Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Ο Βασίλης Παμπορίδης μιλά στην ΕΤ3 για την νέα του καριέρα ως προπονητής στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Κιλκίς: Έκθεση χειροποίητου κοσμήματος "Olga's Jewelry"

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι περιμένουν τα δώρα τους! Μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση χειροποίητου κοσμήματος μας προτείνει η Όλγα Παπαδοπούλου. 

Χατζησάββας: Να καταργηθεί η σαρία στην Ελλάδα


Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων μίλησε ο Βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας τονίζοντας προς κάθε κατεύθυνση πως είναι αναγκαίο να καταργηθεί η σαρία στην Ελλάδα και να διορίζονται οι μουφτήδες της κοινότητας των Ελλήνων μουσουλμάνων στην Θράκη από το ελληνικό κράτος.

Δασικοί Χάρτες: Ενημερωτικό έντυπο για την διαδικασία υποβολής αντιρρήσεων

Υπογράφει ο Γεώργιος Βούρτσας 
Δασάρχης Κιλκίς, MSc Δασολόγος 
Μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών και την έναρξη της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων επ' αυτών, δείτε σχετικό ενημερωτικό ΕΔΩ.

Κιλκίς: Ο Βασίλης Ιωαννίδης και η Alexandra στο Take Five Stage


Προσφορά αναπηρικών αμαξιδίων στην «Ιερά Μητρόπολη Σερρών Νιγρίτης» από την «Ανάσα Ευαισθησίας» Κιλκίς

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Σε μία όμορφη συνεργασία αλληλοστήριξης με τον Μητροπολίτη Σερρών κ.κ. Αποστολίδη Θεολόγη και τους υπεύθυνους της «Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτης» και συγκεκριμένα του πατέρα Γαβριήλ ενημερωθήκαμε για άμεση ανάγκη συνανθρώπων για δύο αμαξίδια αναπηρικά και ένα καρεκλάκι κάθισμα με βάση.

Κιλκίς: Απονομή του Αστυνομικού Μεταλλίου «Αστυνομικός Σταυρός» στον Αστυφύλακα Αθανάσιο Γρηγοριάδη

Την 15 Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00, στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς (οδός Ανθυπαστυνόμου Γεωργίου Καμπούρογλου 3 – Κιλκίς), θα πραγματοποιηθεί τελετή απονομής του Αστυνομικού Μεταλλίου «Αστυνομικός Σταυρός» και αντίστοιχου διπλώματος, στον Αστυφύλακα Αθανάσιο Γρηγοριάδη του Νικολάου.

Ακουμπάτε 200.000 ευρώ και το Lamborghini Urus είναι δικό σας

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Η αγορά των πολυτελών super SUV αυξάνεται συνεχώς και η Lamborghini δε θα μπορούσε να απουσιάζει διεκδικώντας ένα σημαντικό μερίδιο, παρουσιάζοντας έτσι το νέο URUS, τα χαρακτηριστικά του οποίου προκαλούν δέος.

Ερώτηση Χατζησάββα, σχετικά με την παρουσία της Frontex στην Ειδομένη

Ερώτηση Χ. Χατζησάββα προς τον Υπουργό Εσωτερικών
Τον Μάρτιο του 2016 είχαμε τα θλιβερά γεγονότα στην Ειδομένη, όταν χιλιάδες λαθρομετανάστες είχαν προσπαθήσει να περάσουν από την χώρα μας στα Σκόπια, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο μεγαλύτερος αυτοσχέδιος καταυλισμός στην Ευρώπη. 

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του "πόλις" στις εγκαταστάσεις του "πόλις"

Το «Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο η πόλις», ανακοινώνει ότι το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 και ώρες 10:30-14:00 στον χώρο των εργαστηρίων του, αντί μαθημάτων, διοργανώνει χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Πρωταγωνιστής το 2017 στο γυναικείο βόλεϊ ο ΑΙΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Την τελευταία αγωνιστική πριν την ανάπαυλα των διακοπών θα ταξιδέψουν εκτός έδρας οι ομάδες των Κορασίδων και Παγκορασίδων του Αίαντα όπου θα αντιμετωπίσουν Εδεσσαϊκή και Νίκη Αιγινίου αντίστοιχα.

"Ο μικρός πρίγκηπας”, σήμερα στο 18ο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς

Το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας σας παρουσιάζει την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 7 το απόγευμα την παράσταση “Ο μικρός πρίγκηπας” του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ με την εξαιρετική Ομάδα “Όνειρο Είναι” από την Ελλάδα.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Δείτε το νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς, ΕΔΩ

Η Coca Cola χάνει και το Toumba Libre, ο ΠΑΟΚ σε τροχιά τίτλου

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Σε ένα άρθρο, το οποίο αναρτήθηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017, με τον χαρακτηριστικό τίτλο “Τις εταιρίες που ξενιτεύονται “τιμωρούν” οι καταναλωτές” η δημοσιογράφος του insider.gr Ελένη Μπότα συσχετίζει για πρώτη φορά σε παρόμοια κείμενο στο Διαδίκτυο τις κινητοποιήσεις των απεργών της Coca Cola στην Θεσσαλονίκη με την πτώση των πωλήσεων της αμερικανικής πολυεθνικής εταιρίας.

Το Δημοτικό Σχολείο Αραβισσού Πέλλας στο Παιχνιδοχωριό του Ράντσου Κιλκίς

Το Δημοτικό σχολείο από την Αραβισσό της Πέλλας ξεναγήθηκε σήμερα Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 στο Παιχνιδοχωριό του Ράντσου Κιλκίς.

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αξιούπολης


Ευχές για καλές γιορτές από την Συντεχνία Αρτοποιών νομού Κιλκίς


Αγωνιστικές δράσεις των τμημάτων του Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Ο Άτλας Κιλκίς σας ενημερώνει για τις αγωνιστικές δράσεις των τμημάτων του που συμμετέχουν στα διάφορα πρωταθλήματα βόλεϊ της Ένωσης ΕΣΠΕΜ.

Σωτήρης Ταχτσόγλου: "Δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των ανθρώπων"

Σημειώνει ο Σωτήρης Ταχτσόγλου για την παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας»
"Κατά την διάρκεια της καλλιτεχνικής μας πορείας και με την πολύτιμη προσφορά πολλών ανθρώπων με αναπηρία αλλά και χωρίς, κατορθώσαμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, τις ρατσιστικές προκαταλήψεις, τις νομικές δυσκολίες, διαγράφοντας μια αξιοπρόσεχτη καλλιτεχνική παρουσία. 

Video από την παρουσίαση του έργου του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη «Ο Φωτεινός» στο Κιλκίς


Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Εντευκτήριο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος, Κιλκίς), παρουσίασε το έργο του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη «Ο Φωτεινός».