Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Συγχαρητήριο μήνυμα του Γιώργου Φραγγίδη στους επιτυχόντες μαθητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης 
"Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για όσους νέους και νέες, άνοιξαν την πόρτα της φοιτητικής ζωής.

Πετυχημένα και φέτος τα Θεοτόκεια 2017 στο Δροσάτο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού συλλόγου Δροσάτου
Μεγάλη επιτυχία είχαν και φέτος τα Θεοτόκεια 2017 στο Δροσάτο Κιλκίς. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Δροσάτο από τον Πολιτιστικό σύλλογο Δροσάτου με την στήριξη του Δήμου Κιλκίς. 

Το «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Η Νέλλη Γκίνη επιστρέφει στην αρχαία κωμωδία ως Πραξαγόρα στις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, που θα παρουσιαστούν στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Τρίτη 29 Αυγούστου 2017, στις 21.00.

Συνάντηση Φιλαρμονικών στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Συνάντηση Φιλαρμονικών στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017, 21.00 
Για δεύτερη χρονιά διοργανώνεται στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, με ελεύθερη είσοδο, η Συνάντηση Φιλαρμονικών, με μερικά εξαιρετικά σχήματα να απλώνουν πάνω στη σκηνή τη μαγεία των μουσικών τους.

Συγχαρητήριο μήνυμα Διευθυντή Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Υπογράφει Κωνσταντίνος Χ. Αθανασόπουλος
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
"Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής μαθητών σε ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων μας για την επιτυχία τους.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Παιονίας στους επιτυχόντες μαθητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Υπογράφει ο
Χρήστος Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
"Πριν λίγες ημέρες, τα παιδιά του Δήμου μας, όπως και όλα τα παιδιά της χώρας, έφεραν εις πέρας επιτυχώς το δύσκολο έργο των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς προς τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ 2017

Υπογράφει ο
Δημήτρης Σισμανίδης
Δήμαρχος Κιλκίς
"Θερμά συγχαρητήρια στους νέους και στις νέες του Δήμου Κιλκίς που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας.

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 29η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Δίωρη διακοπή ηλεκτροδότησης σε Ανθόφυτο, Μικρόκαμπο και Παλιό Αγιονέρι

Από τη ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώθηκε ότι την Κυριακή 27 Αυγούστου θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση από τις 8:00 έως τις 10:00 σε Ανθόφυτο, Μικρόκαμπο και Π. Αγιονέρι.

Πανελλήνιες 2017: Όλα τα ονόματα των επιτυχόντων του νομού Κιλκίς

Κιλκίς: 40χρονος πουλούσε χωρίς άδεια ελαιόλαδο

Συνελήφθη χθες (23-8-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητό του, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 8 δοχεία με ελαιόλαδο, τα οποία διέθετε προς πώληση, χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια Αρχή. 

Συνελήφθη 64χρονος Σκοπιανός για παράνομη μεταφορά 7 Σύριων

Συνελήφθη χθες (23-8-2017) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης και του Τμήματος Τροχαίας Κιλκίς, 64χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε, διαπιστώθηκε εντός ρυμουλκούμενου οχήματος να μεταφέρει συνολικά 7 υπηκόους Συρίας, οι οποίοι σκόπευαν να εξέλθουν παράνομα από την χώρα.

Το "Εν Χορδαίς" με τον κιλκισιώτη Δρόσο Κουτσοκώστα στο «Παρά θίν’ αλός» της Καλαμαριάς


Το "Εν Χορδαίς" με τον κιλκισιώτη Δρόσο Κουτσοκώστα σήμερα,  Πέμπτη 24 Αυγούστου στην Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (Κομνηνών 58-Καλαμαριά) στις 21.00. 

Χαλκιδική: Τσάκωσαν 58χρονο διακινητή κοκαΐνης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 58χρονου ημεδαπού, που δραστηριοποιούταν στη διακίνηση ναρκωτικών.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και τους κλάδους σύνδεσης αυτής θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εργασίες συντήρησης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017, στις 13:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Τουρνουά Street Basket στην Αξιούπολη


Βάσεις 2017 – Σήμερα τα αποτελέσματα Πανελληνίων 2017

Στις 10.00 π.μ. σήμερα 24 Αυγούστου 2017 θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.