Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Φωτογραφική αναδρομή της συνεργασίας του Αλέξανδρου Κιλκίς με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης

ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος Αλέξανδρου": Δημιουργική απασχόληση με υπευθυνότητα και όραμα

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Αλέξανδρου
Πάνω από τριάντα (30) εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων (παιδαγωγοί, νηπιαγωγοί, θεατρολόγοι, μουσικολόγοι, καθηγητές φυσικής αγωγής, καθηγητές πληροφορικής και ρομποτικής, δάσκαλοι σκάκι) συγκροτούν την ομάδα εργασίας για την συμπλήρωση και εφαρμογή του προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών. 

Εκδηλώσεις "Αρσακλιώτικα" 2017 στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης


Αυτοί είναι οι οκτώ Γεωργιανοί που «άνοιγαν σπίτια»

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες οκτώ (8) υπηκόων Γεωργίας, καθώς και τα μικρά ονόματα αγνώστων συνεργών τους, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπρατταν ληστείες και διαρρήξεις σε οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και εξαρθρώθηκε την 19-10-2017 από την Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής .

Αυτοί είναι οι Πακιστανοί που λήστευαν Πακιστανούς

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων (4) υπηκόων Πακιστάν, μελών εγκληματικής ομάδας, που εξαρθρώθηκε την 8-10-2017 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Τα μέλη της εν λόγω σπείρας, διέπρατταν αρπαγές σε βάρος ομοεθνών τους .

Αυτοί είναι οι δύο δράστες που «άνοιγαν» σταθμευμένα αυτοκίνητα

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) ημεδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης – Βούλας - Βουλιαγμένης, για κλοπές από σταθμευμένα οχήματα στα νότια προάστια. 

Έρχεται το νέο Nissan Micra

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Το νέο Nissan Micra έρχεται για να αμφισβητήσει τα δεδομένα στα μικρά αυτοκίνητα, ως προς την σχεδίαση, την άνεση και τις επιδόσεις. Με τον μοναδικό συνδυασμό της εκφραστικής του σχεδίασης στο εσωτερικό και το εξωτερικό, τα έξυπνα χαρακτηριστικά και την ευέλικτη οδηγική συμπεριφορά, η πέμπτη γενιά του Micra ήρθε για να σας προσφέρει μια απροσδόκητη εμπειρία.
Από 12690 ευρώ. Τι άλλο να ζητήσει κανείς!

Θεσσαλονίκη: Οι Trio Mousikantri στο Οβάλ

Ο Θάνος και ο Αχιλλέας είναι παλιοί γνώριμοί μας στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του Oval.

Τέσσερις νέες μετεγγραφές για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς προχώρησε σε άλλες τέσσερις μετεγγραφικές κινήσεις για την υλοποίηση των φετινών στόχων του.

Αποκατάσταση, συντήρηση και ανάδειξη, του ανακτόρου της Αρχαίας Πέλλας

Στην «Αποκατάσταση, συντήρηση και ανάδειξη του κτιρίου Ι και της μνημειακής εισόδου του ανακτόρου της Αρχαίας Πέλλας – Εργασίες διαμόρφωσης νέας εισόδου στην ανατολική πλευρά του λόφου του ανακτόρου και πορείας επισκεπτών» προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Ακαδημία τίμησε την μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κατσούρη

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος
Λουλούδια κατέθεσε η εφηβική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς εκ μέρους όλης της Ακαδημίας στο μνημείο-προτομή του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Παναγιώτη Κατσούρη στην Τούμπα. Το ποδόσφαιρο για τους αθλητές δεν είναι μόνο ένα άθλημα αλλά και αξίες ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

Οι αερολογίες περί ολοκληρωτισμού είναι παλιάς κοπής…

Κείμενο:
Όμηρος ΤαχμαζίδηςΑν οι άνθρωποι ήταν πεπεισμένοι ότι δύνανται να μάθουν κάτι ωφέλιμο για την ζωή και την καθημερινότητά τους από την ιστορία, θα κατακλύζονταν κάθε έτος τα πανεπιστήμια από υποψήφιους ιστορικούς. Ευτυχώς δε συμβαίνει ούτε το ένα, ούτε το άλλο και δε χρειάζεται να ζούμε υπό το διαρκές άγχος της πεποίθησης ότι αγνοώντας την ιστορία δε θα μπορέσουμε να πορευτούμε ικανώς στο βίο μας. Ούτως η ιστορία απομένει υπόθεση των επιστημόνων, των εκπαιδευτικών, των ιδεολόγων κάθε κοπής.

