Αντιγόνεια

Μήνυση κατ' αγνώστων κατέθεσε η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Κιλκίς (Δ.Ε.Υ.Α.Κ) Ελένη Αναστασιάδου για τη δολιοφθορά που υπέστησαν οι καλωδιώσεις στα φίλτρα της Αντιγόνειας με συνέπεια δύο οικισμοί της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών (Αντιγόνεια και Μυλοχώρι ) να μείνουν για αρκετές ώρες χωρίς νερό.

Άδειες για κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις μέσα ή κοντά σε κατοικημένες περιοχές

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε Κιλκίς (Δ.Α.Ο.Κ. Κιλκίς) ενημερώνει ότι έχει εκδοθεί η ΚΥΑ με αριθμ. 940/81279(ΦΕΚ Β’ 2741/04-08-2017) που καθορίζει την διαδικασία για την χορήγηση άδειας διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων εντός ή πλησίον κατοικημένων περιοχών.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για αύριο Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (α.α. 24/2017), το οποίο ισχύει για αύριο Τρίτη 22 Αυγούστου 2017.

Χαλκιδική: Προσπάθησε να ληστέψει με βαριοπούλα κοσμηματοπωλείο, αλλά δεν του 'κατσε

Οι συνεχείς περιπολίες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κασσάνδρας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, οδήγησαν στη σύλληψη ενός 60χρονου ημεδαπού, για απόπειρα κλοπής από κοσμηματοπωλείο στη Χαλκιδική.

Δείτε τον 62χρονο που συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικη

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 62χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 14-8-2017 σε περιοχή της Δυτικής Αττικής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για αποπλάνηση ανηλίκου (Δείτε ΕΔΩ).

Έκτακτη Αιμοδοσία στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Το καλοκαίρι ο αριθμός των αιμοδοτών μειώνεται, χειρουργεία αναβάλλονται και ασθενείς αγωνιούν, οι ανάγκες σε αίμα αυξάνονται… Παιδιά που χρειάζονται αίμα και αιμοπετάλια κινδυνεύουν, συνάνθρωποί μας με μεσογειακή αναιμία και λευχαιμία βρίσκονται σε απόγνωση, ενώ τα τροχαία ατυχήματα αυξάνονται…

Κιλκίς: Κατάσταση πληρωμής των δικαιούχων της Δράσης ”Βιολογική Κτηνοτροφία”

Ανακοινώνεται ότι έχει προωθηθεί προς εκκαθάριση στον ΟΠΕΚΕΠΕ η κατάσταση πληρωμής των δικαιούχων της Δράσης 1.2 ” Βιολογική Κτηνοτροφία” για το έτος 2014 του Νομού Κιλκίς. Οι καταστάσεις περιλαμβάνουν τα ονόματα 3 δικαιούχων και η συνολική αξία του καταβαλλόμενου ποσού ανέρχεται στα 19362,74 ευρώ.

Δηλώσεις συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2017

Οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων με οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου υποχρεούνται αμέσως μετά το πέρας του τρυγητού να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής σύμφωνα με τον Καν(ΕΚ) 436/2009, όπως ισχύει κάθε φορά.