Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Στα Λουτρά Πόζαρ πάει ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωπού

Κλάπηκε αυτοκίνητο με πινακίδες ΚΙΑ 7396, στην περιοχή των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης

Κλάπηκε Toyota Corolla Liftback 1992 με πινακίδες ΚΙΑ 7396, στην περιοχή των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης. Παρακαλούμε αν γνωρίζετε κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει επικοινωνήστε με το τηλ. 6948338417 (Ερμιόνη Ψαρά).

Πάμε Παλιό Γυναικόκαστρο. για μια όμορφη ρεμπέτικη βραδιά


Κατερίνη: Αλβανός ήταν νταβατζής της γυναίκας του

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθεί χθες (26 Αυγούστου) το μεσημέρι στην Κατερίνη, 45χρονος υπήκοος Αλβανίας για μαστροπεία.

Κιλκίς! Τσάκωσαν Σκοπιανό να μεταφέρει παράνομα 2 Σέρβους

Συνελήφθησαν χθες (26-8-2017) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ένας 55χρονος ημεδαπός και ένας 51χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να μεταφέρουν 2 υπηκόους Σερβίας, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εισόδου τους στην ελληνική επικράτεια. 

Αυτός είναι ο πατέρας που εξέδιδε την κόρη του - Στη δημοσιότητα και οι φωτογραφίες και του 67χρονου βιαστή της

Δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κω, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος δυο ημεδαπών, ηλικίας 67 και 41 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν την 16.08.2017 σε νησί της Δωδεκανήσου. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Κιλκίς: 4η έκθεση εικαστικών «πόλις» με τίτλο «χώρος/space»



Δείτε Video - Reportage  από τα εγκαίνια της έκθεσης ΕΔΩ
Το «Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σύνολο η πόλις» πραγματοποιεί την 4η έκθεση εικαστικών «πόλις» με τίτλο «χώρος/space». Με τον παραπάνω τίτλο ορίζεται η ευρύτερη έννοια του χώρου που μας περιβάλλει (δομημένος χώρος, φύση, ατμόσφαιρα).

Ο ρόλος του φθορίου στα δόντια μας (μέρος 2ο)


Γράφει ο Dr. Θωμάς Μακρυνιώτης*
(Διαβάστε το πρώτο μέρος του άρθρου ΕΔΩ)

Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή ακαδημία παιδιατρικής οδοντιατρικής (EAPD) η καθημερινή χρήση φθορίου είναι απαραίτητη για την πρόληψη και τον έλεγχο της τερηδόνας στα παιδιά. Ας μην ξεχνάμε εξάλλου ότι βρίσκεται ούτως ή άλλως μέσα στα δόντια μας, αφού αποτελεί ένα βασικό συστατικό τους. 

Αλλοιώσεις της ακοής λόγω ηλικίας


Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Στη σύγχρονη εποχή της ηχορύπανσης δεχόμαστε καθημερινά ανεξέλεγκτους τοξικούς για την ακοή θορύβους. Η φυσική γήρανση του ανθρώπινου οργανισμού και του οργάνου της ακοής οδηγεί αργά ή γρήγορα στη σταδιακή απώλεια της ακουστικής οξύτητας, η οποία δεν είναι προς το παρόν αναστρέψιμη, αλλά κάνει δυσχερέστατη την επικοινωνία ενός ηλικιωμένου ατόμου με τους λοιπούς ανθρώπους του περιβάλλοντος.

Σχετικά με τη Β' φάση αποσπάσεων ΠΥΣΔΕ

Παρεμβαίνει ο Δημήτρης Πεππές 
τακτ. αιρετό μέλος του ΚΥΣΔΕ
με τη ΔΑΚΕ καθηγητών
Η ολοκλήρωση των συνεδριάσεων του ΚΥΣΔΕ για τη Β φάση των αποσπάσεων διαψεύδει τελικά τις ελπίδες εκατοντάδων εκπαιδευτικών να εργαστούν στον τόπο μόνιμης διαμονής των.

Ισόπαλος στην Αλεξάνδρεια ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ισόπαλος δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017, ο φιλικός αγώνας του Κιλκισιακού στην Αλεξάνδρεια κόντρα στον τοπικό Φίλιππο. Ο Λεωνίδας Υφαντίδης είχε τη δυνατότητα να δει όλους του τους ποδοσφαιριστές αγωνιζόμενους σε ένα δυνατό τεστ, καθώς η ομάδα της Ημαθίας αγωνίζεται και αυτή στη Γ΄ Εθνική.

4th Toumpa River Party: Μαγική βραδιά στο Γαλλικό Κιλκίς με τα "Κίτρινα Ποδήλατα" (Video)


Το 4th Toumpa River Party παρουσίασε το γνωστό ελληνικό μουσικό συγκρότημα "Κίτρινα Ποδήλατα". Η βραδιά της 26 Αυγούστου 2017 ήταν όπως κάθε χρόνο μαγική καθώς με παρέα τους Γιώργο και Αλέξανδρο Παντελιά που είναι οι εμπνευστές και δημιουργοί και τα μοναδικά μέλη, το TRP άλλαξε επίπεδο.