Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Βασικά σημεία της ομιλίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην 82η Δ.Ε.Θ.

Με την πεποίθηση ότι οι «Έλληνες αξίζουμε καλύτερα», ξεδίπλωσε το σχέδιό του ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σήμερα, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από το βήμα της 82ης Δ.Ε.Θ. Υπογράμμισε ότι οι τρεις προτεραιότητες της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι απλές: 

Κατεβάστε δωρεάν και διαβάστε το βιβλίο του Χρήστου Γκόλιαρη, "Σοσιαλισμός: Μύθος και πραγματικότητα"


Ομιλία Δημήτρη Κουτσούμπα στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ - Οδηγητή στη Θεσσαλονίκη

Ομιλία Δημήτρη Κουτσούμπα στο  Φεστιβάλ της ΚΝΕ - Οδηγητή στη Θεσσαλονίκη
"Φίλες και Φίλοι
Συντρόφισσες και Σύντροφοι
Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή” είναι σήμερα εδώ στη Θεσσαλονίκη στο στρατόπεδο Παύλου Μελά και σε λίγες μέρες στην Αθήνα όπου ολοκληρώνεται άλλο ένα μεγάλο ταξίδι.

Η εγκληματικότητα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας χθες 15 και σήμερα 16 Σεπτεμβρίου 2017

Ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν χθες (15-9-2017) έως και πρωινές ώρες σήμερα (16-9-2017) στις Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας, την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 34χρονο για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη χθες (15-9-2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ο Σούλης Καζαντζίδης στην 82η ΔΕΘ

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ο κ. Καζαντζίδης παρέστη στην 2η Συνδιάσκεψη των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων η οποία πργματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Γραμματέα Ε.Κ.Ο.κ. Βασίλη Σπανάκη.

"Αλέξανδρος" Κιλκίς: Για τρίτη συνεχή χρονιά στις καλύτερες Ακαδημίες

Δελτίο τύπου "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Άλλη μια πολύ σημαντική διάκριση για τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΙΛΚΙΣ αποτελεί η επιλογή της από πλευράς του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίας της ΟΠΑΠ ΑΕ και η ένταξη της σε αυτό. 

Στο Δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη για ενημέρωση ο Γ. Γεωργαντάς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Στο πλαίσιο των δράσεων της Νέας Δημοκρατίας για την 82η ΔΕΘ πραγματοποιήθηκε χθες, 15 Σεπτεμβρίου 2017 , επίσκεψη κλιμακίου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη προκειμένου να γίνει παρουσίαση καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών υποβολής αιτημάτων από τους δημότες οι οποίες εφαρμόζονται στο Δήμο. 

Εντυπωσιακή υποδοχή της νέας σχολικής χρονιάς, στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς - Video


Εντυπωσιακή υποδοχή της νέας σχολικής χρονιάς, στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (16/9/2017)


Από την FALCON SECURITY Κιλκίς, ζητείται άτομο για το τμήμα του λογιστηρίου για πλήρη απασχόληση.
Δείτε ΕΔΩ

Ηλικίας 17 και 18 ετών τα ποντίκια των Σερρών

Εξιχνιάσθηκαν από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνολικά 12 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών, που έγιναν το πρώτο εξάμηνο του 2017 σε διάφορες περιοχές των Σερρών.

Δείτε το Video της υποδοχής της "Φλόγας Αγάπης" στο Κιλκίς


Οι Κιλκισιώτες υποδέχονται την “Φλόγα Αγάπης” στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017.