Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Νέο Opel Corsa μέχρι το 2018

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Οι εξελίξεις στην αυτοκίνηση συνεχίζουν με ασταμάτητο ρυθμό. Έτσι και η GM έχει ήδη αρχίσει να εργάζεται για τη νέα γενιά του δημοφιλούς Opel Corsa. Αν και το 2018 αργεί πολύ ημερολογιακά είναι το όριο που έχουν βάλει οι άνθρωποι της GM ως καταλυτική ημερομηνία. Η άποψή μας είναι πως μέχρι το τέλος του 2017 ήδη θα κυκλοφορεί στους δρόμους.

Η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...”, στην περιοχή του Σταυρού Θεσσαλονίκης

Στην περιοχή του Σταυρού Θεσσαλονίκης μας ταξιδεύει η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” αυτή την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 13:00. 

"Μπιφτέκι κοτόπουλο με Salmonella; Πείτε ΟΧΙ"

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στo πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων – Έλεγχος για Salmonella spp. και σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Δοκιμών & Ερευνών Τροφίμων του Ε.Φ.Ε.Τ., διαπίστωσε την ύπαρξη μη ασφαλούς τροφίμου στο οποίο ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Salmonella spp.

Δράσεις του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Δ.Ε. Κιλκίς, για την σχολική χρονιά 2017-2018

Υπογράφει η
Σωτηρία Καρολίδου
Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων
Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνέχεια της δράσης του που αφορά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μελών της σχολικής κοινότητας σε θέματα ψυχοκοινωνικού ενδιαφέροντος, υλοποιεί την τρέχουσα σχολική χρονιά 2017-2018 ενημερωτικές βιωματικές δράσεις – παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς με τίτλο: «Προσωπικά δεδομένα! Οι ψυχοκοινωνικές προεκτάσεις μιας ‘απροσεξίας’».

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Δελαρούδη με τίτλο "Ο Ιός της Βαβέλ"


Ο Δήμος Κιλκίς και οι Eκδόσεις Λυκόφως σας καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Δελαρούδη με τίτλο "Ο Ιός της Βαβέλ", το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς.

"Τελικά υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για το κοινωνικό σύνολο και τους ευχαριστούμε γι αυτό"

Υπογράφει η Μαρία Βλάχου
Διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Η Διοίκηση, η Διευθύντρια, η Προϊσταμένη και όλο το προσωπικό του Παιδιατρικού τμήματος ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς: κο Τονικίδη Παύλο Πρόεδρο Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς, για την άμεση ανταπόκριση του στην εφαρμογή του σχεδίου βελτίωσης του Παιδιατρικού τμήματος, κο Πάτσιο Κωνσταντίνο και κο Πάτσιο Κίμωνα, αρχιτέκτονες,

Κιλκίς: Πληρωμή δικαιούχων βιοκαλλιεργητών έτους 2015

Γνωστοποιούμε στους δικαιούχους παραγωγούς και σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι σήμερα Τετάρτη 15/11/2017 αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ.Α.Ο.Κ ΠΕ Κιλκίς η Αναλυτική Κατάσταση Πληρωμής Δικαιούχων Βιοκαλλιεργητών έτους 2015 και η Κατάσταση Απορριπτόμενων της Δράσης 1.1 ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να ενημερωθούν.

Λιτόχωρο: Εκδήλωση με τίτλο «Δίον, η ιερή πόλις των Μακεδόνων»

Εκδήλωση με τίτλο «Δίον, η ιερή πόλις των Μακεδόνων» διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στο πλαίσιο της δράσης «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, από το χθες στο σήμερα».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στο Λιτόχωρο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Ολύμπου, στις 10 το πρωί.

Με νίκη συνέχισε ο Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ απέναντι στον ΑΡΧΕΛΑΟ Κατερίνης

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Το 2 στα 2 έκαναν οι Παγκορασίδες του Αίαντα την Κυριακή απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης με 3-0 σετ.

Ενημερωτική εσπερίδα στην Αξιούπολη με θέμα, "Η Ποιότητα συναισθηματικού δεσμού, Μητέρας-Παιδιού"

Υπογράφει η Σωτηρία Καρολίδου
Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων
Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας, συνεχίζουν τις Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις στο Δήμο Παιονίας - Δημαρχείο Αξιούπολης, 2ος όροφος και τον μήνα Νοέμβριο.

Συνελήφθη άμεσα 38χρονος για απόπειρα ληστείας σε περίπτερο στην Χαλκιδική

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω χθες (14 Νοεμβρίου 2017) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, 38χρονος ημεδαπός, για απόπειρα ληστείας.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: "Η μνήμη ο δρόμος - Η αντίσταση το μέλλον"

Ανακοίνωση Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ 
Στις 17 Νοέμβρη του 1973, μετά από επτά χρόνια δικτατορίας, έγινε το καθοριστικό βήμα για την ανατροπή της Χούντας των συνταγματαρχών. Εκείνες τις ημέρες του Νοέμβρη, ο ελληνικός λαός, με τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να πρωτοστατούν, όρθωσε το ανάστημά του απέναντι στην τυραννία και την καταπίεση, διεκδικώντας «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία».

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από Τετάρτη 15, έως και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 201

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 36/2017), το οποίο θα ισχύσει από σήμερα Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 έως και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017.

Σέρρες: Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν 66χρονο για κατοχή χασισιού

Συνελήφθη χθες (14-11-2017) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 66χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 116,4 γραμμαρίων και 8 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης.

Σέρρες: Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν 45χρονο για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (14-11-2017) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 45χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Σερρών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κιλκίς, χορεύει

Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Κιλκίς διοργανώνει τον ετήσιο χορό του, στο κέντρο διασκέδασης Μούσες Κιλκίς (Ν. Παναγιώτου 1), την Παρασκευή 17 Νοέμβρη 2017 και ώρα έναρξης 22:30μμ.

Έγιναν οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις στον "Άθλο" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς από εξειδικευμένο παθολόγο γιατρό σε ειδικά διαμορφωμένο ιατρείο εντός των εγκαταστάσεων του. 

Κιλκισίου: "Η Εκκλησία ήταν πάντοτε μπροστάρης στην αλληλεγγύη"

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς στο κέντρο εστίασης “Κτήμα των Ευχών” το απόγευμα της Κυριακής 12 Νοεμβρίου 2017.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (15/11/2017)

Η εταιρεία STEP SPORT FASHION με έδρα στο Κιλκίς (Κόμβος Λεβεντοχωρίου), ζητά να προσλάβει...
Δείτε ΕΔΩ

Κιλκίς: Πετυχημένη παιδιών και γονέων στη δράση «Συμμετέχω Ισότιμα»

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Υποστηρικτών Ατόμων με Αναπηρία του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης νομού Κιλκίς
Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Υποστηρικτών Ατόμων με Αναπηρία του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης νομού Κιλκίς πραγματοποίησε εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εκδρομή στην πόλη των Γιαννιτσών το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017. 

Ευχαριστήριο για τον 7ο Ημιμαραθώνιο Πάικου

Υπογράφει ο Ορειβατικός Σύλλογος Περιηγητών Γουμένισσας
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για εβδόμη συνεχόμενη χρονιά ο ημιμαραθώνιος Πάικου ο οποίος ήταν φέτος αφιερωμένος στη προστασία των νερών του Πάικου από την δημιουργία υδροηλεκτρικών σταθμών.

Γουμένισσα: Επίσκεψη στο οινοποιείο του Χρήστου Αϊδαρίνη - Video



Επίσκεψη στο οινοποιείο του Χρήστου Αϊδαρίνη στην Γουμένισσα, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού.