Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Πλούσιο Σαββατοκύριακο με αγώνες και προπονήσεις για τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Κιλκίς.

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Συγχρόνως με τις προπονήσεις του Σαββάτου το πρωί για 9 τμήματα, οι Παίδες της Ακαδημίας θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του FOOL TRAINING στο Αθλητικό Κέντρο του Ατέρμονα στις 10.00 για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ .

Τα αυριανά παιχνίδια του Αλέξανδρου Κιλκίς

Αύριο Σάββατο 4 Νοεμβρίου ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς αγωνίζεται με την Αναγέννηση Πλαγιάς στην έδρα του, το Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς στις 15.00. Παράλληλα οι Ελπίδες Κιλκίς αγωνίζονται την ίδια ώρα εκτός έδρας στον Άγιο Παντελεήμονα με την τοπική ομάδα τον Άρη.

Στο ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo η "Τόλμη" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo παίδων-κορασίδων Sofia Cup διεξήχθη στη Βουλγαρία στο κλειστό στάδιο Arena Sports Venue το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017.

Κιλκις: Χρώματα Μνήμης - Ένα εξαιρετικό βιβλίο για την επιστήμη της Λαογραφίας

Δελτίο τύπου Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Ένα εξαιρετικό βιβλίο για την επιστήμη της Λαογραφίας, παρουσιάστηκε την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017 στον φιλόξενο χώρο του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς. Πρόκειται για το βιβλίο «Χρώματα μνήμης: Φορεσιά Ορμενίου-Φτελιάς (Κόζουλτζια και Ουρούμκιοϊ Ανατολικής Ρωμυλίας», της συμπολίτισσάς μας Κούλας Φωτιάδου.

Κιλκίς: Υποχρεωτική απογραφή ζωικού κεφαλαίου για κτηνοτρόφους

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ.Α.Ο.Κ ΚΙΛΚΙΣ σας ενημερώνει ότι όλοι οι κάτοχοι κωδικού ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΙΚΗΣ και ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΚΗΣ εκμετάλλευσης που δεν έχουν διακόψει με αίτηση τους τη λειτουργία της , ακόμα και αν δεν υπάρχει ζωικό κεφάλαιο, υποχρεούνται για τα κάτωθι:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από αύριο Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 32/2017), το οποίο θα ισχύσει από αύριο Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017.

Μαρούσι: 55η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής

Δελτίο τύπου Πανελλήνιας Ένωσης Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών
Η 55η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής εγκαινιάζεται στις 19 Νοεμβρίου 2017 στις 20.00 στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής στο Μαρούσι. Σε αυτήν θα εκτεθούν όλα τα έργα του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Καλλιτεχνικής Κεραμικής που προηγήθηκε ο οποίος διοργανώθηκε για μια ακόμα χρονιά από την Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών (ΠΕΚΑ).

Φιλικά και πρωτάθλημα για τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τα τμήματα της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού.

Εκδήλωση με θέμα «Μορφολογικές και λειτουργικές διαφορές του εγκεφάλου στα δύο φύλα»

Δελτίο τύπου Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας
Είναι γνωστή η επιχειρούμενη ψυχοσωματική άλωση των παιδιών μας δια του κατεπειγόντως προωθουμένου αισχρού θεματικού άξονα «Έμφυλες ταυτότητες» (δηλαδή, ελεύθερη επιλογή φύλου). 

«Άσκηση υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων…» - Προτάσεις και βελτιώσεις

Γράφει ο Δημήτρης Μάρδας
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης
Το νομοσχέδιο αυτό ρυθμίζει την αγορά των υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων βελτιώνοντας το περιβάλλον που κινούνται οι λαϊκές αγορές, το στάσιμο και το πλανόδιο εμπόριο. Αναφορικά με τον προς συζήτηση νόμο σημειώνονται κάποιες απόψεις αναλυτικά κατ’ άρθρο, με σκοπό τη βελτίωση του νόμου.

2η ποδηλατοδρομία με μήνυμα «Ποδήλατο για τον Διαβήτη»

Ύστερα από την πολύ επιτυχημένη ποδηλατοδρομία με μήνυμα «Ποδήλατο για τον Διαβήτη», που διοργανώθηκε πέρσι για πρώτη φορά με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 ποδηλατών, και φέτος η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη θα διοργανώσει τη δεύτερη ποδηλατοδρομία με στόχο την ενίσχυση του μηνύματος για την αντιμετώπιση του Διαβήτη μέσα από την καθημερινή άσκηση.

Πετυχημένη η ομιλία του Γ. Συμπιλίδη, για τον "Καρκίνο του Μαστού"

Την Τρίτη 31-10-2017 στην αίθουσα "Βασίλειος Σεργιαννίδης" του επιμελητηρίου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία ομιλία για τον "Καρκίνο του Μαστού".

Εργασίες συντήρησης στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο του ν. Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες συντήρησης:

Το καραβάνι της υγείας, πάει Νάουσα

Δελτίο τύπου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΗ οργανώνουμε το καραβάνι της υγείας στη ΝΑΟΥΣΑ.
Συνεχίζει το δρόμο του για τη σωτηρία του ΕΣΥ. Για τη σωτηρία των Περιφερειακών Νοσοκομείων που μαραζώνουν από την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση και οδηγούνται με το προωθούμενο Νομοσχέδιο προς συγχώνευση και κατάργηση.

Το μισθολογικό χάσμα μεταξύ γυναικών και ανδρών στην Ε.Ε.

Ανακοίνωση Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων
Η 3η Νοεμβρίου 2017 έχει οριστεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως φετινή «Ευρωπαϊκή Ημέρα για την Ίση Αμοιβή».  Με δεδομένο ότι ο κοινοτικός μέσος όρος του έμφυλου μισθολογικού χάσματος για παροχή εργασίας ίσης αξίας έχει υπολογιστεί από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Αρχή στο 16,3%, αυτό μεταφράζεται στην πικρή διαπίστωση ότι από τη συγκεκριμένη ημερομηνία συμβολικά οι εργαζόμενες γυναίκες παύουν να αμείβονται μέχρι το τέλος του έτους.

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - ''Πούτ δε προφιτερόλ ντάουν σλόουλι!''


Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
«Παιδιά! Ξυπνήστε, φρεσκαριστείτε, κορδωθείτε… έσκασε μύτη η άρρωστη!».
«Βρε, καλώς τα μάτια μας τα δυο! Χάθηκε η λιχούδο για λίγο καιρό, αλλά πού ν’ αντέξει η Φαταούλαινα! Δεν την κατηγορώ! Ποιος μπορεί να μας αντισταθεί;»