Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Αυτός είναι ένας ακόμη εμπλεκόμενος στην απαγωγή Λεμπιδάκη

Δίνεται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες, ακόμη ενός ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 14 Νοεμβρίου 2017 στο Ρέθυμνο, για την υπόθεση της απαγωγής 53χρονου ημεδαπού (Υπόθεση Λεμπιδάκη).

BMW Concept 8 Series: Ηρθε το μέλλον της BMW

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Με το νέο πρωτότυπο, η BMW δίνει μια πρώτη γεύση από το προσεχές μοντέλο – τη νέα BMW Σειρά 8 Coupe, που θα λανσαριστεί το 2018 στο πλαίσιο της μεγαλύτερης προϊοντικής επίθεσης στην ιστορία της εταιρείας.

"Ελπίζουμε να έρθει η μέρα που όλα τα παιδιά θα χαμογελούν"

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος"
Παγκόσμια Ημέρα για τα Παιδικά Δικαιώματα στα ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. Επιθυμούμε ένα μέλλον που "υπόσχεται" για παιδιά που "υπόσχονται" και αυτό θα συμβεί μόνο όταν η φτώχεια, ο πόλεμος, η εκμετάλλευση & ο κοινωνικός αποκλεισμός σβήσει από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Ο Γ. Γεωργαντάς εισηγητής για τη Δημόσια Διοίκηση στο Προσυνέδριο της Ν.Δ.

Στο πλαίσιο της προσυνεδριακής διαδικασίας του 11ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 το 6ο Προσυνέδριο με θέμα: «Για την καθημερινότητα και την ασφάλεια των Ελλήνων».

Κιλκίς: Ημερίδα για την κοινωνική οικονομία και επιχειρηματικότητα

Ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την ''Επιμορφωτική'' μ.ΕΠΕ Κιλκίς διοργανώνουν ημερίδα με θέμα ''Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα'' την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 16:00 σε αίθουσα εκδηλώσεων της Επιμορφωτικής (οδός Δοϊράνης 56).

Ο Δημήτρης Μυστακίδης, μας καλεί στο Club του Μύλου

Την Παρασκευή 1 Δεκέμβρη, στο club του Μυλου, κάνουμε παρέα με τον Πινόκλη και με κάτι παράξενες κοπέλες! Περνάμε την ώρα μας με πασατέμπο κι ανοίγουμε παρτίδες με το κουκλί της Κοκκινιάς.

Νέο διευρυμένο ωράριο λειτουργίας του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα διευρύνθηκε το ωράριο λειτουργίας του Μουσείου και πλέον θα είναι ανοιχτό τις Τετάρτες από τις 9.00 π.μ. ως τις 8.00 μ.μ. Ο στόχος είναι να διευκολυνθεί ακόμη περισσότερο το κοινό που επιθυμεί να επισκεφθεί το Μουσείο, ιδίως ο κόσμος της αγοράς που εργάζεται τις έξι ημέρες της εβδομάδας.

Eκδήλωση του δήμου Νεάπολης-Συκεών με θέμα "Όχι στη βία κατά των γυναικών…"

Εκδήλωση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και αφύπνισης απέναντι στο φλέγον ζήτημα της βίας κατά των γυναικών πραγματοποιεί ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολίτικης & Παιδείας, την προσεχή Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017, στις 7 μ.μ., στο δημοτικό κατάστημα Πεύκων (Ειρήνης 19).

Καταπέλτης ο Χ. Πιπερίδης για τις μονάδες βιορευστών

Την έντονη διαφωνία του στο ενδεχόμενο ανάπτυξης μονάδων βιορευστών σε περιοχές του Δήμου Κιλκίς εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Χριστόφορος Πιπερίδης κατά τη συζήτηση του θέματος στην αρμόδια επιτροπή ανάπτυξης.

Για να ζωντανέψουν οι νύχτες σας στο Κιλκίς


Με το δεξί ξεκίνησε η χρονιά για την ομάδα των Ποντίων

Δελτίο τύπου Α.Μ.Σ. Πόντιοι Κιλκίς

Η χρονιά για την ομάδα των Ποντίων ξεκίνησε με το δεξί για το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ. Το Σάββατο 18-11-2017 στον 4ο όμιλο του βορείου ομίλου κέρδισε τον Α.Ε.Σ.ΜΑΚΕΔΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ εκτός έδρας έχοντας στην σύνθεση του παιδιά (εφήβους) που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Δωρεά H/Y στο Δημοτικό Σχολείο Χέρσου

Δύο υπολογιστές δώρισε στο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Χέρσου ο επιχειρηματίας Αθανάσιος Μεταλληνός μετά από σχετικό αίτημα που του έθεσαν η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα Παιδείας του Δήμου Κιλκίς Ελένη Αναστασιάδου και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χέρσου Φίλιππος Κοτανίδης.
Οι υπολογιστές (ένας σταθερός και ένας φορητός) θα χρησιμοποιηθούν για το Εργαστήρι Πληροφορικής του σχολείου.

Πωλείται το 25% από κέντρο διασκέδασης στο Κιλκίς

Πωλείται το 25% από κέντρο διασκέδασης στο Κιλκίς, επικερδές και μονοπώλιο σε πολύ λογική τιμή.
Μάνο σοβαρές προτάσεις.
Τηλ. 6946464555

Διεθνής συνεργασία Επιμορφωτικής Κιλκίς για πρόγραμμα σπουδών στις νέες τεχνολογίες





Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς

Η Επιμορφωτική Κιλκίς, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχαν στην 4η συνάντηση των εταίρων του έργου με τίτλο «Πώς να κερδίσουμε την πρόκληση: Διεθνοποίηση του Επιπέδου 5 του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων» του προγράμματος ERASMUS+ KA2 - «Συνεργασία για την Καινοτομία και την Ανταλλαγή Κάλων Πρακτικών, Συνεργασία στην Ανώτατη Εκπαίδευση».

Βασικοί στόχοι συνδυασμού «Το Επιμελητήριο αλλάζει.»

Δελτίο τύπου του συνδυασμού «Το Επιμελητήριο αλλάζει.»
Ουσιαστικές παρεμβάσεις και σύγχρονες αναπτυξιακές υποδομές, προς όφελος όλων των μελών του Επιμελητηρίου σε Κιλκίς και Παιονία, αλλά και της τοπικής επιχειρηματικής δραστηριότητας, προγραμματίζει ο συνδυασμός «Το Επιμελητήριο αλλάζει.» με υποψήφιο Πρόεδρο τον Κώστα Βιολιτζή.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (21/11/2017)

Ζητείται υπάλληλος έως 29 ετών για περίπτερο στο Κιλκίς. Ώρες επικοινωνίας μετά τις 18:00 στο τηλέφωνο 6984 914993.

Εντυπωσιάζουν οι Παίδες του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας


Δελτίο τύπου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς 
Με σκοπό τη συνέχιση των πολύ καλών εμφανίσεων που θα τον διατηρήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, ο Αλέξανδρος Κιλκίς υποδέχεται στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα το αντίστοιχο Τμήμα Παίδων των Ελπίδων Χαλάστρας.

Μήνυμα Γιώργου Αναστασιάδη για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά

Του Γιώργου Αναστασιάδη 
Η επιτυχής ολοκλήρωση του πρώτου μεγάλου βήματος της ενοποίησης του πολιτικού χώρου της κεντροαριστεράς δικαιώνει περίτρανα την επιλογή της Φώφης Γεννηματά να προχωρήσει η παράταξη σε εκλογή επικεφαλής από την βάση.

Οι σπουδαστές των Εικαστικών Τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, στην Νάουσα

Την πανέμορφη Νάουσα είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν ενήλικοι σπουδαστές των Εικαστικών Τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, το περασμένο Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017.

Κιλκίς: Γευστική δοκιμή του NOUVEAU Αϊδαρίνη εσοδείας 2017

Η γιορτή της πρώτης γευστικής δοκιμής του NOUVEAU Αϊδαρίνη εσοδείας 2017 συνεχίζεται σε καταστήματα εστίασης και καφέ σε όλη την πόλη του Κιλκίς με σήμα την αφίσα.

"Αρμονική συμβίωση" στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Εντυπωσίασε με τις μοντέρνες γραμμές του, ο Χαρίτων Παπαδόπουλος στην πρώτη του ατομική έκθεση με τίτλο "Αρμονική συμβίωση", στον εκθεσιακό χώρο της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς. Στα έργα του αναπαριστώνται κυρίως, πρωτότυπες ανθρώπινες φιγούρες, οι οποίες μαγνητίζουν το βλέμμα του θεατή με τα χρώματα και το ιδιαίτερο ύφος τους.

Μεγάλη προσφορά γνωριμίας με το reformer Pilates

Ανακοίνωση 
Yoga Pilates
House Kilkis
➤Στο reformer μπορεί να ασκηθεί από ένας ηλικιωμένος μέχρι ένας πρωταθλητής.
Το Pilates είναι μια από τις μεθόδους άσκησης που δεν έχει αντενδείξεις.
Διδάσκουν μόνο ειδικά καταρτισμένοι personal trainers.

Δ.Ε.Υ.Α.Κ.: "Αυτή είναι η αλήθεια για την τιμή του νερού στο δήμο Κιλκίς"

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Κ. για την τιμολογιακή πολιτική του 2018
Με αφορμή δημοσιεύματα περί υπέρογκων αυξήσεων στην τιμή του νερού στις έξι Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κιλκίς, πλην αυτή του Κιλκίς, μέσα στο 2018 που φθάνουν υποτίθεται στο 30% , η Δ.Ε.Υ.Α.Κ, για να αποφευχθεί σύγχυση στο καταναλωτικό κοινό, κρίνει σκόπιμο να διευκρινίσει ότι:

Για την ΑΟΖ μίλησε ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς (Video)


Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, στις 7.30μ.μ., στην αίθουσα «Μ. Ανδρόνικος» της ΤΕΧΝΗΣ, πραγματοποιήθηκε ομιλία-συζήτηση με θέμα «Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) και ελληνοτουρκικές σχέσεις», με εισηγητή τον κ. Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, Λέκτορα Νομικής Α.Π.Θ.
Δείτε ολόκληρη την ομιλία ΕΔΩ