Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Επιμελητήριο Κιλκίς: Ποιους αφορούν τελικά τα προτάγματα του κάθε συνδυασμού;

Δελτίο τύπου Αγωνιστικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης ΕΒΕ (Συσπειρώνεται στην ΠΑΣΕΒΕ)
Στην τελική ευθεία για τις εκλογές στο επιμελητήριο έχει ανάψει ως ένα βαθμό η κουβέντα για τη νέα διοίκηση τους στόχους και μια σειρά άλλα ζητήματα. Το Σαββατοκύριακο δόθηκε η ευκαιρία σε επικεφαλής δύο εκ των τριών συνδυασμών (η ΑΑΣ δεν προσκλήθηκε) να παρουσιάσουν τις θέσεις τους που αφορούν τους μικρούς ΕΒΕ.

Χειμερινές προσφορές από την Τσιμπουσλής Ο.Ε. για αγορές πετρελαίου θέρμανσης

Όσοι έχουν Alpha Bonus πιστωτική κάρτα και έχουν 40.000 πόντους, μπορούν να τους εξαργυρώσουν, βάζοντας πετρέλαιο θέρμανσης.

Αν σας περισσεύουν 1,5 εκατομμύρια ευρώ, αγοράστε το

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Πηγή: www.gocar.gr
Το νέο hypercar της Hennessey λέγεται Venom F5. Αυτό δεν είναι νέο, μιας και το γνωρίζαμε από τα οπτικοακουστικά teaser που απλόχερα μας παρέθετε όλο αυτόν τον καιρό η αμερικάνικη εταιρείας. 

Χατζησάββας: Καμμένος-Τσίπρας συγκαλύπτουν τις μίζες στα εξοπλιστικά


Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Με την εμπεριστατωμένη ομιλία του στην Βουλή, ο Συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας τοποθετήθηκε επί τις επερχόμενης πώλησης πολεμικού υλικού του Ελληνικού Στρατού στην Σαουδική Αραβία.

Ώρα για το πρώτο διπλό του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός δεν είχε και πολλά περιθώρια ξεκούρασης, μιας και τα παιχνίδια είναι συνεχή στον δεύτερο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Και το όνομα αυτής "Οδός Ειδικού Φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη"

Ανακοινώνεται ότι κατόπιν πρωτοβουλίας για απόδοση ελάχιστου φόρου τιμής για Αστυνομικούς που έδωσαν την ζωή τους και κατεγράφησαν όχι μόνο στον μακρύ κατάλογο των πεσόντων του Σώματος αλλά στη ψυχή μας και στη συνείδηση μας ως "ήρωες" και αιτήματος της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος προς τον Δήμο Βέροιας και σύμφωνα με την υπ. αριθ. 432/15 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου εγκρίθηκε η ονομασία ανώνυμης οδού του Δήμου Βέροιας, περιοχή Πανοράματος η οποία διέρχεται έμπροσθεν των εγκαταστάσεων της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης σε "Οδό Ειδικού Φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη".

ΚΚΕ: "Γιατί είναι επί πληρωμή τα ξενόγλωσσα σχολικά βιβλία σε όλα τα δημόσια Λύκεια;"

Ερώτηση ΚΚΕ προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τα ξενόγλωσσα σχολικά βιβλία που είναι επί πληρωμή σε όλα τα δημόσια Λύκεια.
"Για άλλη μια χρονιά, τα σχολικά βιβλία για τα μαθήματα των ξένων γλωσσών σε όλους τους τύπους Λυκείων δε διανέμονται δωρεάν στους μαθητές. Τις περισσότερες φορές, αναγκάζονται να τα πληρώνουν οι γονείς τους, αλλού τα αγοράζουν οι σχολικές επιτροπές, παρά τη δραματική μείωση της χρηματοδότησής τους.

Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις για την «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία»

Σειρά δράσεων και εκδηλώσεων για την «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία» συνδιοργανώνουν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Τομέας Κοινωνικής Συνοχής, η Επιτροπή Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Αθλιατρικής του Α.Π.Θ. και η «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ».

