Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Έκκληση στήριξης σε χαρτικά, λάδια και τρόφιμα μακράς διάρκειας

Ανακοίνωση Συλλόγου Εθελοντών "Ανάσα Ευαισθησίας" νομού Κιλκίς
Οι εθελοντές του Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας» είμαστε καθημερινά από νωρίς το πρωί έως και αργά το βράδυ στην αποθήκη μας, πιστοί στο σκοπό και στο ιερό έργο της προσφοράς στο συνάνθρωπο μας. 

Τι προτείνει ο Θόδωρος Βαφειάδης για τα αδέσποτα του Κιλκίς

Ένα δύσκολο θέμα που απασχολεί σχεδόν πάντα την επικαιρότητα του Κιλκίς και που μέχρι στιγμής δεν έχει αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά, το θέμα των αδέσποτων, έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Τετάρτης 29ης Νοεμβρίου 2017, ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Βαφειάδης.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κάθετο Άξονα της Εγνατίας Οδού στο ύψος του Προβατά Σερρών

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, πραγματοποιούνται έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κάθετο Άξονα της Εγνατίας Οδού (Αυτοκινητόδρομος Α25, Θεσσαλονίκη - Προμαχώνας) στο ύψος του Προβατά Σερρών, λόγω καθίζησης του υπεδάφους κάτω από το επίχωμα του αυτοκινητόδρομου.

Ο "Άθλος" Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην Αθήνα

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 23-24-25-26/11/2017 ήμερες Πέμπτη -Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στα Άνω Λιόσια από την Ελληνική Ομοσπονδία Tae Kwon Do(ΕΛΟΤ) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τις ηλικίες 2003-2004-2005.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Στα Λουτρά Πόζαρ, πήγε ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς 
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς στα Λουτρά Πόζαρ. Ίσως να μην το γνωρίζουν όλοι, αλλά ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ξεκίνησε πάλι τις δράσεις για να μην μένει ανενεργός.

Δείτε Video από την εκδήλωση του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση


Για την επέτειο από τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάσταση η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ πραγματοποίησε εκδηλώσεις και παρουσίασε Έκθεση Ντοκουμέντων, στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη Κιλκίς, την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017.

Video: Ένα βροντερό μήνυμα, ενάντια στους αποκλεισμούς και τις προκαταλήψεις


Την Παρασκευή, 1η Δεκέμβρη 2017, στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς, το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, με την αμέριστη συμπαράσταση του Αετού Κιλκίς, έπαιξε μπάσκετ και έστειλε ένα βροντερό μήνυμα, ενάντια στους αποκλεισμούς και τις προκαταλήψεις.

Η παιδική παράσταση "Τα καινούρια ρούχα του βασιλιά" στο Κιλκίς

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

"ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ"
Hans Christian Andersen
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΚΙΛΚΙΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - ώρες 11.30 & 17.30
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΒΙΒΛ/ΛΕΙΟ ΗΛΙΑΔΗΣ - τηλ 23410 75307
Προπώληση 7€ - Ταμείο 9€ - Πληροφορίες – 6974797109
VIVA .GR - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ - ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ

Οι "Αργοναύτες" τιμούν τους πολιούχους του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
«Πεντεκαίδεκα άνδρας πολυάθλους τιμήσωμεν, Τιβεριουπόλεως πάσης τα αρχαῖα καυχήματα, ομού δε τους προστάτας του Κιλκίς, τους σκέποντας λαόν τον ευσεβή».
Για ακόμη μία χρονιά η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" τίμησε τον εορτασμό της μνήμης των πολιούχων της πόλης μας Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων.