Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Ομιλία Σταύρου Μπαλογιάννη για τις έμφυλες ταυτότητες, στον Όσιο Νικόδημο


Video: Zumba Masterclass, με τον Χάρη Αγτζίδη και την Κάτια Κανακάκη


Zumba Masterclass, με τον Χάρη Αγτζίδη και την Κάτια Κανακάκη, στο Yoga Pilates House, Kilkis, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017.

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από την Ελληνική Αστυνομία για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Από το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συγκεντρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα είδη πρώτης ανάγκης, για να προσφερθούν στο οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην Αρυρούπολη παίζουν οι γυναίκες του Κιλκισιακού

Ενημερώνουμε τον κόσμο του Κιλκισιακού, πως το κυριακάτικο φιλικό της Γυναικείας Ομάδας με τη Βασίλισσα Θράκης θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Αργυρούπολης στις 12 το μεσημέρι.

Κιλκίς: Ολοκληρώθηκε στο Kinesis Fight Club σεμινάριο Mixed Martial Arts

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σεμινάριο ΜΜΑ (Mixed Martial Arts) στο Kinesis Fight Club την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017.

Στάθης Παπαδόπουλος: Ένας πραγματικός νικητής της ζωής στον ''Αλέξανδρο'' Κιλκίς

Ανακοίνωση "Αλέξανδρου" Κιλκίς
Η αληθινή αρετή ενός ανθρώπου είναι η ανθρωπιά και ο καθημερινός έντιμος αγώνας του για το πολύτιμο δώρο της ζωής. 

Πάνοπλος για το πρώτο του παιχνίδι ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Με τη πρωινή προπόνηση του Σαββάτου να λαμβάνει χώρα στο Δημοτικό Στάδιο, ο Κιλκισιακός ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του για τον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στο Παλαιοχώρι.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 1 Αλβανό για παράνομη μεταφορά 2 Αλβανών

Συνελήφθησαν χθες (6-10-2017) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 42, 36 και 31 (γυναίκα) ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Συνάντηση αυτοάμυνας στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Στο Κιλκίς στις 21 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Αυτοάμυνας με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς και των ομοσπονδιών ISDO (International Self Defense Organization) EOA (Ελληνική Ομοσπονδία Αυτοάμυνας) WPKA (World Panamateur Kickboxing Association) και IBU Kyodokyokushin.

"Τι επαγγέλεσθε;" - Χασισέμπορος

Συνελήφθη χθες (6-10-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 52χρονος ημεδαπός, που δραστηριοποιούταν στο εμπόριο κάνναβης.

Θέση εργασίας στην Kleemann Κιλκίς (7/10/2017)

Η KLEEMANN λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της στην διεθνή αγορά επιθυμεί να προσλάβει για το Τμήμα Πωλήσεων Εξαγωγών, στη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς:
➤German Speaking Account ManagerΔείτε ΕΔΩ

"Στάση πληρωμών και επιστροφή στη δραχμή είναι η μόνη λύση" (Video)


Ανοιχτή συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 με το μέλος της πολιτικής γραμματείας Γιάννη Τόλιο.