Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Video: Παρουσίαση του βιβλίου «Οι Ρίζες μας»


Το βιβλίο «Οι Ρίζες μας», της φιλολόγου και εκπαιδεύτριας ποντιακής διαλέκτου Αρχοντούλας Κωνσταντινίδη και του πατέρα της εκπαιδευτικού Νίκου Κωνσταντινίδη, που είναι αφιερωμένο στην ιστορία και τη διαδρομή των κατοίκων του Χωρυγίου, από τον Πόντο στον Καύκασο και από τον Καύκασο στην Ελλάδα και το Χωρύγι Κιλκίς, παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι Γερμανικές εκλογές και η Ευρώπη

Γράφει ο Γρηγόρης Κυριακού*
Το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών οφείλει να προβληματίσει και να θέσει σε συναγερμό όλη τη δημοκρατική Ευρώπη. Όχι γιατί η Άνγκελα Μέρκελ παρέμεινε στην εξουσία ή οι σοσιαλδημοκράτες του Μάρτιν Σουλτς γνώρισαν την ήττα αλλά γιατί μετά από εβδομήντα δύο χρόνια ένα ακραίο κόμμα βρίσκεται εντός του γερμανικού κοινοβουλίου με τον διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό των 90 και πλέον βουλευτών. Γεγονός που ξυπνά μνήμες και προκαλεί ανατριχίλα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία το τελευταίο διήμερο

Ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν χθες (29-9-2017) έως και πρωινές ώρες σήμερα (30-9-2017) στις Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας, την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Νότη Μαριά στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νότη Μαριά 
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η περιοδεία του Προέδρου του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτή, Καθηγητή Νότη Μαριά στο πλαίσιο της οποίας συνάντησε πολίτες και φορείς του νομού και πραγματοποίησε ομιλία στην Αξιούπολη.

Τα νέα του Κιλκισιακού (30/9/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το τελευταίο του φιλικό ενόψει πρωταθλήματος έδωσε το Σάββατο ο Κιλκισιακός, που ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από τον Πανσερραϊκό.

Δείτε το video του αγιασμού των παιδικών τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς


Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, στις 10.30 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς (Μητροπόλεως 11, πρώην Νομαρχία Κιλκίς), έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς, για τα Παιδικά Τμήματα.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 31 ετών Αρμένιο για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη χθες (29-9-2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, ένας 31χρονος υπήκοος Αρμενίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για το αδίκημα της ληστείας. 

Κιλκίς: Συνέλαβαν 51χρονη γιατί έκλεψε 50 ευρώ από 73χρονη

Συνελήφθη χθες (29-9-2017) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, μία 51χρονη ημεδαπή, διότι από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι την προηγούμενη ημέρα, αφαίρεσε μέσα σε κατάστημα ένα πορτοφόλι ιδιοκτησίας 73χρονης ημεδαπής, με το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή της.

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.: Ποντίκια στο Νοσοκομείο Κιλκίς - Βλάχου: Οι πολίτες μας εμπιστεύονται

Ανακοίνωση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.)
Μετά τα φίδια, τα πλυντήρια του Νοσοκομείου Κιλκίς, που δεν τα συναντάς ούτε σε φυλακές, τώρα κάνουν παρέλαση τα ποντίκια.

Θέση εργασίας στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς (30/9/2017)


Ζητείται από μεγάλη βιομηχανία παραγωγής τσιμεντοπροϊόντων, οδηγός τριαξονικού στη βιομηχανική περιοχή του Κιλκίς. 
Δείτε ΕΔΩ