Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (28/12/2017)

Βιομηχανία παραγωγής τροφίμων με έδρα στην περιοχή Σταυροχωρίου Κιλκίς, ζητά να προσλάβει κοπέλα για τις ανάγκες digital marketing και πωλήσεων της εταιρίας.
Δείτε ΕΔΩ

Ανήμερα των Χριστουγέννων η Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς δίπλα στις ευπαθείς ομάδες

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Στη σημερινή κρίση που βιώνουμε όλοι υπάρχουν συνάνθρωποι μας, δίπλα μας που μας έχουν τόσο ανάγκη.

Στήριξη από την ΕΛΑΣ Κιλκίς στην Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Θέλω να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς για την πολύτιμη "ανάσα" που έδωσε στο σύλλογό μας, προσφέροντας γλυκίσματα για να συμπεριληφθούν στα πακέτα στήριξης ενόψει της Πρωτοχρονιάς.

Οι ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς στον δήμαρχο Παιονίας

Δελτίο τύπου Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΙΛΚΙΣ
Η Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αποτελούμενη από την Συντονίστρια Ελισσάβετ Γεωργιάδου, τον Ταμία Βασίλειο Μάτσκο και τον πολιτευτή Νικόλαο Τατίδη, πραγματοποίησε χθες 27 Δεκεμβρίου 2017, επίσκεψη στον Δήμαρχο του Δήμου Παιονίας, κύριο Χρήστο Γκουντενούδη.

Χρόνια Πολλά από την Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Κιλκίς

"➤Καλή χρονιά, χρόνια πολλά και καλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.Σε όλους τους ανθρώπους των τοπικών ΜΜΕ ευχόμαστε  κάθε καλό στους ίδιους και στις οικογένειές τους και τους ευχαριστούμε για την συνεργασία."
Τα μέλη και  ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ
Λάζαρος Κοζάρης

Στις 5 Ιανουαρίου 2018 η λειτουργία της λαϊκής αγοράς του Κιλκίς

Από τη Διεύθυνση Τοπικής και Οικονομικής Ανάπτυξης ανακοινώνεται ότι μετατίθεται χρονικά για την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 η λειτουργία της λαϊκής αγοράς Κιλκίς, λόγω του εορτασμού των Θεοφανείων το Σάββατο 6 Ιανουαρίου.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (28/12/2017)

Η εταιρεία υπηρεσιών ασφάλειας Κ2 Security επιθυμεί να προσλάβει για μόνιμη απασχόληση νέους προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της για την περιοχή: ΒΙ.Π.Ε. Κιλκίς. Απαραίτητα άδεια εργασίας & πιστοποίηση. Άμεση πρόσληψη και ασφάλιση. Στείλτε τα στοιχεία σας με email στο cv@k2security.gr 
Περισσότερες πληροφορίες στο 2341039119

Πρωτιά για το Kinesis Fight Club Kilkis στην Κω

Δελτίο τύπου  Kinesis Fight Club 
Με νίκη έκλεισε την χρονιά η αθλήτρια του Kinesis Άννα Τσομπάνη σε επαγγελματική Βραδιά στην Κω. Το 1ο Aegean Fight Night πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας Kick boxing ISKA στο κλειστό γήπεδο της Κω στις 23 Δεκεμβρίου. 

Ευχές Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς (Video)

Ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας δίπλα στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου Κιλκίς

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
O Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς διακρίνεται για την ευαισθησία του στο θέμα υγείας ατόμων και ιδιαίτερα παιδιών.

Πρωτοβουλία της Ελλάδας και πέντε ευρωπαϊκών κρατών για την ταχύτερη κατάργηση της δραστικής ουσίας glyphosate

Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ε. Αποστόλου, η χώρα μας, συνεπής στην στάση της (αρνητική ψήφος) για μη επέκταση της αδειοδότησης της δραστικής ουσίας glyphosate, συμμετέχει στην πρωτοβουλία κρατών μελών για την εξάλειψη της δραστικής ουσίας glyphosate στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το αργότερο μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2022, προτείνοντας μάλιστα και συμπληρωματική τροπολογία.

Video: Το “YOGA PILATES HOUSE” στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς


ZUMBA “Feliz Navidad” από το γυμναστήριο “YOGA PILATES HOUSE”, στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017.