Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης-«Καλύτερα Μάτια Δακρυσμένα παρά μάτια κλειστά»

Μαρία Λαγομάτη, Αμαλία Μπέκια, Γιούλη Αγγέλου, Μπέρτα Οικονομίδου, Χριστίνα Καρακασίδου
Με σύνθημα «Καλύτερα Μάτια Δακρυσμένα παρά μάτια κλειστά», διοργανώθηκε και φέτος με επιτυχία η καθιερωμένη μεγάλη εκδήλωση του Σωματείου “Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο The Met.

Πανέτοιμος ο Κιλκισιακός για τον αγώνα με την Α.Ε. Καρίτσας

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Πανέτοιμος ο Κιλκισιακός για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα του με την Α.Ε. Καρίτσας στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο.

Τατίδης: "Τους χάριζαν γάιδαρο και τον κοιτούσαν στα δόντια"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Πέρασαν ακριβώς 2 μήνες από τότε που πρωτοαναφέρθηκα, (26-9-2017), για την στάση λεωφορείου στο πρώτο ΕΠΑΛ, να μη βρέχονται οι μαθητές περιμένοντας το λεωφορείο.

Απατεώνας υποσχέθηκε υψηλές επιδοτήσεις και απέσπασε από 77χρονο 32000 ευρώ

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση απάτης σε βάρος 77χρονου ημεδαπού και το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 56χρονου ημεδαπού, ο οποίος προσποιούμενος υπεύθυνο Δημόσιου Οργανισμού, υπόσχονταν κρατικές επιδοτήσεις.

Χορός του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς


Για το δύο στα δύο οι γυναίκες του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου  Κιλκισιακού
Δεύτερη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Γυναικών, με τον Κιλκισιακό να παίζει την Κυριακή εκτός έδρας.

Αλέξανδρος Κιλκίς: Συμμετέχουμε στην εκδήλωση προσφοράς και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο

Δελτίο τύπου
Ακαδημίας Ποδοσφαίρου
Αλέξανδρος Κιλκίς
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετέχει για άλλη μία χρονιά στην εκδήλωση προσφοράς και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο.
Συνδράμουμε στην κίνηση αγάπης που μας καλεί η Ιερά Μητρόπολη.
Όλα τα μέλη της Ακαδημίας, προπονητές, παιδιά και γονείς συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.


Hyundai Kona: Ίσως το καλύτερο του 2017

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
H Hyundai συμπληρώνει την γκάμα των SUV μοντέλων της, με το μικρό Kona, το οποίο δεν περιορίζεται στην προκλητική του εμφάνιση, αλλά διαθέτει πολλές ακόμα εκπλήξεις.Μετά το μεγάλο Santa Fe και το μεσαίο Tucson, η Hyundai εισέρχεται στην κατηγορία των μικρών (Β) SUV, με το Kona. 

Τιμές και βραβεύσεις ως μέσο άσκησης πολιτικής

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Η Coca Cola Τρία Έψιλον είχε κλείσει το εργοστάσιό της στην Θεσσαλονίκη, οι εργαζόμενοι είχαν ξεκινήσει απεργία διαρκείας για να μη φύγει ο όγκος της παραγωγής από την Ελλάδα στην Βουλγαρία και να μην εισάγονται προϊόντα της πολυεθνικής από τη γειτονική χώρα, οι κινητοποιήσεις είχαν εισέλθει στον τρίτο μήνα και βαδίζαμε προς τα Χριστούγεννα. 

Volley Β' Εθνικής: Άτλας Κιλκίς vs Αριστοτέλη Σκύδρας


Πέλλα: Κιλκισιώτες αστυνομικοί, τσάκωσαν δύο άτομα για κατοχή 2 κιλών χασισιού

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν χθες (23-11-2017) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 57 και 43 ετών, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή κάνναβης.

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 29 Νοεμβρίου 2017,ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Με νίκες συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή ο ΑΙΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με νίκες συνέχισαν οι Κορασίδες και οι Παγκορασίδες του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς που κρατούν τις πρωτιές στις βαθμολογίες και των δύο πρωταθλημάτων.

"Τώρα κλαιν όλα τ' αλάνια που θα μείνουνε χαρμάνια"

➤Καταστροφή ναρκωτικών ουσιών που κατασχέθηκαν από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας
Προχθές (22-11-2017) το πρωί πραγματοποιήθηκε, από την προβλεπόμενη από το Νόμο 4139/2013 (περί εξαρτησιογόνων ουσιών) αρμόδια Επιτροπή, καταστροφή με καύση, δεμάτων διαφόρων ναρκωτικών ουσιών, σε κλίβανο καύσης βιολογικών υλικών στην Πιερία.

Άννα Δημάκη: Όχι στην κακοποίηση και στη βία κατά των γυναικών

Υπογράφει η Άννα Δημάκη
Πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας δήμου Κιλκίς
Η 25η Νοεμβρίου, αναγνωρισμένη παγκοσμίως ως ημέρα κατά της εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, έρχεται να θυμίσει στον πολιτισμένο κόσμο τα δεινά που εξακολουθούν να υφίστανται εκατομμύρια γυναίκες από την άσκηση σε βάρος τους μίας ωμής, και σε πολλές περιπτώσεις συγκεκαλυμμένης, βίας.

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας

ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου  θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 28η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Η "Τόλμη" Κιλκίς στο διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF G1 Greece Open

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF G1 Greece Open διεξήχθη στο κλειστό Ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα στις 17-18-19 Νοεμβρίου 2017.

Σθένος, ασθενές

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Νομίζω ότι πλέον είναι ώρα οι γλωσσολόγοι να αναπροσαρμόσουν την σημασιολογία των λέξεων. Γιατί εγώ μέχρι τώρα το σθένος το είχα συνδέσει με την πυγμή και τη δύναμη χαρακτήρα.

Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.: "Καμία μέριμνα, καμία φύλαξη στο Νοσοκομείο Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων
Στο Γ.Ν. Κιλκίς οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς αντιμετωπίζουν επικίνδυνες καταστάσεις από την έλλειψη φύλαξης.

Κολεσιώτου: Συνεδρίαση - Παρωδία στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Επιστολή Γεωργίας Κολεσιώτου προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κιλκίς
Μετά από διάστημα περίπου ενός πενταμήνου έλαβα μία πρόσκληση για να παραβρεθώ στη συνεδρίαση της 22.11.2017 του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κιλκίς (η προηγούμενη συνεδρίαση είχε διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2017), με θέματα τις ενέργειες και δράσεις του, με εισηγητή ως επί το πλείστον τον πρόεδρό του, την 2η τροποποίηση του προϋπολογισμού έτους 2017 και τον προϋπολογισμό του έτους 2018.

Αθήνα: 9o Φεστιβάλ Ελληνικού μελιού και προϊόντων μέλισσας

Ενημερώνουμε στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα πραγματοποιηθεί το 9o Φεστιβάλ - και το 8ο Συνέδριο Ελληνικού μελιού και προϊόντων μέλισσας από 2 έως και 3 Δεκεμβρίου 2017 με αξιολογότατους ομιλητές και πληθώρα θεματικών ενοτήτων.

Κιλκίς: Στρώνουμε τραπέζι αλληλεγγύης - Πρόσφερε κι εσύ

Ανακοίνωση Προσκόπων Κιλκίς
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι Πρόσκοποι Κιλκίς, πιστοί στην Υπόσχεση τους να βοηθούν κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση, αναλαμβάνουν πρωτοβουλία και πραγματοποιούν συλλογή τροφίμων με σκοπό να ενισχύσουν τα Συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου.

Κιλκίς: Ένα βροντερό μήνυμα, ενάντια στους αποκλεισμούς και τις προκαταλήψεις

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Ελάτε να παίξουμε έναν αγώνα μπάσκετ, να γνωρίσουμε και να βιώσουμε την αναπηρία, μέσα από μία εκδήλωση χαράς.

Ωφελούμενοι του ΚΚΣ Κιλκίς, επισκέφτηκαν το δημοτικό σχολείο Μαυρονερίου

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για τα δικαιώματα των παιδιών, ωφελούμενοι και εκπαιδευτές του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, επισκέφτηκαν το δημοτικό σχολείο Μαυρονερίου.

Αναγγελία γάμου Δημητρίου Χριστοφορίδη και Ελένης Ματεντζίδου

Ο Δημήτριος Χριστοφορίδης του Αθανασίου και της Φρειδερίκης, που γεννήθηκε στη Δράμα και κατοικεί μόνιμα στο Ρέμσχαλτεν της Γερμανίας, και η Ελένη Ματεντζίδου του Δημητρίου και της Ευθυμίας, που γεννήθηκε στην Γερμανία και κατοικεί μόνιμα στο Ρέμσχαλτεν της Γερμανίας, πρόκειται να παντρευτούν στο Δημαρχείο του Ρέμσχαλτεν τον Δεκέμβριο του 2017.

Video παρουσίασης του 1ου cd του τμήματος μουσικής προετοιμασίας του συλλόγου "Η πόλις"


Παρουσιάστηκε το 1ο cd του τμήματος μουσικής προετοιμασίας του καλλιτεχνικού συλλόγου "Η πόλις", την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.