Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς, γα 24η χρονιά φέτος, ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών για όλες τις ηλικίες, από την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου 2017.

Πρόγραμμα της Σχολής Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

➤ΜΠΑΜΠΙΝΙ: Τρίτη και Πέμπτη 4.15μ.μ.-5.30μ.μ. στο Σαλάτς.
Προπονήτρια Ελένη Μουρατίδου
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ Α΄ (2009) και ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ Β΄ (2010): Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 3.00μ.μ.-4.15μ.μ. στο Σαλάτς.
Προπονητές Γιώργος Αλτιπαρμακίδης και Τόνι Γκονζάλεζ

Ζητείται προσωπικό από το Ράντσο Κιλκίς (31/8/20017)

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ
Ζητείται από το Ράντσο Κιλκίς προσωπικό για την περιποίηση και την καθαριότητα του Αγροκτήματος και των ζώων της φάρμας (Αλόγων κ.λ.π). Διαμονή στο Αγρόκτημα. Κατά προτίμηση ζευγάρι.

Εγγραφές στα τμήματα της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, ο καταξιωμένος φορέας τεχνών και πολιτισμού, συνεχίζοντας με συνέπεια το πολύπλευρο έργο της, ανακοινώνει για μια ακόμη χρονιά την έναρξη των εγγραφών στα καλλιτεχνικά τμήματά της. Οι εγγραφές θα αρχίσουν από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017, καθημερινά 5-8 το απόγευμα.

Ενισχύεται η γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού με την Χριστίνα Τσιόνκη

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία της ενέταξε στο δυναμικό της η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, μιας και παίκτρια του ΑΟΚ είναι και επίσημα από το πρωί της Πέμπτης η Χριστίνα Τσιόνκη.

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση με θέμα "Ανάγκες Γυναικών Προσφύγων"

Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Ομάδα Διοίκησης Έργου Προσφυγικού της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων σας προσκαλεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18.00 μ.μ. στην Αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 1) για την Παρουσίαση και Συζήτηση της Μελέτης Ανίχνευσης Αναγκών Γυναικών Προσφύγων που εκπονήθηκε από το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών "ΔΙΟΤΙΜΑ" με πρωτοβουλία του ΚΕΘΙ, με τη φιλοδοξία η μελέτη αυτή να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για θεσμικούς φορείς και διεθνείς και ελληνικές οργανώσεις.

Δυνατό τεστ του Κιλκισιακού απέναντι στον Πιερικό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Δυνατό τεστ απέναντι στον Πιερικό έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Κιλκισιακός, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Φάσεις και από τις δύο πλευρές, σε έναν ανοιχτό αγώνα, με τους προπονητές να χρησιμοποιούν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους.

Φιλικό παιχνίδι Κιλκισιακού με Ηρακλή

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Το σπουδαιότερο φιλικό τεστ του Κιλκισιακού θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο, με την ομάδα μας να υποδέχεται τον ιστορικό Ηρακλή.

Μητσοτάκης: «Να γράψουμε τη δική μας ιστορία»

Υπογράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Τα παιδιά που έμαθαν σε ποια σχολή μπήκαν την περασμένη Πέμπτη γεννήθηκαν στο γύρισμα του 21ου αιώνα. Θα αποφοιτήσουν από το Πανεπιστήμιο το 2021. Τα παιδιά της πρώτης Δημοτικού που θα ακούσουν το πρώτο σχολικό κουδούνι σε λίγες μέρες, θα τελειώσουν το Λύκειο το 2029 και θα αποφοιτήσουν από το Πανεπιστήμιο το 2033. 

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 ξεκινούν οι εγγραφές στο Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς.

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 4 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Σκοτώθηκε 35χρονος πεζός σε τροχαίο

Σήμερα (31-8-2017) τα ξημερώματα στο 8ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Σερρών, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, 35χρονος ημεδαπός που κινούταν πεζός, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός και αφού έπεσε στο οδόστρωμα, παρασύρθηκε εκ νέου από αυτοκίνητο που ακολουθούσε και οδηγούσε 37χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 35χρονου πεζού. 

Πρόγραμμα δράσης για το συλλαλητήριο της ΔΕΘ

Δελτίο Τύπου Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης
Η Διοίκηση της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων ν. Θεσσαλονίκης ενόψει της ΔΕΘ απευθύνει κάλεσμα στους εργαζόμενους στο Εμπόριο, στους άνεργους, στις νέες και τους νέους που βιώνουν καθημερινά τις επιπτώσεις των βάρβαρων μέτρων. Έχουμε ζήσει στο πετσί μας τι σημαίνει «ανάπτυξη» για τους μεγαλέμπορους και το μεγάλο κεφάλαιο. 

Πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΣ "Αετός" Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΠΑΣ "Αετός" Κιλκίς
Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 στις 19:00 πρώτη συγκέντρωση των Ακαδημιών αλλά και των Αγωνιστικών Τμημάτων του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ στο αμφιθέατρο του Γυμναστηρίου του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς.

Ξεκινούν οι εγγραφές στις Ακαδημίες Handball Κιλκίς


Ισόπαλος 1-1, ο Πιερικός με τον Κιλκισιακό στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πιερικού
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίστηκε στο Κιλκίς με την ιστορική ομάδα του Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ στο έκτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι και ικανοποίησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο με το σκορ να είναι 1-1 με το σφύριγμα της λήξης. 

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (31/8/2017)

Από την FALCON SECURITY G.S. στο Κιλκίς ζητούνται άτομα για φύλακες, με άδεια εργασίας. 
Δείτε ΕΔΩ