Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Ομιλία Γεωργαντά στη Βουλή για εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα


Ν/Σ Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης "Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων, δικαιώματα ατόμων με αναπηρίες και άλλες διατάξεις".  6.9.2017

Έναρξη σεμιναρίων αγροτικής εκπαίδευσης από το ΙΓΕ

Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (Ι.Γ.Ε.) Ν.Π.Δ.Δ., ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για την έναρξη των σεμιναρίων αγροτικής εκπαίδευσης της Β’ περιόδου του 2017, τον Σεπτέμβριο 2017.

Η επενδυτική στρατηγική: Πέρα από το μικρό, το μέτριο και το συνηθισμένο!

Του Δημήτρη Μάρδα
Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β Θεσσαλονίκης
Η οικονομία μας αναζητά μια νέα πρόκληση. Τα 80 δις ευρώ από ιδιωτικές επενδύσεις που απαιτούνται για την επόμενη πενταετία, μαζί με τα 20 δις από το νέο ΕΣΠΑ, θεωρούνται απλά ως ένα καλό σημείο εκκίνησης.

Τα "Σεπτεμβριανά": Η δολοφονία των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης το 1955

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Εξηνταδύο χρόνια μετά τα «Σεπτεμβριανά», την καταστροφή δηλαδή του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης το 1955, την Κεμαλική "Νύχτα των Κρυστάλλων", εξηνταδύο χρόνια μετά από το οργανωμένο πογκρόμ από το τουρκικό κράτος, δεν έχει αποδοθεί μέχρι σήμερα δικαιοσύνη. 

Κιλκίς: Τσάκωσαν 2 κλεφτρονάκια 15 και 17 ετών

Συνελήφθησαν χθες (5-9-2017) σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας 15χρονος ημεδαπός και ένας 17χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα αφαίρεσαν από κατάστημα σε περιοχή του Κιλκίς, συνολικά το χρηματικό ποσό των 660 ευρώ και προϊόντα αξίας 100 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του 53χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Επιτέλους! - Καθιερώνεται το «Kilkis Souvlaki Festival»

Καθιερώνεται το «Kilkis Souvlaki Festival»
➤Το ανακοινώνει σήμερα το βράδυ στο πανηγύρι η Δήμαρχος Κιλκίς κ. Φενέρ Μπαχτσέ
Τεράστια κέρδη για την τοπική οικονομία. Εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας 
Ίσως ανοίξει ξανά και η Nectarola, αλλά και ένα εργοστάσιο επεξεργασίας κρεάτων
Κιλκίς 2.019 μΧ
Του Αμπντουλάχ Καραπιπερίμ Καραπιπερίμ Άσε Πια Τα Πλούτη Και Τον Ιμπραήμ
Επιτέλους και ένα καλό νέο στην πόλη μας φέτος το 2019 μΧ! Η νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή και υπό τις οδηγίες της νέας δημάρχου Κιλκίς, κυρίας Φενέρ Μπαχτσέ Ντολμά Πασά, έδωσε αμέσως το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει το Κιλκίς του μέλλοντος στην πενταετία 2019-2024 μΧ.

Διακοπή υδροδότησης στην πόλη του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς ότι την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 στις 9:00 μμ έγινε αντιληπτή από το ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης της ύδρευσης διακοπή της υδροδότησης της πόλης από το αντλιοστάσιο Σταυροχωρίου, η οποία οφείλονταν σε θραύση του αγωγού τροφοδοσίας, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο Σταυροχωρίου και να τροφοδοτείται η πόλη μόνο από το αντλιοστάσιο Γαλλικού.

Αυτός είναι ο 60χρονος που ασελγούσε σε ανήλικες

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 60χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 31-8-2017 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκων.

Ο "Άγιος Τρύφων" Κιλκίς στο 13ο Αντάμωμα Θρακικών Σωματείων - Video


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενημαχιτών "ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ" Κιλκίς στο 13ο Αντάμωμα Θρακικών Σωματείων νομού Κιλκίς στο Αξιοχώρι Παιονίας.
(Το Video είναι μια ευγενική παραχώρηση του συλλόγου "Άγιος Τρύφων" τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά)

Κιλκίς: Πληρωμή της δράσης "Βιολογική γεωργία" έτους 2014

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η δεύτερη πληρωμή του έτους 2014 της ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ. Οι καταστάσεις ανάρτησης πληρωμής και απορριπτόμενων θα αναρτηθούν από 6/9/2017 στον πίνακα ανακοινώσεων της ΠΕ Κιλκίς για ενημέρωσή σας.

Τατίδης: "Ας φάμε τώρα σουβλάκια και μετά βλέπουμε"


Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
"Από την Θεσσαλονίκη έχουν προχωρήσει και ζητάνε από εμάς τους Κιλκιώτες να τους υποδείξουμε τα σημεία όπου θα μπουν οι πινακίδες που θα οδηγούν τους επισκέπτες στο σπήλαιο Κιλκίς.

Θεσσαλονίκη: Έκθεση του ζωγράφου Τριαντάφυλλου Ηλιάδη

Μια ξεχωριστή έκθεση ζωγραφικής ετοιμάζεται να φιλοξενήσει η Πολιτιστική Γειτονιά του δήμου Νεάπολης-Συκεών, με τα εγκαίνιά της να έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017, στις 7 μ.μ., φιλοδοξώντας να φέρει το κοινό σε γνωριμία και επαφή με έναν μοναδικό καλλιτέχνη και να γνωρίσουν όλο και περισσότεροι το μοναδικό του ταλέντο και το έργο του.

Η "Τόλμη" Κιλκίς στο Taekwondo Camp στα Τρίκαλα

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Taekwondo Camp διεξήχθη στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Τρικάλων από 21/8 έως 27/9/2017 με υπεύθυνο διοργανωτή τον Α.Σ. ΣΟΑΤ Τρικάλων. 

Μέρες Εμποροπανήγυρης στο Κιλκίς


(Video των εγκαινίων της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς)
Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζεται ο Δήμος Κιλκίς για τη διοργάνωση της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς που θα διαρκέσει από τις 6 έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Κάλεσμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς για το συλλαλητήριο της ΔΕΘ

Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς καλεί όλους τους πολίτες του Ν. Κιλκίς: Εργαζόμενους, Άνεργους, Συνταξιούχους, Νέους και Νέες σε Μαζική, Δυναμική και Αγωνιστική συμμετοχή στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ- ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 6μ.μ. ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

Κιλκίς: "Ξεκινάμε για μια νέα ΑΔΕΔΥ" - Video


Συνέντευξη τύπου ΑΔΕΔΥ στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς την Τρίτη 5/09/2017 και ώρα 19:30 μ.μ.