Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, στα Τρίκαλα


Του Βασίλη Γιαννουλάκου
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά τους Γονείς και Κηδεμόνες, τους μικρούς μαθητές και τους Δασκάλους για την συμμετοχή τους στην διήμερη εκδρομή με προορισμό στην Πόλη των Τρικάλων, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου 2017. 

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς στο 5ο Τουρνουά ''Παντελής Κυριακίδης'' της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Ο ΠΑΟΚ έδειξε για άλλη μια φορά την ευαισθησία του και την υπευθυνότητά του διοργανώνοντας με τα Τμήματα Υποδομής ένα ακόμα Τουρνουά φιλανθρωπικού Χαρακτήρα για την οικονομική ενίσχυση του άτυχου μικρού ποδοσφαιριστή Παντελή Κυριακίδη. Ήταν Μάιος του 2009 όταν σε τροχαίο, ο μικρός ποδοσφαιριστής έχασε τον πατέρα του και ο ίδιος τραυματίστηκε βαριά.

Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στην Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Κλείνουμε την φετινή μας χρονιά με μία μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή γεμάτη εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους και φυσικά.... πολύ ποδόσφαιρο.
Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους την Παρασκευή 22/12 στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας μας.

«Πρόληψη της άνοιας και έγκαιρη αντιμετώπιση των συνεπειών της»

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στα πλαίσια του Εθνικού Πιλοτικού Προγράμματος Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων – «ΗΠΙΟΝΗ» του Υπουργείου Υγείας, με θέμα για το 2017 «Πρόληψη της άνοιας και έγκαιρη αντιμετώπιση των συνεπειών της», πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους φορέων και υπηρεσιών του Ν. Κιλκίς, την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ε Κιλκίς.

Συμμετοχές Άτλαντα Κιλκίς στα πρωταθλήματα βόλεϊ της Ένωσης ΕΣΠΕΜ.

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Ο Άτλας Κιλκίς σας ενημερώνει για τα τμήματα του που συμμετείχαν αυτήν την εβδομάδα στα διάφορα πρωταθλήματα βόλεϊ της Ένωσης ΕΣΠΕΜ.

Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης οδών από Δευτέρα 18 έως και Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως εξής:

Προκήρυξη νέου πανελλήνιου διαγωνισμού μαθητικής δημιουργίας

Δελτίο τύπου Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων
Σε συνέχεια των μαθητικών και φοιτητικών διαγωνισμών που υλοποίησε τις προηγούμενες σχολικές χρονιές σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση, προκηρύσσει Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικής Δημιουργίας με τίτλο «Δημιουργούμε με όλα τα χρώματα - Παίζουμε με όλα τα παιχνίδια» για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Νηπιαγωγείων όλης της χώρας.

Ενημερωτικές αστυνομικές δράσεις ενόψει των γιορτών

Ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκαν δράσεις με στόχο την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα ασφάλειας, στο πλαίσιο ευρύτερου σχεδιασμού για την προστασία του κοινωνικού συνόλου και την εορταστική περίοδο.

Ειδικές αστυνομικές δράσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

➤Συνελήφθησαν συνολικά 18 άτομα και βεβαιώθηκαν 582 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα
Πραγματοποιήθηκαν 3.115 έλεγχοι ατόμων, 2.528 έλεγχοι σε οχήματα και 113 έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ προσήχθησαν 140 άτομα
Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών

Zumba Christmas Party στο Kinesis Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Η Zumba® ενσωματώνει λάτιν ρυθμούς και εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα για να δημιουργήσει ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness που θα σας απογειώσει. 

Ευχές Χριστουγέννων από τους Αστυνομικούς της Γειτονιάς Κιλκίς


Συνάντηση Γεωργαντά με τη Διοίκηση του ΟΑΣΘ

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη συνάντηση του Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Νέου Αγιονερίου Ν. Παπαπροδρόμου και κατοίκων του χωριού με τη Διοίκηση του ΟΑΣΘ.

Εορταστικό κλίμα στους "Παίονες" Γουμένισσας

Δελτίο τύπου "Παιόνων" Γουμένισσας
Μπαίνοντας σε εορταστικό κλίμα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'', την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου με την εμφάνιση της μικτής χορωδίας στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, που έγινε στην κεντρική πλατεία, με την παρουσία πλήθους κόσμου και των τοπικών αρχών, μετέφερε στους παρευρισκόμενους με τις όμορφες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες το άγγελμα της γέννησης του Σωτήρα Χριστού.

