Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Υγιεινό περίπατο έκαναν οι γυναίκες του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τρία στα τρία για τη Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού που το μεσημέρι της Κυριακής επιβλήθηκε με 9-0 του Α.Ο. Θράκης στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Με αυτό το αποτέλεσμα το συγκρότημα του Λάζαρου Δελήπαλτα εξακολουθεί να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, κάνοντας ευχάριστες γιορτές.

Ξέσπασε στην Αριδαία ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Εξαιρετική εμφάνιση για τον Κιλκισιακό και νίκη με 3-0 μέσα στην Αριδαία επί του τοπικού Αλμωπού, με τη συγκεκριμένη να είναι η πρώτη μακριά από το γήπεδό μας. 

Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό Βόλου πάει η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς. Εσείς;

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Βόλου την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017.

Κολεσιώτου: Συγχαρητήρια στους «ήρωες», που ακόμη επιχειρούν στην Ελλάδα της κρίσης

Υπογράφει η Γεωργία Κολεσιώτου
"Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Κιλκίς που προσήλθαν στις κάλπες Κιλκίς και Πολυκάστρου στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017, προκειμένου να αναδείξουν τη νέα διοίκησή του, και απέδειξαν περίτρανα ότι είναι «οι ήρωες» που ακόμη επιχειρούν στην Ελλάδα της οικονομικής, της κοινωνικής αλλά και της ηθικής κρίσης.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά την εταιρεία SONOCO ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

Ευχαριστήριο ΓΑΣ Κιλκίς
"Οι Έφοροι, οι Προπονητές και οι Αθλητές του Τμήματος Κλασσικού Αθλητισμού (Στίβου) του ΓΑΣ Κιλκίς, ευχαριστούμε θερμά τη χορηγό εταιρεία SONOCO ΕΛΛΑΣ Α.Ε. για στήριξή της, με την προσφορά αθλητικής εμφάνισης για όλους τους αθλητές-τριες μας (Αγωνιστικών & Τμημάτων υποδομής), ειδικά αυτές τις εποχές με τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν!

Θεσσαλονίκη: Κιλκισιώτες αστυνομικοί τον τσάκωσαν με 10 γραμμάρια ηρωίνη

Συνελήφθη χθες (9-12-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 31χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολική ποσότητα ηρωίνης βάρους 10,2 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

“Step Forward”: Ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα στα πλαίσια του Εrasmus+

Κείμενο: Νίκη Μάτσκου 
To “Step Forward” αποτελεί ένα 9ήμερο σεμινάριο το οποίο έλαβε χώρα στις 22-30/11/2017 στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+ από τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό AENAO. Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας στο οποίο συμμετείχαν 39 νέα άτομα από 10 διαφορετικές χώρες (Ελλάδα, Αρμενία. Αζερμπαϊτζάν, Λετονία, Αίγυπτος, Αλγερία, Φινλανδία, Βουλγαρία, Γεωργία και Ιταλία).

Πρώτη φορά αριστερά απεργοσπάστες

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Η θεμελίωση του δικαιώματος της απεργίας, πέρασε μέσα από νεκρούς κι από ποτάμια αίματος. Καθώς αυτή αποτέλεσε το μοναδικό ισχυρό όπλο που είχαν οι εργαζόμενοι στην προσπάθεια τους να διεκδικήσουν τα αυτονόητα.

Μια πανηγυρική χριστουγεννιάτικη συναυλία που δεν πρέπει να χάσετε

Δελτίο τύπου Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς
Στις 13 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 21.00 στο μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης, αίθουσα "Αιμίλιος Ριάδης", η φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης, θα "δώσει" μεγάλη εορταστική συναυλία στο πλαίσιο των Χριστουγέννων, με σολίστ την Κιλκισιώτισσα Βάσω Βαϊούλη και μαέστρο τον διευθυντή του ωδείου μας Κλεάνθη Ζαρίμπα.

Video: Ενημερωτικά φυλλάδια μοίρασαν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς


Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017, διανεμήθηκαν από τους Αστυνομικούς της Γειτονιάς Κιλκίς ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές αποτροπής ληστειών σε κατοικίες.

Video από Γαλλικό Κιλκίς: Χριστουγεννιάτικη Γιορτή και Παζάρι


Χριστουγεννιάτικη Γιορτή και Παζάρι διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων Γαλλικού το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, στις 18:00 στο πάρκο του χωριού.

Video από το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας "Ο Πόντος"


Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι διοργανώθηκε από την 71η Α/Μ Ταξιαρχία την 9η Δεκεμβρίου 2017 στον χώρο της Λέσχης Αξιωματικών Κιλκίς.