"Τι θα γίνει με τα προβλήματα του οδικού δικτύου του νομού Κιλκίς"

Ερώτηση Χ. Χατζησάββα προς τα αρμόδια υπουργεία σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο του νομού Κιλκίς
"Η πρόσφατη κακοκαιρία η οποία έπληξε την χώρα μας, έκανε ακόμη περισσότερο εμφανή τα πολύ σοβαρά προβλήματα τα οποία υπάρχουν συνολικά στο οδικό δίκτυο του νομού Κιλκίς και ειδικότερα στον κυριότερο εγκάρσιο οδικό άξονα της περιφερειακής οδού Κιλκίς-Πολυκάστρου-Αξιούπολης-Γουμένισσας καθώς και στην παλαιά εθνική οδός Ευζώνων-Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: "Comedy Festival, γιατί έχουμε όλοι το δικαίωμα στο γέλιο"

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει το «COMEDY FESTIVAL» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1) από 02.12 – 05.12.2017 και ώρα 20:00.

Πέντε εκατομμύρια ευρώ για Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της Κεντρικής Μακεδονίας

Πέντε εκατομμύρια ευρώ διαθέτει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του ΕΣΠΑ, για την προμήθεια εξοπλισμού για τις δομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας της περιοχής, με απόφαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Θεσσαλονίκη: Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας στο ΕΜIGRE

Ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας στο ΕΜIGRE (café bar, Θεσσαλονίκη), το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017
Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί στην πρώτη τους επίσημη δισκογραφική συνεργασία. Έπειτα από τις κοινές τους εμφανίσεις μας παρουσιάζουν και την από κοινού δισκογραφική δουλειά “Ατέρμων” σε στίχους και μουσική Γιώργου Μιχαήλ και Δημήτρη Βαβλιάρα. 

Παρών το Kinesis-Gym Kilkis, στο πρώτο Quarterly της LesMills στην Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην αποθήκη Γ στο λιμάνι Θεσσαλονίκης το πρώτο Quarterly της LesMills, το οποίο μάλιστα είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα του fitness event δόθηκαν στην UNICEF στα πλαίσια της παγκόσμιας καμπάνιας workout for water.

Έξι νίκες σε έξι αγώνες για τον Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Με το απόλυτο έξι στα έξι συνέχισαν οι Κορασίδες του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς που κέρδισαν τον Ποσειδών Βέροιας με 3-0 σετ (25:9, 25:7, 25:13).

"Η Λίτσα της Φιλοζωικής"


Γράφει ο Μάκης Ιωσηφίδης 
Δάσκαλος
Μοναχοκόρη η Λίτσα. Καλομαθημένη και καλοζωισμένη η Λίτσα. Γαρυφαλλιά την βάφτισαν (η γιαγιά βλέπεις) αλλά Λίτσα την φώναζαν από μικρή. Και της έμεινε.
Τρέλα με τα σκυλιά η Λίτσα. Μ’ αυτά μεγάλωσε. Σκύλος στο σπίτι του ενός παππού στο χωριό, χαδιάρα σκυλίτσα στο σπίτι του άλλου παππού. Στο δικό τους διαμέρισμα στη Βέροια, η μαμά δεν ήθελε σκυλιά. 

O Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς σε Θεσσαλονίκη και Κρύα Βρύση

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη ο 3ος Σύζαθλος.
Αγώνας βουνού 27 χιλ με διοργανωτές τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Ορασης & Πρόσθετες Αναπηρίες «Συζωή».

Υπουργική Απόφαση για τα «Σχέδια Βελτίωσης» προϋπολογισμού 315 εκατ. ευρώ

O Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, υπέγραψε σήμερα Υπουργική Απόφαση με την οποία καθορίζεται το πλαίσιο εφαρμογής των λεγόμενων «Σχεδίων Βελτίωσης», δηλαδή των Δράσεων 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Αξιούπολη: Παρουσίαση του βιβλίου "Η Αξιούπολη που αγάπησα"


Αυτά είναι τα τρία άτομα, που διέπρατταν ένοπλες ληστείες στην Αττική

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών:
➤τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών (3) ατόμων, μελών σπείρας που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής και εξαρθρώθηκε στις 21-11-2017 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο εμφαίνεται ο τρόπος της εγκληματικής τους δράσης.

Εξαπάτησαν 69χρονη με το πρόσχημα πρόκλησης τροχαίου από την αδελφή της

Συνελήφθησαν άμεσα χθες (27 Νοεμβρίου 2017) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, ένας 33χρονος και 2 γυναίκες ηλικίας 48 και 67 ετών, όλοι τους υπήκοοι Βουλγαρίας, για απάτη σε 69χρονη ημεδαπή, που έγινε νωρίτερα σε περιοχή της Πέλλας.