Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

"Το Επιμελητήριο Κιλκίς αλλάζει με τον Κωνσταντίνο Βιολιτζή"

Παντελής Γρηγοριάδης: Υποψήφιος με τον συνδυασμό "Το Επιμελητήριο Αλλάζει."

Πέτρος Φούρας: Υποψήφιος με τον συνδυασμό "Επιμελητήριο, πρωταγωνιστής"

Νεκτάριος Μηλιώνης: Υποψήφιος με τον συνδυασμό "Επιμελητήριο, πρωταγωνιστής"


Η θεατρική παράσταση «Peace Talk» στη Θεσσαλονίκη

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει την θεατρική παράσταση με τίτλο «Peace Talk», σε σύλληψη, δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία Χριστιάνας Λαμπρινίδη, μια παραγωγή της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής, την Παρασκευή 08 και το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Τα νέα του Κιλκισιακού (30/11/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός προπονήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου, έχοντας πια μπροστά του τον κρίσιμο κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Από 14.950 ευρώ το νέο Citroen C3 Aircross

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Πηγή: www.gocar.gr
Το νέο Citroen C3 Aircross διακρίνεται για τη μοντέρνα του σχεδίαση, το νεανικό χαρακτήρα του που τονίζεται από τους 90 διαφορετικούς συνδυασμούς εξατομίκευσης του εξωτερικού και πέντε του εσωτερικού, αλλά και τις δυνατότητες διαρρύθμισής του με γνώμονα την άνεση.

Εκδήλωση με θέμα "Τα νέα Θρησκευτικά στο Νέο Σχολείο"


Η αιματηρή Μάχη του Κιλκίς του Νοεμβρίου του 1944

Του Βλάση Αγτζίδη (*)
Μια πολύ σημαντική εκδήλωση θα γίνει στο Κιλκίς στις 2 Δεκεμβρίου του 2017 , ώρα 7μ.μ στο Επιμελητήριο της πόλης (Στενημάχου 2). Για πρώτη φορά όλες οι απόψεις θα διατυπωθούν και θα κατατεθεί η ερμηνεία δύο κατεξοχήν έγκριτων ιστορικών που έχουν μελετήσει την περίοδο αυτή.

ΚΚΕ: Συναυλία με έργα σοβιετικών δημιουργών (Σοστάκοβιτς και Προκόπιεφ)

Δελτίο τύπου της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.
Τιμώντας τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης, η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει την Κυριακή 3 Δεκέμβρη 2017 στις 8:30 μ.μ., στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, συναυλία με την Συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Πατρέων, με έργα Σοβιετικών συνθετών.

Προτάσεις επίλυσης τοπικών προβλημάτων σε Δήμους του Νομού Θεσσαλονίκης και παρεμβάσεις σε θέματα οικονομικής πολιτικής

Δελτίο τύπου Δημήτρη Μάρδα
Σειρά δράσεων και παρεμβάσεων έχουν υλοποιηθεί κατά την τελευταίο δωδεκάμηνο από τον κ. Δημήτρη Μάρδα, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης, για την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων των περιοχών της περιφέρειας του νομού Θεσσαλονίκης. 

Η Green Cola ισοπεδώνει επικοινωνιακώς το χριστουγεννιάτικο κιτς της Coca Cola

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Η βρετανική αντιπροσώπευση της ελληνικής Green Cola Hellas φαίνεται πως ισοπέδωσε επικοινωνιακώς την αμερικανική πολυεθνική Coca Colaενόψει των φετινών Χριστουγέννων. Ένα ποδήλατο – σύμβολο οικολογικής ευαισθησίας και υγείας - με το μεγαλύτερο τρέιλερ στον κόσμο και προϊόντα της Green Cola παρατίθεται στο Λίβερπουλ απέναντι στο τεράστιο κιτς φορτηγό του Αγιοβασίλη της Coca Cola και φαίνεται ότι κερδίζει τις εντυπώσεις του κόσμου, αλλά και την υποστήριξη των πολιτικών.

Εντός του 2017 η 1η πρόσκληση για τη δράση της Νιτρορύπανσης

Σε συνέχεια της προδημοσίευσης και της έκδοσης της Υπουργικής Απόφασης που αφορά στη δράση «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» του ΠΑΑ 2014-2020 καθώς και των διευκρινιστικών εγγράφων που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΑΤ http://www.minagric.gr/index.php/el/for-farmer-2/xorotajian/574-prostasia-peribalon/5694-drasi-10-1-04 και στην ιστοσελίδα του ΠΑΑ http://www.agrotikianaptixi.gr/index.php?obj=dae21e619b67f958, το ΥΠΑΑΤ ενημερώνει τους παραγωγούς που επιθυμούν να ενταχθούν στην εν λόγω γεωργοπεριβαλλοντική-κλιματική δράση ότι η 1η Πρόσκληση θα πραγματοποιηθεί εντός του έτους 2017 και αμέσως μετά την διεξαγωγή της 4ης Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠΑΑ όπου θα υπάρξει σχετική ενημέρωση των μελών της .

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 67 «Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου “Μακεδονία”

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες , από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 έως την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 (συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου), από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό 67 «Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου “Μακεδονία”».

Παρατείνεται η ημερομηνία λήξης για ανανέωση-έκδοση πάσο ΑμεΑ

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από την εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (αρ.πρωτ. Δ24/12/Γ.Π οικ.56635/1337/29-11-2017, ΑΔΑ:ΨΝ6Ω465Θ1Ω-6Ρ0):

Θεσσαλονίκη: Εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, όπως έχει καθιερωθεί η 1η Δεκεμβρίου κάθε έτους, το Τμήμα Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει τα εξής:

Σεμινάριο εκπαίδευσης για υποψήφιους ανάδοχους γονείς

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας –Αντιπεριφέρεια Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με την «ΑΡΣΙΣ - Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων», διοργανώνουν σεμινάριο εκπαίδευσης για υποψήφιους ανάδοχους γονείς, στο πλαίσιο του προγράμματος ELFO, μιας διακρατικής πρωτοβουλίας για την προώθηση του θεσμού της αναδοχής.

Η Τόλμη Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwondo WTF Kyorugi και Poomsae

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF Kyorugi και Poomsae παίδων-κορασίδων γεν. 2003-2004-2005 και ξεχωριστά 2006 διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Άνω Λιοσίων στις 22-23-24-25-26 Νοεμβρίου 2017.

Κιλκίς: Συζήτηση με θέμα, "Διατροφή στην παιδική και εφηβική ηλικία"

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Πως μπορούν οι γονείς να συμβάλλουν στη διατροφική διαπαιδαγώγηση του παιδιού τους; Βασικές αρχές διατροφής στις συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες. Σε αυτές και πολλές άλλες δικές σας ερωτήσεις θα έχουμε την χαρά να μας απαντήσει η Μαρία Καρβουνάρη, πτυχιούχος του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.

«Το σακάκι που βελάζει» στο Κιλκίς

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τον περασμένο Μάρτιο, το έργο «Το σακάκι που βελάζει» επιστρέφει από τη Θεατρική Ομάδα της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς για μία και μοναδική παράσταση, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, στις 8.30μ.μ.

Αθήνα: 13ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών χορών


Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, διοργανώνει το  13ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών χορών, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 6μ.μ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, υπό την ευθύνη του Σ.Πο.Σ Νότιας Ελλάδος και Νήσων.

Χατζησάββας: Τι θα γίνει με τα αδέσποτα ζώα, στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς»

Ερώτηση Χ. Χατζησάββα προς τα αρμόδια υπουργεία
Στον τοπικό τύπο πρόσφατα δημοσιοποιήθηκε καταγγελία των εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, σχετικά με τις επικίνδυνες καταστάσεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι, τόσο αυτοί όσο και οι ασθενείς καθημερινώς και οι οποίες οφείλονται στην ανυπαρξία φύλαξης του ιδρύματος, στο οποίο δεν υπάρχει ούτε ένας φύλακας.

Θεσσαλονίκη: Οι Χαΐνηδες στο Βlock 33 στις 16 Δεκεμβρίου 2017

Οι Χαΐνηδες έρχονται στο Βlock 33 στις 16 Δεκεμβρίου 2017 για μια συναυλία ανυπότακτη, τολμηρή και θαρραλέα όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Η παράσταση «Δε σε ξέχασα ποτέ» στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζουν την παράσταση «Δε σε ξέχασα ποτέ», σε σκηνοθεσία Μιχάλη Σιώνα, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς στις 21.00.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 30χρονο διότι πουλούσε λάδι άγνωστης προέλευσης

Συνελήφθη χθες (29-11-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 30χρονος ημεδαπός, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματός του, διαπιστώθηκε να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση, 20 πλαστικά δοχεία που περιείχαν λάδι άγνωστης προέλευσης και στα οποία αναγραφόταν η ένδειξη «έξτρα παρθένο ελαιόλαδο», χωρίς να διαθέτει την προβλεπόμενη πιστοποίηση και κατασχέθηκαν.

Ξεκινάει το ταξίδι στην εποχή των Χριστουγέννων στην Ονειρούπολη Δράμας

Δελτίο τύπου Ονειρούπολης Δράμας
Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 ξεκινάει το ταξίδι στην εποχή των Χριστουγέννων, ταξίδι στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων στην... Ονειρούπολη Δράμας 2017 - 2018!

Αλεξάνδρεια: Συνελήφθη 43χρονος για κατοχή 2 κιλών χασισιού

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, προχώρησαν ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, στη σύλληψη 43χρονου ημεδαπού, που δραστηριοποιούταν στη διακίνηση κάνναβης.

Ονομαστήρια Γέροντος Μητροπολίτη Αγαθονίκου

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος
Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου η Τοπική μας Εκκλησία πανηγυρίζει το γεγονός της μετακομιδής του ιερού λειψάνου του Αγίου Μάρτυρος Αγαθονίκου από την Καβάλα στην Κατερίνη.

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρία


Ράντσο Live: "Γράφουμε συνταγές πετυχημένων εκδηλώσεων"


Δείτε video από το ρεσιτάλ πιάνου του Κιλκισιώτη Γιάννη Λαζαρίδη


Ρεσιτάλ πιάνου με τον Κιλκισιώτη Γιάννη Λαζαρίδη, στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017.