Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Κεντρική Μακεδονία: Νέα έργα και δράσεις 185 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ

Στην εξειδίκευση δράσεων συνολικού προϋπολογισμού 185 εκατομμυρίων ευρώ του ΕΣΠΑ προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μετά τη σημερινή 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθηση του προγράμματος, όπως ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Τέταρτη γενιά του Kia Rio


Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Στην τέταρτη γενιά του το Kia Rio δείχνει πιο ώριμο σε όλα τα επίπεδα, με νέα τεχνολογία, εμπλουτισμένη γκάμα κινητήρων και δυναμική εμφάνιση που ακολουθεί τα πρότυπα της κορεατικής φίρμας όπως αυτά αποτυπώνονται στο εμπρός μέρος με το μακρύ καπό, τη «μύτη της τίγρης» και τη μεγάλη εισαγωγή αέρα. 

Η οδική ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία τον Οκτώβριο 2017

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Οκτώβριο του έτους 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. 

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Οκτώβριο 2017

Κατά τη διάρκεια του μήνα Οκτωβρίου του 2017, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -753- άτομα και ειδικότερα:

Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις για την επέτειο υπογραφής της ανακωχής και λήξης του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου

Στο πλαίσιο της επετείου υπογραφής της ανακωχής και λήξης του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων στα συμμαχικά νεκροταφεία «Ζέιτενλικ» το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017. Ειδικότερα, το πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής:

Οδηγίες σε άτομα που πραγματοποιούν Ορειβασία και Ορεινή Πεζοπορία

Ανακοίνωση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας
Υπογράφει ο Επιπυραγός, Χρήστος Ι. Γκαντίδης
Άτομα μεγάλης ηλικίας ή με προβλήματα υγείας να μην επιδίδονται σε τέτοιες δραστηριότητες μεμονωμένα, αλλά σε ομάδες 2 – 3 ατόμων τουλάχιστον. Η κατάλληλη προετοιμασία και ο ιατρικός έλεγχος (check up) είναι χρήσιμα πριν ξεκινήσουν οι δραστηριότητες. «Αφουγκραζόμαστε» το σώμα μας και όταν είναι η ώρα να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια το κάνουμε.

Η Coca Cola και ο οξύθυμος περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Στον Βόλο, στις 11 και 12 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το 3ο Συνέδριο ανάπτυξης με θέμα: “Σχεδιάζουμε τη Μαγνησία της επόμενης εικοσαετίας”. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στόχος του συνεδρίου είναι να διερευνήσει την προοπτική ανάπτυξης της Μαγνησίας για τα επόμενα 20 έτη, ενώ θα συζητηθούν καίρια ζητήματα που αφορούν στην εξέλιξη του τόπου ως παραγωγικό πρότυπο και στην ανάδειξή του ως οικονομική δύναμη στην Θεσσαλία. 

Χαλκιδική: Σκοτώθηκε 60χρονος σε τροχαίο

Σήμερα (8-11-2017) και ώρα 13.15 περίπου, στο 57ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε βραχώδη πλαγιά, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 60χρονου.

Εξετάσεις για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού

Από το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις φαρμακοποιών για την άδεια άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, περιόδου Δεκεμβρίου 2017, θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη και, συγκεκριμένα, στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων στο 2ο όροφο του κτιρίου Βιολογίας Φαρμακευτικής στο Α.Π.Θ. ως εξής:

Πανελληνιονίκης Παίδων Ιππικής Αντοχής από τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Σημαντικές επιτυχίες και πάλι για τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς σημειώθηκαν στον Πανελλήνιο Αγώνα Ιππικής Αντοχής που διεξήχθη 4 και 5 Νοεμβρίου 2017 στον Ιππικό Όμιλο Μεσογείων. 

Συνάντηση υποψηφίων συνδυασμού «Το Επιμελητήριο αλλάζει»

Δελτίο τύπου συνδυασμού «Το Επιμελητήριο αλλάζει» 
Ενόψει των εκλογών που θα διεξαχθούν στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017 για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Κιλκίς, ο συνδυασμός «Το Επιμελητήριο αλλάζει.» με υπ. Πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Βιολιτζή, διοργανώνει συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης όλων των υποψηφίων του.

Επίκαιρη ερώτηση Γεωργαντά για τα καυσόξυλα

Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Κιλκίς Γ.  Γεωργαντάς με θέμα : «Μη κάλυψη ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα κατά παράβαση του νόμου»

Κιλκίς: Στις 24 Νοεμβρίου η «Black Friday»

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Όπως γνωρίζετε, πέρυσι δοκιμάστηκε για πρώτη φορά η –προερχόμενη από το εξωτερικό- καταναλωτική προωθητική ενέργεια, η επονομαζόμενη ως «Black Friday». 

Αθήνα: Εκδήλωση της ΛΑΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση


Χριστουγεννιάτικη προσφορά του Kinesis-Gym Κιλκίς

49 μέρες για τα Χριστούγεννα.
49€ η συνδρομή στο γυμναστήριο! 
Υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο;

Ο ΣΕΟ πάει εκδρομή στα Μετέωρα και στον «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα

Ανακοίνωση Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς
Το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στα Μετέωρα και στον «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017.

Σύσκεψη Γιάννη Τσιρώνη, με τους βιοκαλλιεργητές για το Μέτρο 11

Με εκπροσώπους βιοκαλλιεργητών συναντήθηκε την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συζητηθεί από κοινού με το Υπουργείο η νέα προκήρυξη του Μέτρου 11 του ΠΑΑ που αφορά στην Βιολογική Γεωργία.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στο Πάικο

Δελτίο Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς 
Σε έναν απαιτητικό, διαφορετικό, πράσινο και γεμάτο χρώματα και αρώματα αγώνα πέρασαν την Κυριακή τους πολλά από τα μέλη του Συλλόγου μας. 

ΑΟΚ Γουμένισσας - Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς 88-20


Δελτίο τύπου ΑΟΚ Γουμένισσας 
Τον Μέγα Αλέξανδρο Λεπτοκαρυάς υποδέχθηκε ο ΑΟΚ Γουμένισσας για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ. Όπως φαίνεται και από το τελικό αποτέλεσμα (88-20), η Γουμένισσα είχε ένα εύκολο απόγευμα, κάτι που επέτρεψε στον προπονητή της ομάδας μας να «μοιράσει» τον χρόνο σε όλους τους αθλητές της ομάδας.

Δείτε την εκδήλωση στήριξης Φώφης Γεννηματά στο Κιλκίς


Πολιτική εκδήλωση της επιτροπής στήριξης υποψηφιότητας της Φώφης Γεννηματά για την ανάδειξη από την βάση του επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς, έγινε την Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017, 19:00 στο Επιμελητήριο Κιλκίς (Στενημάχου 2, Κιλκίς) με θέμα, "Σχέδιο ΠΑΣΟΚ και Φώφης Γεννηματά για την αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης".