Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς σε Κερδύλλια και Κατερίνη

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου διεξήχθη στα Νέα Κερδύλλια Σερρών ο 1ος Δρόμος Θυσίας μήκους 10km. Ένας αγώνα δρόμου που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Κερδυλλίων, με την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ και υπό την αιγίδα του ΥΠΕΘΑ.

Ξεκινά εργαστήρι καλλιτεχνικού πλεξίματος στο Κιλκίς

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς σκοπεύει να διοργανώσει εργαστήρι καλλιτεχνικού πλεξίματος με εξειδικευμένες τεχνικές με εκπαιδεύτρια την κυρία Αννίτα Ιωσηφίδου από το κατάστημα με είδη πλεξίματος «Νήμα». 

Πιερία: Μια κυψέλη που προσομοιώνει την ζωή των μελισσών μέσα στο δένδρο

Στις εγκαταστάσεις του μελισσοκομείου του κ. Νικόλαου Βλαχοβασίλη στην Πιερία, έγινε  ενημέρωση για τις νέες τεχνικές που εφαρμόζονται πάνω στην μελισσοκομία από Έλληνες μελισσοκόμους, μεγάλη εντύπωση έκανε σε Πολωνούς και Λιθουανούς μελισσοκόμους, η ύπαρξη μιας συγκεκριμένης ξύλινης κυψέλης.

Πατουλίδου για τις διαφημιστικές πινακίδες: "Το γραφικό της ιστορίας να τελειώσει"

Στην ανάγκη του εντοπισμού των υπευθύνων και της επιβολής προστίμων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, για την τοποθέτηση παράνομων διαφημιστικών πινακίδων σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την αλλαγή ταυτότητας φύλου

Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας
Η Νέα Δημοκρατία, ως φιλελεύθερη πολιτική δύναμη αναγνωρίζει την ανάγκη καθιέρωσης διαδικασίας για τη διόρθωση του καταχωρισμένου φύλου από εκείνους που το επιθυμούν. 

Επισκέψεις ψυχολόγων της Ελληνικής Αστυνομίας σε αστυνομικές υπηρεσίες

Ενημερωτικές επισκέψεις ψυχολόγων της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, σε αστυνομικές Υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αλλαγές στη ΝΔ με απόφαση Κυριάκου Μητσοτάκη


Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, νέα Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής κυρία Μαρία Σπυράκη με Αναπληρωτές την κυρία Σοφία Ζαχαράκη, τον κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον κ. Νίκο Ρωμανό και τον κ. Σπύρο Σταυρίδη.

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση με θέμα «Ενημέρωση και πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού»

Διήμερη ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Ενημέρωση και πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού» συνδιοργανώνουν η Αντιπεριφέρεια Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (Ε.Χ.Ε.Μ.) το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. 

Καστανογιορτή στον Παλιό Παντελεήμονα Πιερίας

Δελτίο τύπου Κ.Π.Ε. Ανατολικού Ολύμπου
Σας προσκαλούμε στην 8η Καστανογιορτή που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία του Παλιού Παντελεήμονα Πιερίας την Κυριακή 15/10/2017 στις 10.30 π.μ..

Έξαρση ιλαράς: Πληροφορίες σχετικά με το νόσημα και τα μέτρα πρόληψης

Με αφορμή την έξαρση ιλαράς που σημειώνεται επιδημιολογικά στην χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες και με στόχο την ενημέρωση του κοινού, το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας δίνει πληροφορίες σχετικά με το νόσημα και τα μέτρα πρόληψης.

Ανακοίνωση Περιφέρειας για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με την «Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας» που έχει καθιερωθεί από το 1994 η 10η Οκτωβρίου:

Κιλκίς: Βιωματικά σεμινάρια για γονείς παιδιών νηπιακής και σχολικής ηλικίας

Στα πλαίσια δράσεων του Δικτύου πρόληψης και προαγωγής της υγείας η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θέλοντας να καλύψει τον τομέα συμβουλευτικής των γονέων, αλλά και να ενισχύσει τον ιδιαίτερα δύσκολο γονεϊκό ρόλο, θα οργανώσει βιωματικά σεμινάρια με θέμα: "Παιδική Επιθετικότητα, Ενίσχυση Θετικής Συμπεριφοράς και ο Ρόλος της Οικογένειας." 

Πρεμιέρα με το δεξί έκανε ο ΑΙΑΣ Κιλκίς στις Κορασίδες

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Εύκολο Σάββατο είχαν οι Κοροσίδες του Αίαντα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ.

