Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

"Μόνο 60 λεπτά μακριά": H νέα καμπάνια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

«Μόνο 60 λεπτά μακριά! – Just 60 minutes away!» είναι ο τίτλος της της νέας καμπάνιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που υλοποιείται μέσω της Αντιπεριφέρειας Τουρισμού και Πολιτισμού της Π.Κ.Μ., η οποία παρουσιάζει θεματικά στον επισκέπτη τα αξιοθέατα της περιοχής, δίνοντας ξεχωριστή έμφαση στην εγγύτητά τους από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στον δεύτερο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Καταρτίστηκαν οι οχτώ όμιλοι της Γ΄ Εθνικής, με τον Κιλκισιακό να συμμετέχει στον δεύτερο, τον οποίο απαρτίζουν συνολικά 13 ομάδες.

Συμμετοχή του "Αγίου Τρύφωνα" Κιλκίς στο 13ο αντάμωμα Θρακιωτών στο Αξιοχώρι


Δελτίο τύπου "Αγίου Τρύφωνα" Κιλκίς 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενημαχιτών «Ο Άγιος Τρύφων» Κιλκίς συμμετείχε για άλλη μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία στο 13ο Αντάμωμα Θρακικών σωματείων του νομού Κιλκίς, το οποίο διοργανώθηκε την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στο Αξιοχώρι. 

Σημαντική η παρουσία του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) στην ΔΕΘ

Δελτίο τύπου του Κ.Ε.Θ.Ι.
Σημαντική ήταν και φέτος η παρουσία του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

Όταν η πολιτική γίνεται επάγγελμα

Του Δημήτρη Νίκογλου 
Επάγγελμα είναι αυτό το κάτι που σου προσφέρει τα απαραίτητα που χρειάζεσαι στην ζωή σου για τον βιοπορισμό και την καθημερινότητα αυτής.
Με αυτόν τον συλλογισμό, πως να χαρακτηρίσω τον πολιτικό εκείνον που τελείωσε την ιατρική και δεν έχει ασκήσει ποτέ του το επάγγελμα ως ιατρός;

Εκδήλωση γραμματείας εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα της Ν.Δ.

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Πραγματοποιήθηκε χθες, 12 Σεπτεμβρίου 2017, στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση της Γραμματείας Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα της Νέας Δημοκρατίας με κεντρικούς ομιλητές τον Τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης - Βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά και τον Πρόεδρο ΔΑΚΕ Δημόσιου Τομέα Γιάννη Πάϊδα.

Παρατείνεται η αγωνία για την κεραία της Cosmote - (Video)


Παρατείνεται η αγωνία για την κεραία της Cosmote, έως τις 11 Οκτωβρίου 2017 οπότε και θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε το Κίνημα κατά των κεραιών στο Κιλκίς. Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων αναβλήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017.

Μαγνήτισε τα βλέμματα το περίπτερο του ΧΩΜΑ στην εμποροπανήγυρη Κιλκίς

Δελτίο τύπου συλλόγου ΧΩ.Μ.Α. Κιλκίς 
Για μία ακόμη χρονιά ο δημοφιλής πλέον σύλλογος ΧΩ.Μ.Α. Κιλκίς "έστησε" το δικό του περίπτερο ενημέρωσης στην εμποροπανήγυρη της πόλης μας.
Τα οχήματα των μελών του συλλόγου δεν πέρασαν απαρατήρητα και οι φωτογραφίες είχαν την τιμητική τους.

Πληρωμή της δράσης «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού»

Ανακοινώνεται ότι σήμερα 13/09/2017 αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι καταστάσεις δεύτερης πληρωμής και απορριπτόμενων του έτους 2014 που αφορούν την πρόσκληση 4539/02-04-2012 της δράσης 2.3. «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή καπνού».

"Σας ευχαριστούμε για την έμπρακτη βοήθειά σας..."

"Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς
Λάβαμε την υπ.αρίθμ. 1522/4-9-2017 απαντητική επιστολή σας, με την οποία μας πληροφορείτε για την ευγενή δωρεά σας σε γραφική ύλη αξίας 300€ προς την Ενορία μας, για ενίσχυση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που λειτουργούμε για παιδιά που προέρχονται από οικογένειες με οικονομικά προβλήματα, άνεργους και πολύτεκνους.

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Παρασκευή Πατουλίδου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Εμποροπανήγυρη Κιλκίς: Καιρός να γίνει απολογισμός για τη λειτουργία της

Γράφει η Πάολα Χαραλαμπίδου
Σίγουρα, όλοι μας, ακόμη και αυτοί που διαμαρτύρονται για την ποιότητα και το επίπεδο της, περάσαμε μια βόλτα από περιέργεια, είδαμε φίλους, συγγενείς, γνωστούς, τα είπαμε λίγο πριν την έναρξη των σχολείων και των λοιπών υποχρεώσεων του φθινοπώρου, ψωνίσαμε φθηνά είδη σπιτιού, ένδυσης και υπόδησης για το χειμώνα που έρχεται, περάσαμε και από το λούνα παρκ για τα παιδιά, απολαύσαμε το καθιερωμένο σουβλάκι, και ομολογουμένως, παρόλη τη γκρίνια για οχλαγωγία, βρωμιά, φασαρία και πολυκοσμία, περάσαμε όμορφα!

Αναμενόμενα πετυχημένο το Kilkis Run 2017


Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Σε μια προσπάθεια να στείλει το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι για όλους ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς διοργάνωσε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου το Kilkis Run 2017 αγώνα μήκους 5 χιλιομέτρων και 1 χιλιομέτρου για παιδιά. 

Βραδιές όπερας "Μαρία Κάλλας" στο Κιλκίς

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (13/9/2017)

Η βιομηχανία παραγωγής σνακς/κράκερς WELLABY’s (U & S UNISMACK ABEE) στο Κιλκίς, ζητά προϊστάμενο παραγωγής. 
Δείτε ΕΔΩ

Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς για την κεραία της Cosmote

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (Μέλος ΟΓΕ)
Νέα μητέρα, νέοι γονείς και εκπαιδευτικοί,
Καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη.
Σήμερα, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε όλα τα παιδιά μας να μορφώνονται, να αναπτύσσονται ολοκληρωμένα, να χαίρονται την παιδική και εφηβική τους ηλικία.

Ολοκληρώθηκε στο Κιλκίς το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή


Δελτίο τύπου Τομεακού Συμβουλίου Κιλκίς της ΚΝΕ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για ακόμα μία χρονιά το Φεστιβάλ της ΚΝΕ – Οδηγητή στο Κιλκίς, τη Δευτέρα 11 Σεπτέμβρη.