Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Ένα Time Lapse των εγκαινίων της 4ης έκθεσης εικαστικών του "πόλις" - Video


Το Video είναι μια ευγενική παραχώρηση του Θοδωρή Αθανασιάδη, τον οποίο η Γνώμη ευχαριστεί θερμά.
Ένα Time Lapse των εγκαινίων της 4ης έκθεσης εικαστικών του "πόλις" που έγιναν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017, στην Αυστροελληνική Κιλκίς.

Εκτός έδρας διπλό για τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στην Ηράκλεια Σερρών βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Κιλκισιακός, που έδωσε φιλικό αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής. Η ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έφτασε στη νίκη με 2-0, διατηρώντας παράλληλα και το αήττητο στις πέντε έως τώρα φιλικές αναμετρήσεις.

Απίστευτο: Λετονοί θέλουν να αντιγράψουν το νέο πάρκο Κιλκίς

Κιλκίς 2.029 μΧ
Πολυμελής αποστολή του Δήμου Ρίγας Λετονίας στο Κιλκίς
Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Δεν έχουν τελειωμό οι επιτυχίες της πόλης της καρδιάς μας το Κιλκίς! Αυτή τη φορά, αρχές Σεπτεμβρίου 2.029 μΧ βρίσκεται στην πόλη μας πολυμελής αποστολή του Δήμου Ρίγας Λετονίας και πρωτεύουσας της χώρας. 

Αρχαία Εγνατία οδός - Μια ακόμη χαμένη ευκαιρία για το Κιλκίς

Κείμενο-φωτογραφίες: Παναγιώτης Γεωργιάδης
Είναι γνωστό πως το Κιλκίς στην αρχαιότητα ήταν ένας Ρωμαϊκός σταθμός του 1ου αιώνα π.Χ. που ονομάζονταν Κάλλικουμ (Callicum), ενώ σήμερα στην Καλαβρία της νότιας Ιταλίας υπάρχει το χωριό Gallicianò με 200 περίπου κατοίκους που μιλάνε ελληνοκαλαβριανή διάλεκτο. 

Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στο Κιλκίς


Πού διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εμποροπανήγυρη Κιλκίς

Με απόφαση του Δήμου Κιλκίς διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων και απαγορεύεται η στάθμευσή τους στους δρόμους πέριξ του Δημαρχείου Κιλκίς όπου θα αναπτυχθεί η ετήσια Εμποροπανήγυρη Κιλκίς.

Κιλκίς: Ξερίζωσαν από την αυλή 54χρονου 6 χασισόδεντρα... πάνω στην ανάπτυξη

Συνελήφθη την Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017 το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 54χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια κάνναβης.

Αυτοί παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και εξαπατούσαν πολίτες

Δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες έξι (6) ατόμων, οι οποίοι συνελήφθησαν την 24.8.2017 και την 28.8.2017 στη Ρόδο, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της απάτης.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία το τελευταίο διήμερο

Ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν προχθές (31-8-2017) έως και πρωινές ώρες χθες (1-9-2017) στις Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας, την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

2ο Camp αξιολόγησης νέων από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ διοργανώνει το 2ο Camp Αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών στο Κιλκίς με σκοπό την ανίχνευση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ.

Έκκληση βοήθειας για την Ελευθερία Κατσαρού

"Έκκληση για βοήθεια κάνει η οικογένεια της Ελευθερίας Κατσαρού, για να καταφέρει η 69χρονη να βγει νικήτρια στη μάχη της από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Καλώς ήρθες Σεπτέμβρη

Της Σοφίας Μαρωνίδη
Ήρθε πάλι ο Τρυγητής, 
κρατώντας μέσ’τα χέρια του
ένα τσαμπί σταφύλι.

Έλλειψη κουλτούρας

Ένας νέος χώρος πολιτισμού, από αυτούς που είχε απόλυτη ανάγκη η πόλη του Κιλκίς, λειτουργεί από το 2014 στην οδό Ν. Παναγιώτου 50, εκεί όπου κάποτε έστεκε η καπναποθήκη της «Αυστροελληνικής».
Κι όμως, από τότε κιόλας, τρία χρόνια πριν, πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η αναπαλαίωσή της, ξεκίνησε να «στολίζεται» με κάθε λογής ακαλαίσθητες ζωγραφιές και γκράφιτι από μερίδα Κιλκισιωτών, που όπως φάνηκε… σεβάστηκαν και «εκτίμησαν» δεόντως το νέο πολιτιστικό απόκτημα του τόπου!

Εγκαίνια 4ης έκθεσης εικαστικών του «πόλις» στο Κιλκίς - Video


Το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις», πραγματοποίησε τα εγκαίνια της 4ης έκθεσης εικαστικών των μελών και φίλων του, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:00, με τη συντροφιά του μουσικού συνόλου του στην καπναποθήκη της Αυστροελληνικής του Δήμου Κιλκίς.