Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Το 5ο Δ. Σ. Κιλκίς σε διεθνές project πειραματικής φυσικής, σε συνεργασία με το CERN

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Το CERN είναι το μεγαλύτερο κέντρο για τη Φυσική στοιχειωδών σωματιδίων στον κόσμο. Εκεί ερευνώνται τα συστατικά της ύλης και το είδος των δυνάμεων που την κρατούν ενωμένη. Περίπου 6500 επιστήμονες, σχεδόν οι μισοί φυσικοί σωματιδίων του κόσμου, έρχονται στο CERN για τις έρευνές τους. Εκπροσωπούν 500 Πανεπιστήμια και περισσότερα από 80 έθνη. 

Μουσικό αφιέρωμα στα «Μοναστήρια του Πόντου», από το σύλλογο Ποντίων Σταυρούπολης

Ο Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης "Ακρίτες του Πόντου" και το Μουσικό Εργαστήρι του Συλλόγου, σας καλούν στον 2ο κύκλο των εκδηλώσεων, «ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017-2018».

2017 SEAT Ibiza: Τα "σπάει"!

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
(ΠΗΓΗ caranddriver.gr
Τίποτε δεν διαφαίνεται πια να διαχωρίζει το Ibiza από τα ομογάλακτα αδέρφια του στον γερμανικό όμιλο. Σχεδίαση, τεχνολογίες και κινητήρες πρώτης γενιάς για το νέο Ibiza.

Πιστεύει στο "διπλό" ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου υπό τις οδηγίες του Μάκη Κατσαβάκη.

Οδηγός υπηρεσιών – δομών κοινωνικής αλληλεγγύης του δήμου Κιλκίς

Έναν εύχρηστο οδηγό στον οποίο καταγράφονται όλες οι κοινωνικές δομές του Δήμου Κιλκίς εξέδωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς, στο πλαίσιο της β' φάσης του υλοποιηθέντος προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

Επίσκεψη μαθητών 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στο βιολογικό καθαρισμό του Κιλκίς

Τις εγκαταστάσεις της επεξεργασίας λυμάτων Κιλκίς επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου οι μαθητές της Δ' και Ε' τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, συνοδεία των εκπαιδευτικών τους Νόπης Αποστολάτου και Χαράλαμπου Αθανασιάδη.

Αυτά είναι τα δύο άτομα που λήστευαν ηλικιωμένους στην Αττική

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) υπηκόων Αλβανίας, μελών εγκληματικής ομάδας, που διέπρατταν ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων και κλοπές από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Περιφέρειας και εξαρθρώθηκε στις 20-10-2017 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

40 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για βελτίωση της ποιότητας και διασφάλιση της ποσότητας του πόσιμου νερού στην Κεντρική Μακεδονία

Πρόσκληση ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ για την υλοποίηση υποδομών βελτίωσης της ποιότητας και διασφάλισης της ποσότητας του πόσιμου νερού στην Κεντρική Μακεδονία, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Άτλας Κιλκίς vs Αίολος Κατερίνης


Το μέλλον υπόσχεται πολύ ένταση

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Δε φαντάζομαι να υπάρχει πολίτης τούτης της χώρας, ο οποίος να μην έχει οργισθεί από τη μακρόχρονη και προκλητική αμεριμνησία και αφέλειά μας στον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα κοινά μας. Παραζαλισμένοι από το όπιο της δάνειας ευμάρειας και παραδομένοι σε μια οργιαστική κατανάλωση θεωρούσαμε ότι είχαμε ανακαλύψει το νόημα της ζωής: 

Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή οδήγηση σε κακοκαιρία

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν
H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων (έντονη βροχόπτωση, καταιγίδες) που έχουν εκδηλωθεί σε διάφορες περιοχές, υπενθυμίζει χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες σε όλους τους πολίτες, για την ασφαλή οδήγηση και μετακίνηση στους οδικούς άξονες.

Το σύνολο «η πόλις», ξεκινά θεατρικό εργαστήρι με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Σωτήρη Ταχτσόγλου

Ανακοίνωση συνόλου "η πόλις"
Το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό σύνολο «η πόλις» ανακοινώνει την έναρξη θεατρικού εργαστηρίου, σε συνεργασία με τον Κιλκισιώτη ηθοποιό και σκηνοθέτη Σωτήρη Ταχτσόγλου.

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της κεραίας της Cosmote στην περιοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Παρά τις μαζικές διαδηλώσεις που οργανώθηκαν το περασμένο διάστημα από μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, αλλά και πολίτες, το Μονομελές Πρωτοδικείο Κιλκίς απέρριψε τελικά την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν εκπρόσωποι συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής των Δεκαπέντε Μαρτύρων, κατά της λειτουργίας της κεραίας κινητής τηλεφωνίας της cosmote.

Η ΔΗΜΑΡ Κιλκίς για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Δελτίο τύπου ΔΗΜΑΡ Κιλκίς 
17 Νοεμβρίου 1973 – 17 Νοεμβρίου 2017: 44 ολόκληρα χρόνια. Η μνήμη των νεκρών ζωντανή. Το μήνυμα ακόμα δυνατό και ειδικά κατά την περίοδο της κρίσης. 

Στο Πάρκο των Ευχών στη Λάρισα, πάει ο Μουσικός Σύλλογος Ευρωπού

Με μικρότερο κινητήρα και περισσότερους ίππους το νέο SUBARU WRX STI

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Το Subaru Impreza αποτελεί το αγαπημένο όχημα πολλών και ιδίως το WRX STI. Για άλλους άπιαστο όνειρο, για ορισμένος προσιτό. Όπως και να έχει όμως το Subaru Impreza WRX STI πλέον αποτελεί ένα μύθο της αυτοκίνησης.

"Για να μη θρηνήσουμε θύματα και στη Θεσσαλονίκη"

Επιστολή του πρώην Δημάρχου Αμπελοκήπων Κώστα Σαπρανίδη προς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα τον καθαρισμό των επικαλυμμένων Δενδροπόταμων της Δυτικής Θεσσαλονίκης
"Με αφορμή:
- Τα συγκλονιστικά, τα θλιβερά γεγονότα, των φονικών καταστροφών σε περιοχές και της Αττικής.

Θεσσαλονίκη: Γιώργος Καζαντζής και Λιζέτα Καλημέρη στο ΑΒΑΤΟ (live stage)

Οι δύο καλλιτέχνες μετά την πρώτη τους γνωριμία στην “πνοή του ανέμου το 1995 πάλι μαζί.

ΕΛΜΕ Κιλκίς: Το νόημα της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς 
Σαράντα τέσσερα χρόνια μας χωρίζουν από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, στις 17 Νοέμβρη του 1973 ενάντια στη δικτατορία της 21ης Απριλίου και τη χούντα των συνταγματαρχών. 

ΚΚΕ: Για τα 44 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου το 1973



Η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ καλεί τους νέους και τις νέες, τους εργαζόμενους, όλο το λαό να τιμήσουν τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου το 1973, συμμετέχοντας στην αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς, την Παρασκευή 17 Νοέμβρη, στις 6:00 μ.μ.

Δελτίο Τύπου ΚΚΕ Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς
Τα συνθήματα του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου, της Νομικής που προηγήθηκε, καθώς και όλης της αντιδικτατορικής πάλης του λαού και της νεολαίας παραμένουν ζωντανά κι επίκαιρα, γιατί παραμένει επίκαιρος ο αγώνας ενάντια στην πολιτική των κυβερνήσεων και της ΕΕ, που τσακίζει τα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα, ενάντια στη βαθύτερη εμπλοκή της χώρας μας στους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ, ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, προϊόν της οποίας υπήρξε και η στρατιωτική δικτατορία.

Τι είπε η διοικήτρια του Νοσοκομείου Κιλκίς Μαρία Βλάχου, στη "Συνέντευξη τύπου 2017"


Η διοικήτρια του Νοσοκομείου Κιλκίς Μαρία Βλάχου, στη συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017.