Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

"Κλείδωσε": Στην Ελλάδα η διοργάνωση του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη 2018

Τη διοργάνωση του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, η οποία καθιερώθηκε το 2004 και εορτάζεται την 14η Ιουνίου, για το 2018 θα αναλάβει η Ελλάδα, με μια πρωτότυπη και έξυπνη διεκδίκηση μετά από αίτημα του υπουργείου Υγείας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Ξεκίνησε το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ακαδημίας ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος"
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Οκτωβρίου η πρώτη προπόνηση της ’’Μεικτής ΠΑΟΚ’’ για τα επιλεγμένα παιδιά του Νομού Κιλκίς, γεννημένα 2005, 2006, 2007 & 2008.

Ο Δούρειος Ίππος της Ελλάδος - Η ώρα της Δικαιοσύνης

Γράφει ο Γεώργιος Εμ. Δημητράκης* 
Η βαριά οικονομική κρίση που διέρχεται η Πατρίδα μας, οι ατέρμονες εδώ και 8 χρόνια διαπραγματεύσεις της πολιτικής ηγεσίας με τους Θεσμούς και το ΔΝΤ, η απίστευτη στα παγκόσμια χρονικά ύφεση που κατατρώγει εδώ και 8 σχεδόν χρόνια τα σπλάχνα της ελληνικής οικονομίας, αυτού του ελληνικού λαού, και ως επακόλουθο αυτής η ολοκληρωτική εξαθλίωση και καταρράκωση της κοινωνικής συνοχής, θα οδηγήσει αναπόφευκτα τους Έλληνες σε σύγκρουση με το πολιτικό σύστημα εξουσίας. 

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία, το τελευταίο διήμερο

Ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν χθες (13-10-2017) το πρωί έως και σήμερα (14-10-2017) το πρωί στις Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας, την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

"Θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο της Βασιλικής Διαμαντίδου"

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, μετά τη θλιβερή αγγελία του θανάτου του εκλεκτού μέλους μας Διαμαντίδου Βασιλικής (Βίκη), συνήλθε το Σάββατο 14-10-2017 σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα:

Νέοι αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Τέσσερις αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς συμμετείχαν σε εξετάσεις στο άθλημα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας και της Υπερπήδησης Εμποδίων. Οι εξετάσεις έλαβαν χώρα σήμερα στο Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη. 

Χωρίς φιλάθλους του Ηρακλή το παιχνίδι με τον Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση πού εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων Ημαθίας, την Κυριακή (15 Οκτωβρίου 2017) και ώρα 16.00, όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ 1908», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου, του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2017-2018, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Θέσεις εργασίας στο κυλικείο των Ευζώνων (14/10/2017)


Ζητούνται άμεσα 2 κοπέλες μέχρι 35 ως υπάλληλοι στο κυλικείο των Ευζώνων Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