Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς, ευχαριστεί από καρδιάς...

"Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς ευχαριστούν θερμά την οικογένεια του εκλιπόντος
Γεωργιάδη Κωνσταντίνου από τον Άγιο Μάρκο Κιλκίς και συγκεκριμένα την σύζυγο, την κόρη και εγγονή Όλγα Λαμπριανίδου που αντί στεφάνου να προσέφεραν είδη τροφίμων κρεατικών λαδιών και χαρτικών ειδών

Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) υπηκόων Αλβανίας, κατηγορούμενων για την ανθρωποκτονία ημεδαπού δικηγόρου, που εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για την επέτειο της Μάχης του Κιλκίς στις 4 Νοέμβρη 1944

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Συμπληρώνονται φέτος 73 χρόνια από την μάχη του Κιλκίς, που έγινε στις 4 Νοέμβρη 1944. Η μάχη του Κιλκίς ήταν μια από τις φονικότερες και πιο σκληρές μάχες που έδωσε ο ηρωικός ΕΛΑΣ ενάντια σε κατακτητές και δοσίλογους – ταγματασφαλίτες.

4ο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας

Με την παρουσία υψηλού επιπέδου εκπροσώπησης του πολιτικού, επιχειρηματικού και αυτοδιοικητικού χώρου, πραγματοποιείται, στις 9 & 10 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, το 4o Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.

Οι δέκα προτάσεις της Περιφέρειας για την αναβάθμιση των λαϊκών αγορών

Δέκα καίριες προτάσεις για την αναβάθμιση του θεσμού των λαϊκών αγορών και την ενίσχυση του υπαίθριου εμπορίου, κατέθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου περί άσκησης υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη, B’ περιόδου 2017

Από το Τεχνικό Τμήμα της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται η διενέργεια εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη, B’ περιόδου 2017, σύμφωνα με τις διατάξεις της με αρ. πρωτ.: 38200/1136/2011 (ΦΕΚ 1969/Β’/02-09-2011) Απόφασης του Υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων «Περί κανονισμού λειτουργίας ερασιτεχνικών σταθμών ασυρμάτου» και της με αρ.πρωτ.: οικ.16046/425/Φ310/02-03-2012 (ΑΔΑ:Β4ΩΡ1-0Ρ8) εγκυκλίου του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση με θέμα, "Έργα που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη"

Εκδήλωση με θέμα «Το ΕΣΠΑ στην Κεντρική Μακεδονία: Έργα που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη» διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017, στις 18.00, στο κτίριο Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης («Αίθουσα Μωρίς Σαλτιέλ»).

Η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...”, στο Πεδινό Κιλκίς

Στο Πεδινό του νομού Κιλκίς μας μεταφέρει αυτή την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 13:00, η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” της 4Ε.

Συνάντηση εργασίας, με θέμα «Μακεδονικό κρασί και αποστάγματα από οινοποιήσιμα σταφύλια ελληνικής βιοποικιλότητας και ταυτότητας»

Συνάντηση εργασίας, με θέμα «Μακεδονικό κρασί και αποστάγματα από οινοποιήσιμα σταφύλια ελληνικής βιοποικιλότητας και ταυτότητας», πραγματοποιήθηκε στο νέο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κωνσταντίνου Κιλτίδη και του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Φάνη Παπά.

"Κύριε Καθηγητά, δώσε λίγο αίμα"

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Η ΕΛΜΕ Κιλκίς διοργανώνει «Ημέρα Αιμοδοσίας» την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 για όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς –μόνιμους και αναπληρωτές-Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δ.Δ.Ε Κιλκίς.

Επιμελητήριο Κιλκίς: Απολογισμός εκδήλωσης για το έργο Co-Create

Ενημερωτική εκδήλωση διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κιλκίς, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017, στις 17:00, στο Επιμελητήριο Κιλκίς, Αίθουσα Β. Σεργιαννίδη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου “Setting up a network of competitive MED Clusters with the contribution of creative industries / CO- CREATE” το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα INTERREG MED και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάπτυξης και Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και των συμμετεχουσών χωρών.

