Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Δείτε το Video του περιπάτου στο Κιλκίς την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο


Περίπατος στο Κιλκίς την ημέρα χωρίς αυτοκίνητο, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017.

Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Παιονίας

ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 28η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Εκλογές στον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Υποστηρικτών ΑμεΑ του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Υποστηρικτών ΑμεΑ του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης συγκαλεί τα μέλη του σε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 10.00 π.μ. στους χώρους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αφιερωμένο εξαιρετικά στην αυθεντικότητα του τίτλου της εκδήλωσης "Δρομοκρατία"


Unholy Union
Δημοσιεύτηκε στις 1 Ιουλίου 2011

Τι λέει το ΚΚΕ για το ατύχημα του σχολικού λεωφορείου στη Ραιδεστό

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Χθες το μεσημέρι 65 μαθητές Δημοτικού κινδύνεψαν σοβαρά, καθώς το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο από το 2Ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ραιδεστού προς Λακκιά – Φιλοθέη – Ραιδεστό τυλίχτηκε στις φλόγες! Οι μαθητές της Φιλοθέης και της Ραιδεστού αποβιβάστηκαν άρον άρον στη Φιλοθέη, όταν το λεωφορείο άρχισε να βγάζει καπνούς και πρόλαβαν να απομακρυνθούν, ενώ το λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς.

Διασύνδεση της κακοποίησης των ζώων με την ενδοοικογενειακή βία

Εκατόν ενενήντα πέντε Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και έξι στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής παρακολουθούν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Ο κύκλος της βίας. Παιδική κακοποίηση – κακοποίηση ζώων», που συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Αστυνομία, την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία και τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

Ερώτηση Γεωργαντά σχετικά με την συγχώνευση των συνοριακών τμημάτων φύλαξης Αξιούπολης και Πολυκάστρου

Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς σχετικά με τα προβλήματα που έχουν ανακύψει από τη συγχώνευση των συνοριακών τμημάτων φύλαξης Αξιούπολης και Πολυκάστρου.