Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"

Την Κυριακή στις 15 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των τακτικών μελών του συλλόγου της Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" με αποτέλεσμα το νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο και την τριμελή Εξελεγκτική Επιτροπή. Τα εκλεγέντα μέλη την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου συγκροτήθηκαν σε σώμα με την παρακάτω κατανομή αξιωμάτων:

Μεγάλη συμμετοχή, ισχυρή παράταξη

Γράφει ο Γιώργος Δ. Αναστασιάδης*
Με αφορμή τις εκλογές της 12ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, το στοιχείο που ανιχνεύεται έντονα από πολίτες και πολιτικά στελέχη είναι ότι η Δημοκρατική Παράταξη τίθεται και πάλη επικεφαλής στον αγώνα των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου για προκοπή και ευημερία.

ΤΕΧΝΗ Κιλκίς: Ομιλία για την Ελληνίδα του ‘40


Με μια ξεχωριστή εκδήλωση, αφιερωμένη στην Ελληνίδα του '40, απέτισε φόρο τιμής στην επέτειο του «ΟΧΙ» η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017.

Ανοικτή την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 η Πινακοθήκη της ΤΕΧΝΗΣ

Στις 6 Νοεμβρίου 2017 συμπληρώνονται έξι χρόνια από τα εγκαίνια της Πινακοθήκης της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, στο Μεταλλικό. Έξι χρόνια λειτουργίας ενός μοναδικού χώρου πολιτισμού στο νομό Κιλκίς, στον οποίο φιλοξενούνται 165 έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, γίνονται δωρεάν ξεναγήσεις και πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια.

Έχασαν οι γυναίκες του Κιλκισιακού από τις γυναίκες του ΠΑΟΚ

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Ένα προπονητικού χαρακτήρα φιλικό έδωσε η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού τη Κυριακή, στο οποίο ηττήθηκε με 4-3 στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ Ladies Academy.

Ξέσπασε ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός εμφανίστηκε έτσι ακριβώς όπως τον θέλουν οι φίλοι του, κερδίζοντας με 4-0 τη Κυριακή τον Καμπανιακό για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Kinesis-Gym Kilkis: Students offer

Stay fit, start now....
Εμείς στο Kinesis-Gym ξέρουμε ότι οι νεολαία είναι το μέλλον μας.
Ξέρουμε επίσης ότι "νους υγιής εν σώματι υγιεί".

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, για το χρονικό διάστημα από 30 Οκτωβρίου έως και 11 Νοεμβρίου 2017, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς για την 28η Οκτωβρίου 1940


Εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς για την 28η Οκτωβρίου 1940. Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου.

Τουρισμός μέσα σε ένα στρατόπεδο γίνεται;

28η Οκτωβρίου. Μια μεγάλη ημέρα για τους Έλληνες, η οποία γιορτάζεται με ποικίλους τρόπους σε όλη τη χώρα. Παρελάσεις, εκδηλώσεις μνήμης, αλλά και εκδρομές!