Γωργαντάς: «Πλήρης η απογοήτευση για τους επιλαχόντες νέους γεωργούς»


Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Συζητήθηκε σήμερα στην Βουλή επίκαιρη ερώτηση της Βουλευτού Σερρών και Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Φ. Αραμπατζή και του Βουλευτή Κιλκίς και Τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γ. Γεωργαντά για τους επιλαχόντες νέους αγρότες.

Εκδήλωση στο πλαίσιο των εορτασμών των πεντεκαίδεκα μαρτύρων, πολιούχων του Κιλκίς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενημαχιτών "ο Άγιος Τρύφων" Κιλκίς και ο Δήμος Κιλκίς διοργανώνουν, την Κυριακή 5/11 και ώρα 18:30, εκδήλωση στο πλαίσιο των εορτασμών των Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων, πολιούχων του Κιλκίς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλατιανού και της Σχολής Μπαλέτου Ματίνας Κουρσάρη.

Ημαθία: Σκοτώθηκε 77χρονος σε τροχαίο

Σήμερα (2-11-2017) το πρωί στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Επισκοπής - Αρσενίου στην Ημαθία, Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε 77χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 77χρονου οδηγού.

"Ευχαριστούμε θερμά τον Ιατρικό Σύλλογο Κιλκίς και την οικογένεια Αλεξόγλου"

"Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν τον Ιατρικό Σύλλογο Ν.Κιλκίς για την δωρεά χρηματικού ποσού αντί στεφάνου, εις μνήμη του εκλιπόντος Δημητρίου Μηλαράκη, Ιατρού-Παθολόγου.

Σύσκεψη για τις εξελίξεις στα αγροτικά στο Χέρσο Κιλκίς

Προσοχή: Διακοπή υδροδότησης σε περιοχές της πόλης του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΚ
Ενημερώνουμε τους καταναλωτές των περιοχών 21ης Ιουνίου, Ελ. Βενιζέλου, Αθηνών, Χατζοπούλου Καμπάνη, Πόντου και των γύρω περιοχών του Δήμου Κιλκίς ότι την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 από τις 08.00 έως τις 13.00 θα γίνει διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών ύδρευσης.
Ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών.

Αιτήσεις για βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας προϊόντων μελισσοκομίας

Στα πλαίσια του Προγράμματος Βελτίωσης της Παραγωγής και Εμπορίας Μελιού έτους 2018 σας ενημερώνουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση δικαιολογητικών για τις Δράσεις 3.1 "Εξοπλισμός για την διευκόλυνση των μετακινήσεων ( αντικατάσταση κυψελών ) " και 3.2 "Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας " (μετακινήσεις μελισσοσμηνών ) είναι η 20-1-2018.

Υποχρεωτική δήλωση των κυψελών διαχείμασης

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Ενημερώνουμε όλους τους μελισσοκόμους της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, κατόχους μελισσοκομικού βιβλιαρίου να προσέλθουν στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ή στα κατά τόπους γραφεία Γεωργικής Ανάπτυξης Πολυκάστρου και Γουμένισσας για να δηλώσουν τον αριθμό κυψελών οι οποίες είναι έτοιμες για διαχείμαση.

"Ενημερώθηκαν για την αποταμίευση και τα οφέλη της"

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς
Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Αποταμίευσης, την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 οι μαθητές/ριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κιλκίς ενημερώθηκαν για την αποταμίευση και τα οφέλη της από τους εκπαιδευτικούς κ. Ελένη Μαντρατζή, κ. Κυριακή Ματσακίδου και κ. Κατερίνα Φούντα. 

"Κάναμε ένα όνειρο ετών πραγματικότητα"

Δελτίο τύπου Άρη Παντελεήμονα
Λένε πως αν ονειρευτείς ότι φτιάχνεις στέγη σημαίνει γρήγορη άνοδο και μεγάλη ευημερία. Εμείς στον Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα κάναμε ένα όνειρο ετών πραγματικότητα.