Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Aυτός είναι ο 59χρονος που βίαζε την 8χρονη ανιψιά του

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 59χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου που δε συμπλήρωσε τα 14 έτη σε ασέλγεια τελεσθείσα από οικείο κατ’ εξακολούθηση, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατοχή και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δε συμπλήρωσε τα 15 έτη τελεσθείσα από οικείο.

Νίκη για το ΠΑΙΔΙΚΟ του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Η παιδική ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς επιβλήθηκε με σκορ 0-2 επί του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου διατηρώντας τη πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου της ΕΠΣ Μακεδονίας. 

Αυτοκίνητο: 5 φθινοπωρινοί έλεγχοι που πρέπει να κάνεις άμεσα

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Πρόβλημα σε παρμπρίζ – υαλοκαθαριστήρες = κακή ορατότητα
Όπως όλοι γνωρίζουμε, η αμεσότερη συνέπεια μιας βροχής είναι ο περιορισμός της ορατότητας την ώρα της οδήγησης, κάτι το οποίο χειροτερεύει πολύ τις βραδινές ώρες.

Ένα μεγάλο φιλανθρωπικό Fitness event στο Kinesis-Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Κάποιες φορές αυτά που εμείς θεωρούμε αυτονόητα, όπως το ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ, δυστυχώς δεν είναι.

Νίκολα Τέσλα: Ο άνθρωπος που εφηύρε το μέλλον

Νίκολα Τέσλα: Επιστήμονας, εφευρέτης, οραματιστής, ανθρωπιστής, φιλόσοφος, προφήτης του 21ου αιώνα. Οι ανακαλύψεις του σχετίζονται με το εναλλασσόμενο ρεύμα και τη χρήση του. Θεωρείται ο εφευρέτης των ακτίνων Χ και ο άνθρωπος που οραματίστηκε την ασύρματη μεταφορά ενέργειας σε πολύ μακρινές αποστάσεις.

Ειδικές αστυνομικές δράσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν από 09-11-2017 έως και πρωινές ώρες 10-11-2017 στις Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας, την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Δεν επιτράπηκε η είσοδος στον Καναδά στον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Δεν επιτράπηκε η είσοδος στον Καναδά στον Μιχάλη Χαραλαμπίδη ο οποίος θα μιλούσε στο αφιερωμένο στη Μακεδονία 35ο Συνέδριο του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου

«Να ξεκαθαρίσει η Κυβέρνηση τι θα κάνει με το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης»

Δελτίο τύπου
Γ. Γεωργαντά
Ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς μαζί με άλλους 17 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών με την οποία ζητούν από την Κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει την πολιτική της σχετικά με το επίδομα στο πετρέλαιο θέρμανσης, δεδομένου ότι βρισκόμαστε ήδη στο Νοέμβριο και, για πολλά νοικοκυριά, η χορήγηση του επιδόματος αποτελεί ζήτημα επιβίωσης.

Αλλαγή γενιάς, αλλαγή νοοτροπίας

Υπογράφει ο
Γιώργος Φραγγίδης
Πρώην βουλευτής
ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς
Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ
Σε λίγες ώρες ξεκινά η εκλογική διαδικασία την ανάδειξη αρχηγού στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς. Μια διαδικασία που καλούμαστε να συμμετέχουμε όλοι οι προοδευτικοί πολίτες με αίσθημα ιστορικής ευθύνης για την παράταξη και τη χώρα.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 28χρονος για διακίνηση ηρωίνης

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνελήφθη χθες (10 Νοεμβρίου 2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, 28χρονος ημεδαπός για διακίνηση και κατοχή ηρωίνης.