Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Σε Θεσσαλονίκη, Κερκίνη και Γιαννιτσά ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου τα μέλη του Σ.Δ.Υ.Κ. Λιάκος Διονύσης, Καρτσώνη Ελένη, Καραγιάννης Σταύρος, Ζαφειρόπουλος Χρήστος και Κατσαρώνας Γιάννης συμμετείχαν σε μία μοναδική φιλανθρωπική διοργάνωση 50 ωρών όπου για κάθε χιλιόμετρο που διένυσε ο κάθε αθλητής 0,50 ευρώ θα διατεθούν σε Συλλόγους όπως «Αλέξανδρος Συμεωνίδης φίλοι του αντικαρκινικού νοσοκομείου Θεαγένειο» και «φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης», αφού πάντα ο Σ.Δ.Υ.Κ. στηρίζει προσπάθειες σαν αυτήν. Συνολικά καλύφθηκαν από τους συμμετέχοντες 30.721 χιλιόμετρα και συγκεντρώθηκαν 15.360,5 ευρώ.

Στο Τουρνουά ποδοσφαίρου της ΑΕ Πολυκάστρου ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου
Ο Αλέξανδρος συμμετείχε με 6 τμήματα, με δυο δηλαδή τμήματα ανά ηλικιακή κατηγορία (προτζούνιορ, τζούνιορ και προπαίδες). Οι συνοδοί προπονητές κ.κ. Μιχάλης Αναστασιάδης, Νίκος Μούρος, Κων/νος Ντουντούκης, Κώστας Τσακιρίδης και Γιάννης Ιασωνίδης έμειναν ευχαριστημένοι από τη προσπάθεια των μικρών τους αθλητών καθώς ήταν η πρώτη αγωνιστική τους εμπειρία για τη νέα περίοδο.

Γκολ και θέαμα από τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι η Α ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα παίζοντας παράλληλα και ωραίο ποδόσφαιρο και προσφέροντας θέαμα σε όσους το παρακολούθησαν έχοντας στο παιχνίδι 12 τελικές πετυχαίνοντας 6 γκολ και 4 δοκάρια. 

Σε εντατικούς ρυθμούς οι παίδες του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Παιδικού τμήματος του Αλέξανδρου ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας, στο οποίο θα συμμετάσχει η Ακαδημία μετά από αρκετά χρόνια. 

"Για να μην βρέχονται οι τα παιδιά του 1ου ΕΠΑΛ"

Δελτίο τύπου Ν. Τατίδη
Πολιτευτή ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Ξεκίνησαν τα μαθήματα στα σχολεία και από τις πρώτες ημέρες τα παιδιά του 1ου ΕΠΑΛ, έκαναν αποχή από τα μαθήματά τους για να διεκδικήσουν κάποια αιτήματα. 

Η Coca Cola “αποσύρει” τον διευθύνοντα σύμβουλό της

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Στα μέσα του Σεπτεμβρίου 2017 η Coca Cola Hellenic Bottling Company (“Ελληνική Εταιρία Εμφιαλώσεως”-HBC) από την έδρα της στηνΕλβετία, όπου έχει μεταφερθεί εν μέσω κρίσης από την Αθήνα, εξέδωσε ανακοίνωση προς τους επενδυτές, με την οποία ενημέρωνε για την απόσυρση, από τα καθήκοντά του, του διευθύνοντος σύμβουλου της Δημήτρη Λόη: το νούμερο δύο της εταιρίας μετά τον πρόεδρό της.

Η Κιλκισιώτισσα Ολυμπιονίκης Μαρία Φουλεδάκη στον Αντιπεριφερειάρχη

Την χάλκινη Ολυμπιονίκη στην Ολυμπιάδα, DEAFLYMPICS 2017, στο Τάε Κβο Ντο δέχθηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Βεργίδης.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Ημερίδα για τα αποτελέσματα του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του Δήμου Κιλκίς

Η Επιμορφωτική Κιλκίς σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 θα υλοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, Ημερίδα για την «Παρουσίαση αποτελεσμάτων Α’ Οκταμήνου του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας Β’ Φάση για 34 Δήμους Θύλακες Ανεργίας» στο οποίο συμμετείχαν 137 ωφελούμενοι του Δήμου Κιλκίς. 

Κερδοφόρα η Εμποροπανήγυρη Κιλκίς

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Ο κύκλος που διέγραψε η φετινή Εμποροπανήγυρη Κιλκίς ολοκληρώθηκε με πλούσιο πολιτιστικό και αθλητικό θέαμα, με οικονομική τόνωση της τοπικής αγοράς και με μεγάλη συμμετοχή εκθετών, δημοτών και επισκεπτών, κατά βάση, στους χώρους της εμπορικής διοργάνωσης.

Αναστέλλονται οι εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς στην 25η συνεδρίασή του στις 22/09/2017, λαμβάνοντας υπόψη το υπ’ αρίθμ. πρωτ. 2081/22-09-2017 έγγραφο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, το Νόμο 4489, ΦΕΚ 140/τ.Α΄/21-09-2017, που περιλαμβάνει το άρθρο 46 με θέμα: «Παράταση της θητείας των Οργάνων Διοίκησης των Ιατρικών Συλλόγων και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου» από 3 σε 4 έτη, αποφασίζει ομόφωνα την αναστολή των αρχαιρεσιών της 22ας Οκτωβρίου 2017 για την ανάδειξη όλων των οργάνων του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, οι οποίες προκηρύχθηκαν με απόφαση του Δ.Σ. (πρακτικό Ν.24/07-09-2017).

Η παράσταση " Η Αλίκη στη χώρα των ψαριών", στο Κιλκίς

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η θεατρική εταιρία «Μέθεξις», παρουσιάζουν το ανατρεπτικό και πολυεπίπεδο παραμύθι του Γιάννη Ξανθούλη «Η Αλίκη στη χώρα των Ψαριών».

Θέσεις εργασίας στη Νέα Σάντα Κιλκίς (26/9/2017)

Από την κατασκευαστική βιοτεχνία οργάνων παιδικής χαράς και αθλητικών οργάνων, στη βιομηχανική ζώνη της Νέας Σάντας Κιλκίς, ΠΑΡΚΟΤΕΧΝΙΚΗ - Κιλκίς ζητούνται:
➤Σχεδιαστής/στρια. Δείτε ΕΔΩ
Χειριστής CNC επεξεργασίας ξύλου. Δείτε ΕΔΩ

"Κύριε Κουκάκη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς..."

Ευχαριστήριο Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
"Το Δ.Σ. του ΕΕΣ Κιλκίς αισθάνεται την υποχρέωση και την ανάγκη να εκφράσει ομόφωνα και δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον κ. Κουκάκη Αθανάσιο ιδιοκτήτη της φάρμας ΚΟΥΚΑΚΗ, για την ευγενή, γενναιόδωρη, αλλά και συνεχή χορηγία προς τον ΕΕΣ Κιλκίς.