Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 26 θέσεις στη ΔΕΗ

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 12Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας είκοσι έξι (26)θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. (ΔΕΗ Α.Ε.).

Ραντεβού το καλοκαίρι του 2018 στο δικό μας Σινεμαδάκι του Κιλκίς

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Στις 31 Αυγούστου τα φώτα προβολής του δημοτικού θερινού κινηματογράφου “Δημήτριος Ζωηρός” έσβησαν, τα τραπεζάκια μαζεύτηκαν, οι βασιλικοί μεταφυτεύθηκαν και η καμπίνα προβολής κλειδώθηκε.

Εργασίες συντήρησης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας

Εργασίες συντήρησης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας ως τα όρια του Ν. Πέλλας, στο τμήμα κόμβος Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης- Χαλκηδόνας ως τα όρια του Ν. Πέλλας θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (α.α. 26/2017), το οποίο ισχύει από σήμερα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου έως και αύριο Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017:

ΚΚΕ: "Να απομακρυνθεί αμέσως η κεραία της Cosmote από την περιοχή Δεκαπέντε Μαρτύρων του Κιλκίς"


Ερώτηση ΚΚΕ προς τους Υπουργούς Εσωτερικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, Υποδομών και Μεταφορών με θέμα την άμεση απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή Δεκαπέντε Μαρτύρων της πόλης του Κιλκίς.
"Έντονη είναι η ανησυχία και η αγανάκτηση των κατοίκων της πόλης του Κιλκίς, στην περιοχή Δεκαπέντε Μαρτύρων, για την υγεία των παιδιών τους, αλλά και των ίδιων, λόγω της εγκατάστασης κεραίας κινητής τηλεφωνίας στις 21 Ιούλη 2017, σε ταράτσα οικοδομής στη συμβολή των οδών Λεοναρδοπούλου 31 και Ευρώπης.

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 82η ΔΕΘ

Στον καθιερωμένο χώρο, δίπλα στον «Πύργο του ΟΤΕ», στη νότια πύλη του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου, θα λειτουργήσει και φέτος το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διάρκεια της 82ης ΔΕΘ.

Γίνε "Αστέρας" ποδοσφαίρου στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς

Εγγραφές και ενημέρωση την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:00 στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς.

Ανακοίνωση Περιφέρειας για την «Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης της Αυτοκτονίας»

Από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με την «Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης της Αυτοκτονίας» όπως έχει καθιερωθεί η 10η Σεπτεμβρίου.

Περίπατος στο Κιλκίς την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο

Ανοιχτά τα καταστήματα του Κιλκίς την Κυριακή 10-9-2017

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Σύμφωνα με την απόφαση 30/10/2013 Αρ.Πρωτ. 415111/1324 της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (αναρτητέο στο διαδίκτυο ΑΔΑ: ΒΛΞΧ7ΛΛ-ΟΕΠ) επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την ΚΥΡΙΑΚΗ εφόσον αυτή περιλαμβάνεται στο διάστημα λειτουργίας παραδοσιακής πανήγυρης ή εμποροπανήγυρης συνεπώς την Κυριακή 10/09/2017 τα εμπορικά καταστήματα του Κιλκίς μπορούν να λειτουργήσουν από 11:00 μέχρι 20:00

Τριήμερη εκδρομή Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κιλκίς στην Πρέβεζα

Τριήμερη εκδρομή στην Πρέβεζα από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου διοργανώνει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.) για τα εγγεγραμμένα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Κιλκίς. Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει περιηγήσεις σε Άρτα, Λευκάδα και Πάργα.

Τριήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο πάει ο σύλλογος καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας

Ο σύλλογος καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» συμμετέχοντας στο 9ο αντάμωμα συλλόγων καρκινοπαθών Ελλάδος διοργανώνει τριήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο από 29 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2017. 

Αποκτήστε δωρεάν το βιβλίο "Ειδομένην μεν κατά κράτος"

Ανακοίνωση Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένη
Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης ανακοινώνει με υπερηφάνεια την ψηφιακή (δεύτερη) έκδοση του βιβλίου «ΕΙΔΟΜΕΝΗΝ ΜΕΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ», μια συλλογή ιστορικών στοιχείων ανά τους αιώνες. 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς


(Video των εγκαινίων της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς)
Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς:

"Ελάτε να τρέξουμε στους δρόμους του Κιλκίς"

Κάλεσμα Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017, στις 10:30 π.μ., ελάτε να τρέξουμε στους δρόμους του Κιλκίς. Μικροί και μεγάλοι, γρήγοροι και αργοί, το τρέξιμο είναι για όλους.