Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση του ομίλου

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Στην πρώτη θέση του ομίλου του θέλει να παραμείνει το Παιδικό τμήμα του Αλέξανδρου Κιλκίς στο εκτός έδρας παιχνίδι που παίζουν το Σάββατο στον Άγιο Αθανάσιο της Θεσσαλονίκης.

Δημιουργικά πρωινά του Σαββάτου στο ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος" του Αλέξανδρου

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος" του Αλέξανδρου
Από το Σάββατο 18/11 και κάθε Σάββατο θα έχουμε την χαρά να περνάμε παρέα δημιουργικά τα πρωινά μας, παρέχοντας παράλληλα ευελιξία κινήσεων στους γονείς.

Πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ στον "Αλέξανδρο" Κιλκίς

Ανακοίνωση Αλέξανδρου Κιλκίς
Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ στο Προπονητικό Κέντρο του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.

Γιόγκα, Βελονισμός, Ομοιοπαθητική, Ρέικι κ.λπ. εναλλακτικές μέθοδοι θεραπείας


Γράφει ο Ηλίας Αθ. Θεοχαράκης
Θεολόγος
Είναι φαίνεται ελάττωμα, «κουσούρι» της φυλής μας να ξιπάζεται μ’ ότι ξενόφερτο της σερβίρουν, χωρίς να εξετάζει τι μπορεί να κρύβεται από πίσω και τι κίνδυνοι μπορεί να ελλοχεύουν. Όπως δε έλεγε ο αείμνηστος Φώτης Κόντογλου πριν εξήντα (60) χρόνια περίπου:

Τα νέα του Κιλκισιακού, Πέμπτη 9/11/2017

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
➤Το παιχνίδι με τον Λαγκαδά αποτελεί παρελθόν. Ο Κιλκισιακός δεν έχει τα περιθώρια ξεκούρασης, και από σήμερα ξεκινά τη προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας τη Κυριακή στις 3 το μεσημέρι.

Αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 58χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 7-11-2017 από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για ανθρωποκτονία 32χρονης ημεδαπής στον προαύλιο χώρο νεκροταφείου.

Νέα γενιά της A-Class αναμένεται το 2018

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Η νέα γενιά της A-Class αναμένεται το 2018, με τη Mercedes να στοχεύει στη βελτίωση της πρακτικότητας και στην περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας, ενώ σχεδιάζει και τον εμπλουτισμό της γκάμας με 3θυρη Shooting Brake και Sedan έκδοση.

Αυτοί ειναι οι 8 Γεωργιανοί που διέπρατταν ληστείες και διαρρήξεις σε οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες οκτώ (8) αλλοδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ληστείες και διαρρήξεις σε οικίες στην Αττική και εξαρθρώθηκε στις 26-10-2017 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. (Σχετικό Δελτίο Τύπου)

Η επαναστατική προπόνηση σε 16,500 γυμναστήρια και 101 χώρες

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη*
Αν σας πουν ότι το πιο πετυχημένο ομαδικό πρόγραμμα στον κόσμο είναι το Body Pump, τότε πιθανόν να πείτε ότι το έχετε δοκιμάσει ή το έχετε ακουστά. Το Body Pump είναι το δημοφιλέστερο ομαδικό πρόγραμμα, εφόσον το συναντάμε σε 16.500 γυμναστήρια σε 101 χώρες στον κόσμο. Είναι πασίγνωστο γιατί υπάρχει εδώ και 26 χρόνια και έχει αλλάξει τη πορεία όλων των ομαδικών προγραμμάτων.

Απαγόρευση αλιείας χελιού και πέστροφας

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υπενθυμίζεται ότι με την υπουργική απόφαση αρ. 643/39462/01-04-2013 (ΦΕΚ 883/τ.Β΄/2013) «απαγορεύεται απολύτως για χρονικό διάστημα από 1ης Νοεμβρίου κάθε έτους έως το τέλος Ιανουαρίου του επόμενου έτους η διενέργεια αλιείας χελιού, με κάθε μέσο και κάθε εργαλείο, εντός των ποταμών και των δέλτα αυτών, περιμετρικά και σε ακτίνα 3νμ από τις εκβολές”, καθώς επίσης «απαγορεύεται απολύτως η ερασιτεχνική αλιεία χελιού καθ΄ όλο το έτος σε όλη την Επικράτεια». 

Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Κιλκίς: "Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, που μας στηρίξατε με την ψήφο σας"

Ευχαριστήριο Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Κιλκίς
"Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,
σας ευχαριστούμε από καρδιάς, που εμπιστευτήκατε και στηρίξατε με την ψήφο σας τη Δ.Α.Κ.Ε. Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, στις εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου μας. Σας ευχαριστούμε που αναδείξατε την παράταξή μας για ακόμη μια φορά πρώτη δύναμη.

Αυτός είναι ο 32χρονος Πακιστανός που συνελήφθη για αποπλάνηση 12χρονης

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός 32χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν, κατηγορούμενου για «εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής», ο οποίος είχε συλληφθεί στις (10-10-2017), το βράδυ, στην Πάτρα, μαζί με έναν 54χρονο ημεδαπό από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και βρίσκεται προφυλακισμένος σε σωφρονιστικό κατάστημα της Χώρας.

Εισηγητής ο Γ. Γεωργαντάς στο Διεθνές Συνέδριο του ΑΣΕΠ

Πραγματοποιείται σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνει το ΑΣΕΠ με θέμα «Επιλογή Ανθρώπινου Δυναμικού στον Δημόσιο Τομέα: Νέες τάσεις και προκλήσεις».

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς, την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Δημόσια Ειδική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,  θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 13 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για το θέμα, "Ψήφιση Προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Κιλκίς, έτους 2018".

Ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών προς την Δ.Ε.Υ.Α. Κιλκίς, μέχρι 30 Νοεμβρίου 2017

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α. Κιλκίς
Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι μέχρι 30 Νοεμβρίου 2017 θα μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους βάσει του Ν.4483/2017, με ευνοϊκούς όρους.

Εκλογές για νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Τριτέκνων Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς
Ενημερώνουμε τα μέλη μας, ότι την 9η Δεκεμβρίου 2017, και από ώρα 10:00 π.μ μέχρι 17:00 μ.μ. θα διεξαχθούν στο χώρο του Γραφείο του Συλλόγου, Θεσσαλονίκης 1 (Δημοτική Αγορά) εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, λόγω συμπλήρωσης δύο ετών θητείας του υφιστάμενου, σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στο καταστατικό.

Κιλκίς: Πετυχημένη η εκδήλωση στήριξης της υποψηφιότητας της Φώφης Γεννηματά


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 07 Νοεμβρίου στο Κιλκίς η πολιτική εκδήλωση στήριξης της υποψηφιότητας της Φώφης Γεννηματά για την ανάδειξη από την βάση του επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς.

Κιλκίς: Χειμερινό ωράριο λειτουργίας καταστημάτων

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017– 2018

ΑΠΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΕΩΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