Σχολή ΟΑΕΔ Κιλκίς: Ιδρύθηκε η ειδικότητα "Γαλακτοκομία - Τυροκομία"

Στη Σχολή του ΟΑΕΔ στο Κιλκίς ιδρύθηκε η ειδικότητα: "ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΑΣ – ΤΥΡΟΚΟΜΙΑΣ"

"Να κόψουν το κεφάλι τους και να δοθούν άμεσα όλα τα συγγράμματα"

Αποφάσεις Φοιτητικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης: Σύλλογος Φοιτητών Ηλεκτρολόγων-Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ, Ιστορικού-Αρχαιολογικού ΑΠΘ, Ψυχολογίας ΑΠΘ, Φυσικού ΑΠΘ, Γεωλογικού ΑΠΘ, Δασολογίας ΑΠΘ.
Ο Σύλλογος Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων (ΣΕΕΒΙ) ανακοίνωσε χθες πως «θα διακόψει τη διανομή πανεπιστημιακών συγγραμμάτων στους φοιτητές της χώρας για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018», επειδή δεν τον έχει πληρώσει το υπουργείο. 

Γιαννιτσά: Σκοτώθηκε 50χρονος Αλβανός σε τροχαίο

Σήμερα (9-10-2017) το πρωί, στο 4ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Γιαννιτσών - Αλεξάνδρειας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος υπήκοος Αλβανίας, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε σε αποστραγγιστικό κανάλι, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 50χρονου οδηγού. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.

Ξεκινάει ο εναέριος εμβολιασμός των κόκκινων αλεπούδων για προστασία από τη λύσσα

Στις 10 Οκτωβρίου, η Δ/νση Υγείας των Ζώων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τη συνδρομή των αρμόδιων περιφερειακών κτηνιατρικών αρχών της χώρας, ξεκινάει την 7η εκστρατεία για τον από του στόματος εμβολιασμό των αλεπούδων κατά της λύσσας με τη ρίψη δολωμάτων-εμβολίων από αέρος με ειδικά αεροσκάφη.

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Κιλκίς με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης

Επίσκεψη στο Δήμο Κιλκίς πραγματοποίησε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου ο υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου.

"Ξεκίνησαν τα κατηχητικά μας σχολεία"


Εργαστήρια ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας για νέους, μικρούς & πολύ μικρούς επιχειρηματίες

Τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS (Business Development Services Centers) δίνουν τη δυνατότητα σε εν δυνάμει, νέους και υφιστάμενους μικρούς & πολύ μικρούς επιχειρηματίες, να παρακολουθήσουν workshops σε θέματα ειδικού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Σούλης: "Έσπειραν ανέμους και θερίζουν θύελλες"

Υπογράφει ο Σούλης Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ. νομού Κιλκίς
"Όταν κάνεις κάτι,το βρίσκεις γρήγορα μπροστά σου" λέει ο θυμόσοφος λαός μας. "Όταν κάνεις κάτι,το βρίσκεις γρήγορα μπροστά σου" λέει ο θυμόσοφος λαός μας.

Σιωνίδης: "Η έπαρση και η θεσμική απαξίωση οδήγησαν σε πανελλήνιο διασυρμό"

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας
Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, σε πρωινή εκπομπή του Αντ1 συζητήθηκε το τέλος συντήρησης κοιμητηρίων των 10 ευρώ ανά οικογένεια, που ανταποδοτικά χρεώνει ο Δήμος Παιονίας τους δημότες για την συντήρηση των 45 κοιμητηρίων που έχει υπό την φροντίδα του.

Τι λέει η ΟΓΕ για την "Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου"

Δελτίο τύπου Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας
Η κυβέρνηση κατέθεσε νομοσχέδιο με το οποίο δίνεται η δυνατότητα αλλαγής φύλου στα νομικά έγγραφα ενός ατόμου με βάση τη βούλησή του, τον αυτοπροσδιορισμό φύλου. Το νομοσχέδιο δεν αφορά τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, το σεξουαλικό προσανατολισμό. 

Πρόγραμμα περιπολιών Κινητής Αστυνομικής Μονάδας δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Οι αστυνομικοί οι οποίοι στελεχώνουν την Κινητή Αστυνομική Μονάδα του δήμου Παιονίας (Κ.Α.Μ.) επισκέφθηκαν το Δήμαρχο κ. Γκουντενούδη και είχαν συνεργασία μαζί του συζητώντας για θέματα που αφορούν τη δημόσια τάξη και το αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή. Επίσης τους ευχήθηκε καλή συνεργασία για το καλό των δημοτών μας και όχι μόνο.