Τ.Ε.Ι. Κιλκίς: Δέκα χρόνια χτιζόταν και τρία χρόνια το καμαρώναμε

Γράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Όσο και να θέλουν κάποιοι δημοσιογράφοι να συνεχίζουν την αποκοπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από τα τοπικά ΜΜΕ, ο κόσμος γνωρίζει και θα επισημάνω κάποια σημεία από τις δημοσιεύσεις.

Ψηφιακή υπηρεσία καταχώρησης γεννήσεων βοοειδών

Ανακοίνωση του Τμήματος Κτηνιατρικής ν. Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 18/12/2017 θα λειτουργήσει η νέα ψηφιακή υπηρεσία του Υπ.Α.Α.Τ. με τίτλο «Γεννήσεις Βοοειδών». Μέσω αυτής, ο κάτοχος βοοειδών θα μπορεί να καταχωρεί (και κατ’ επέκταση να κοινοποιεί) τις γεννήσεις των βοοειδών της εκμετάλλευσής του, χωρίς να είναι απαραίτητη η κοινοποίηση της γέννησης με τη συμπλήρωση του αντίστοιχου «Δελτίου Γνωστοποίησης Μεταβολών Βόειου Πληθυσμού» και την κατάθεση του στην αρμόδια Κτηνιατρική Υπηρεσία. 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Πλαταμώνα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της της Π.Ε.Κ. για την ΕΛΜΕ

Δελτίο τύπου Προοδευτικής Ενότητας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
"Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Θεωρούμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την παθογένεια της πλήρους αδράνειας του συνδικαλισμού των μη θέσεων και των μη αποφάσεων. Μπορούμε να αλλάξουμε την εκπαίδευση και την εικόνα των σχολείων. Μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, στις 13.30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η αθλήτρια του Kinesis Άννα Τσομπάνη

Δελτίο τύπου
Kinesis Gym Kilkis
Με συντριπτική υπεροχή κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing η Άννα Τσομπάνη στην Αθήνα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Χριστούγεννα 2017 με το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Χριστούγεννα 2017 και το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης σας περιμένει για να γιορτάσετε μαζί μας.

Εργασίες διαγράμμισης στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης

Εργασίες διαγράμμισης θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις εξής επαρχιακές οδούς:

Ευχές Χριστουγέννων από την Επιμορφωτική Κιλκίς


Ευχές Χριστουγέννων από τον Εμπορικό Σύλλογο Κιλκίς



Γιορτινές ευχές από τον Σούλη Καζαντζίδη


Ευχές Χριστουγέννων από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς


Τσάκωσαν Αλβανό 51 ετών για παράνομη μεταφορά 35χρονου Αλβανού

Συνελήφθησαν χθες (17-12-2017) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 51 και 35 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Γιορτινές ευχές από το Ράντσο Κιλκίς


Ευχές Χριστουγέννων από την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για σήμερα Δευτέρα 18 και αύριο Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 41/2017), το οποίο ισχύει από σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι και την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017:

"Ευχαριστώ και μπράβο στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Κιλκίς"

Υπογράφει ο Κώστας Χαραλαμπίδης
Εκδότης εφημερίδας ΓΝΩΜΗ
Το αυτονόητο δεν χρειάζεται χειροκρότημα σε ένα δημόσιο που λειτουργεί με όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις που τίθενται από μία ευνομούμενη πολιτεία. Το χειροκρότημα όμως του αυτονόητου γίνεται αναγκαίο στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε σήμερα.

«Χριστούγεννα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς»

Δελτίο τύπου Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συνεχίζοντας και φέτος τον επιτυχημένο θεσμό του στολισμού του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, σας ενημερώνει ότι την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 στις 11.00π.μ., προγραμματίζει πολιτιστική – εκπαιδευτική εκδήλωση με τίτλο «Χριστούγεννα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς». 

Video: Χριστουγεννιάτικα παραμύθια στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς στοχεύοντας στην ενίσχυση της σχέσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς με την τοπική κοινωνία και κυρίως με τα παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου, διοργάνωσε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στις 11.00 π.μ., πολιτιστική – εκπαιδευτική εκδήλωση με τίτλο «Χριστουγεννιάτικα παραμύθια στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς».