Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Κλέβουν τις εντυπώσεις τα μικρά του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Με τρεις ομάδες μετέβη στη Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, που έδωσε φιλικούς αγώνες στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού.

Σημαντικό διπλό για τη δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Νίκη με ανατροπή για τον Κιλκισιακό Β΄ που επιβλήθηκε με 2-1 του Απόλλωνα Μαυρονερίου, φεύγοντας με σημαντικό διπλό από μια δύσκολη έδρα. Ετσι έφτασε στους 13 βαθμούς και την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Βία κατά των γυναικών

Της Γεωργίας Κολεσιώτου
Τυχερότατες οι γυναίκες που δεν συναντούν κανένα είδος βίας στο δρόμο τους είτε στην παιδική τους ηλικία, είτε στην εφηβική, είτε στη φοιτητική τους ζωή, είτε στην επαγγελματική τους καριέρα, είτε στην συζυγική τους συμβίωση, είτε στην οικογένειά τους, είτε διανύοντας ακόμη και την τρίτη ηλικία τους.

25 Νοεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Οι αστυνομικοί της γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν
Η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης των Γυναικών ή Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών γιορτάζεται στις 25 Νοεμβρίου κάθε χρόνο, μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στις 17 Δεκεμβρίου 1999, όπου ανακήρυξε τη συγκεκριμένη ημέρα ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. 

Κιλκίς: Συναυλία με τον Γιάννη Λαζαρίδη


Χαλκιδική: Σκοτώθηκε 20χρονος σε τροχαίο

Σήμερα (25-11-2017) τα ξημερώματα στο 6ο χιλιόμετρο της Δημοτικής Οδού Νέων Μουδανιών – Παραλίας Διονυσίου, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 20χρονος αλλοδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

Κιλκίς: Τον τσάκωσαν με 414 λαθραία πακέτα τσιγάρων και του τα πήραν

Συνελήφθη χθες (24-11-2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 38χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 414 πακέτα τσιγάρων και 51 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Δημοσίου.

«Γίνε κι εσύ εθελοντής στο Χριστουγεννιάτικο Παιχνιδοχωριό»

Δελτίο τύπου Ράντσου Κιλκίς
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη γιορτή των Χριστουγέννων! Το Χριστουγεννιάτικο Παιχνιδοχωριό που λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις του Ράντσου Κιλκίς, καλεί φίλους, μικρούς και μεγάλους, να γίνουν δημιουργικά μέλη της ομάδας του και να συμμετέχουν σε διάφορες ψυχοπαιδαγωγικές δράσεις.

Στην «Αυλή των θαυμάτων» με το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Κιλκίς

Το Πολιτιστικό Κέντρο Υπαλλήλων και Συνταξιούχων ΟΤΕ Κιλκίς διοργανώνει εκδρομή στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Η αυλή των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλη, από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος στη Μονή Λαζαριστών.

Χριστουγεννιάτικο ωράριο καταστημάτων στο Κιλκίς


Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Παρασκευή 15-12-2017 
9 π.μ – 9 μ.μ

Nissan: Διακόπτεται η παραγωγή σε όλα τα εργοστάσιά της στην Ιαπωνία

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Πηγή: www.4troxoi.gr/
Η Nissan δήλωσε πριν λίγο ότι θα σταματήσει την παραγωγή οχημάτων και στα έξι εργοστάσιά της που βρίσκονται στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου προκειμένου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Υπουργείου Μεταφορών της χώρας. 

Για την κεραία της Cosmote κοντά στο 3ο Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, ρωτάει ο Χ. Χατζησάββας

Ερώτηση Χρήστου Χατζησάββα προς τα αρμόδια υπουργεία 
"Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα έλαβαν χώρα μαζικές διαδηλώσεις από μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και άλλους πολίτες της πόλης του Κιλκίς, κατά της λειτουργίας κεραίας κινητής τηλεφωνίας πλησίον του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, στην περιοχή των Δέκα Πέντε Μαρτύρων.