Για τα Νταχάου του Κεμάλ και του Χίτλερ

Επιμέλεια: Θεοφάνης Μαλκίδης
Με το σύνθημα «Η μνήμη σας, ο ανθρωπισμός μας»
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΝΤΑΧΑΟΥ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΟΡΗΣ ΠΕΤΑΛΙΔΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΕΦΗ ΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ
Το κολαστήριο του Νταχάου, επισκέφθηκαν σε ένα προσκύνημα μνήμης, εκατοντάδες απόγονοι των Ελλήνων του Πόντου, που ζουν στη Γερμανία, με πρωτοβουλία των ποντιακών συλλόγων της Βάδυς Βυδεμβέργης, θέλοντας να υπενθυμίσουν στην πολιτισμένη ανθρωπότητα, πως αυτά που έγιναν στο Νταχάου από τον Χίτλερ και τον Ναζισμό, τα υπέστησαν οι πρόγονοί τους από τον Κεμαλισμό. 

"Το σπίτι των προγόνων μου"

Πηγή: idomeni.gr
Το σπίτι του παππού και της γιαγιάς μου βρισκόταν στην Ειδομένη. Ήταν ένα από τα πολλά προσφυγικά σπίτια, το οποίο άρχισε να χτίζεται το 1924 και τελείωσε πολλά χρόνια αργότερα. Αρχικά διαρρύθμισαν το κατοικήσιμο σπίτι με δυο δωμάτια δεξιά και αριστερά ενώ στην μέση ήταν ένας προθάλαμος και η εξώπορτα. 

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σέρρες: 14χρονη λήστεψε 69χρονη

Συνελήφθη χθες (30 Οκτωβρίου 2017) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, μία 14χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης και κλοπές.

Κιλκίς: Δωρεάν σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης


Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου ΕΔΩ
Σημαντικές δράσεις πρόληψης υγείας οργανώνονται την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 στην πόλη του Κιλκίς από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, τον Δήμο Κιλκίς και τον Ιατρικό Σύλλογο στο πλαίσιο του 4ου Περιφερειακού Καρδιολογικού Συνεδρίου.

Κιλκίς: Συνελήφθη 23χρονος για ναρκωτικά και όπλων

Συνελήφθη χθες (30-10-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Δείτε το νέο βίντεο τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Το νέο βίντεο τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που επικεντρώνεται στο πλούσιο πολιτιστικό της απόθεμα και την κληρονομιά της, προβάλλοντας τους αρχαιολογικούς χώρους όπου έζησαν και μεγαλούργησαν δύο μεγάλες ιστορικές προσωπικότητες της περιοχής –ο Μέγας Αλέξανδρος και ο δάσκαλός του Αριστοτέλης– παρουσιάστηκε στη Νάουσα και τις Αιγές.

Τι λέει το ΚΚΕ για τον σταθμό διοδίων στους Ευζώνους

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, πιστή στις Ευρω-Ενωσιακές οδηγίες, όχι μόνο διατηρεί τους υπάρχοντες σταθμούς διοδίων σε όλη τη χώρα (τους οποίους υποκρινόταν ότι θα καταργήσει) αλλά τους επεκτείνει. 

Πανελλαδική και πανευρωπαϊκή διάκριση για το Δημοτικό Σχολείο Χέρσου

Tο έργο «How do you say it in your language ?» το οποίο εκπονήθηκε κατά το σχολικό έτος 2016-17 από τους μαθητές της Ε’ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού σχολείου Χέρσου Κιλκίς στο μάθημα των Αγγλικών βραβεύτηκε από την Κεντρική και την Εθνική Υπηρεσία του e-Twinning, όχι μόνο με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας αλλά και με την Ευρωπαϊκή. 

Την Έκθεση Εικαστικών του γλύπτη Θανάση Κατσιάνη επισκέφτηκαν οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς 
Tην Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017, ομάδα μαθητών/τριών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς μαζί με τους εκπαιδευτικούς Σταματία Γιαννούλα, Κατερίνα Φούντα και Γιώργο Χαριτωνίδη, επισκέφτηκαν την Αναδρομική Έκθεση Εικαστικών του εκπαιδευτικού και αυτοδίδακτου γλύπτη Θανάση Κατσιάνη στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής, με τίτλο «731 - Εαρινή Αντεπίθεση - Ατίμητοι νεκροί».