Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Μουσικοκινητική αγωγή για βρέφη και νήπια στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς


Υπογράφουν 
με σεβασμό στην παιδική ψυχή

Φεβρωνία Τεβρεντζίδου
Χρυσάνθη Γουδίνη
Η δημιουργία ενός πλούσιου μουσικού περιβάλλοντος στα πρώτα χρόνια του παιδιού είναι πολύ σημαντική καθώς το βοηθάει να αναπτυχθεί μουσικά, κινητικά, γλωσσικά και συναισθηματικά. Το πρόγραμμα μουσικοκινητικής αγωγής βρεφών και νηπίων προσφέρει ένα περιβάλλον χαρούμενο, παιγνιώδες, πλούσιο σε αισθήσεις και συναισθήματα. 

Οι απάτες του Διαδικτύου - Emails (Μέρος 1ο)

Γράφει ο Ιωάννης Μ. Κοτανίδης*
Δε θα ήταν ούτε ψέμα αλλά ούτε και υπερβολή η άποψη πως κάθε εβδομάδα εμφανίζεται τουλάχιστον ένας νέος τρόπος εξαπάτησης των χρηστών του Διαδικτύου. Εξαιτίας της ευρύτατης χρήσης του Διαδικτύου παγκοσμίως και της ελλιπούς ενημέρωσης των χρηστών του σχετικά με τους κινδύνους αυτού, οι απανταχού απατεώνες βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για τις δόλιες πράξεις τους. 

Έσπασε σωλήνας υψηλής πίεσης μεταφοράς ατμού στο νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων
"Πρόσφατα δείξαμε εικόνες με τις συνθήκες που επικρατούν στα πλυντήρια του Νοσοκομείου Κιλκίς. Εικόνες φυλακών υψίστης ασφαλείας και χειρότερες.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην οδό Λαγκαδά

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην οδό Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εργασίες συντήρησης στη Μουδανίων και στη Νέα Μηχανιώνα

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Έρευνα: Τα οφέλη της μουσικοκινητικής επίδρασης στα βρέφη και νήπια


ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ
B a b y Music Lab
Εργαστήρι μουσικοκινητικής βρεφών και νηπίων
6 μηνών ως 4 ετών  μαζί με τον γονέα
Υπεύθυνη μουσικοπαιδαγωγός εργαστηρίου: Τίνα Μαργαρίτη

Σπουδαίο τo φιλικό παιχνίδι Πιερικού - Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Πιερικού
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ δίνει ένα σπουδαίο και δυνατό φιλικό παιχνίδι στην Κατερίνη στο γήπεδο του Πιερικού (Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης) με την νεοφώτιστη ομάδα στην Γ΄ εθνική τον Α.Ο. ΚΙΚΛΚΙΣΙΑΚΟ την Κυριακή 17/9/2017 και ώρα 17:00. 

Κόμβος για το ΤΕΙ Κιλκίς...τώρα

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Η μεταφορά των σπουδαστών Α.Τ.Ε.Ι. στο νέο κτίριο του Α.Τ.Ε.Ι από τα κτίρια του Ο.Ε.Α.Δ είναι δεδομένη για τον μήνα Οκτώβριο.

Πολύ μεγάλη η αγκαλιά αγάπης του κόσμου για τις δράσεις της Θρακικής Εστίας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Για άλλη μια φορά με πολύ αγάπη ο κόσμος αγκάλιασε τη προσπάθεια του συλλόγου μας. Πέρασε μια χρονιά γεμάτη εκδηλώσεις, εκδρομές και φυσικά πολύ χορός. Μέσα στη χρονιά πραγματοποιήθηκαν πολλές μονοήμερες εκδρομές. 

8η Πανελλήνια Συνάντηση Κιζδερβενιωτών Μικρασιατών στην Γερακώνα

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η 8η Πανελλήνια Συνάντηση Κιζδερβενιωτών Μικρασιατών στην Γερακώνα του Δήμου Παιονίας.

Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Kick Boxing – Tae Kwon Do – Karate από τον Αθλο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς 
Στις 9 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πλέον Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών με Αγώνες θεάματος Kick Boxing – Tae Kwon Do – Karate από τον Αθλητικού Σύλλογο Άθλος Κιλκίς σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς και την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.) ως μια από τις αθλητικές δράσεις που πραγματοποιούνται εντός της έκθεσης της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς.

O Όρκος του Ιπποκράτη αναβιώνει στην Κω

Ανακοίνωση Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου
Στις 16 Σεπτεμβρίου 2017 για τρίτη συνεχή χρονιά η Τελετή που οργανώνει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (Π.Ι.Σ.) σε συνεργασία με το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα (ΔΙΙΚΩ) και τον Ιατρικό Σύλλογο Κω.

"Κυρία Μαγδαληνή Δρανόβαλη, σας ευχαριστούμε θερμά..."

"Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΚΙΛΚΙΣ, ευχαριστούν θερμά την κα. Μαγδαληνή Δρανόβαλη, για την ευγενική προσφορά τροφίμων που διέθεσε στη σχολική μας μονάδα, εις μνήμην των αγαπημένων της προσώπων."

Κιλκίς: Συνελήφθη 29χρονος για μεταφορά λαθρομεταναστών

Συνελήφθη χθες (13 Σεπτεμβρίου 2017) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης, 29χρονος υπήκοος π.Γ.Δ.Μ., για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, στις 14.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ συμμετείχε η ΑΔΕΔΥ νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΔΕΔΥ νομού Κιλκίς 
Αγωνιστική συμμετοχή του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ νομού Κιλκίς στο πανελλήνιο πανεργατικό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.