Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Τα νέα του Κιλκισιακού (28/1/2018)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Δεύτερη νίκη στη σειρά για τον Κιλκισιακό που επιβλήθηκε με 2-1 εκτός έδρας του Καμπανιακού και μείωσε την απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού στους οχτώ βαθμούς. Ο ΑΟΚ συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις, και κυνηγά μέχρι τέλους τις ελπίδες του για να φτάσει στον στόχο του.

Το τελευταίο διάστημα κατά το οποίο ο Κιλκισιακός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, δείχνει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ιδιαίτερα στον δεύτερο γύρο και αυτό αποτυπώνεται και στον αγωνιστικό χώρο.

Στο παιχνίδι της Χαλάστρας με τον Καμπανιακό ήταν ανώτερος και έφτασε σε μια δίκαιη επικράτηση. Στο 20' ο Γιώργος Μοσχάκης έβγαλε την ασίστ στον Ιάσονα Παπαδημητρίου που πλάσαρε για το 1-0.

Στο 30' ο Παύλος Καθάριος βγήκε τετ-α-τετ όμως το πλασέ του πέρασε έξω. Στο 42' νέα μεγάλη φάση για τον ΑΟΚ με τον Παπαδημητρίου να πλασάρει και τους γηπεδούχους να αποκρούουν πάνω στη γραμμή.

Στο 50' τελικά ο Δρόσος έφυγε με ταχύτητα στον χώρο, "έσπασε" την μπάλα και ο Παπαδημητρίου με πλασέ σημείωσε το 2-0. Στο 65' οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον πρώην παίκτη του Κιλκισιακού Καμπεράι μετά από ατομική του προσπάθεια.
Οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη δεν πτοήθηκαν, κράτησαν εύκολα πίσω στην άμυνα, ενώ δημιούργησαν και κάποιες φάσεις για τρίτο τέρμα, με το 2-1 εν τέλει να μένει στο 90λεπτο.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Μπόικος, Χατζηαποστόλου (65΄ Ζουμπούλης), Αλμπάνης (46΄ Καραλιόλιος), Χριστοδουλίδης, Τσιότσκας, Βασαϊτης, Χατζηβασιλειάδης, Παγωνίδης (55΄ Καρασαββίδης), Μπιτζικόπουλος (70΄ Καλογιάννης), Καμπεράι, Παπάζης.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Δουλκερίδης, Καρασίμος, Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ιορδανίδης, Πιπερτζής (75΄ Μπελίτσας), Καθάριος (90΄+2' Παπαχρυσάνθου), Προβατίδης, Παπαδημητρίου, Μοσχάκης (88΄ Τοπαλίδης), Δρόσος.

Πάντα πρώτα τα κορίτσια


Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι της Γυναικείας Ομάδας του Κιλκισιακού στη Δράμα με τη τοπική Δόξα για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και τελευταίας του πρώτου γύρου. Στους 10 βαθμούς ο ΑΟΚ με τρεις νίκες και μια ισοπαλία κλείνει στη κορυφή της κατάταξης τον Γενάρη και ετοιμάζεται για τη τελική ευθεία.

Η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι καθ'όλη τη διάρκειά της, με πολλές δυνατές μονομαχίες, αφού και οι δύο ήθελαν τη νίκη. Στο 11' ο Κιλκισιακός άνοιξε το σκορ, με την Κωνσταντίνα Βασιλειάδου να σουτάρει έξω από τη περιοχή και την αντίπαλη τερματοφύλακα να κάνει λάθος με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 21' η Ολγα Νικολαΐδου έφυγε στην αντεπίθεση, πλάσαρε όμως αυτή τη φορά αντέδρασε σωστά η πορτιέρο των Δραμινών. Στο 32' ο Κιλκισιακός έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, με τη Νικολαΐδου να πλασάρει από πλάγια θέση και τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Δόξα είχε και αυτή μια καλή φάση στο 16' με σέντρα σουτ, και τελικά έφτασε στην ισοφάριση στο 38' όταν η μπάλα κόλλησε στη περιοχή της Τσαρτσαράκη και η Κασαπίδου ισοφάρισε.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε φάσεις πέρα από κάποια μακρινά σουτ, με το 1-1 να παραμένει μέχρι τέλους.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσαρτσαράκη, Πουλιοπούλου, Παρπαρά, Τζιτζίδου, Μουρατίδου, Αναστασιάδου, Μίγγου, Νικολαΐδου (76' Τσιόνκη), Βασιλειάδου, Φούρναρη, Καραβασίλη (31' Γάτσιου).

Νέα νίκη


Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε ο Κιλκισιακός Β΄ που επιβλήθηκε στο ντέρμπι της αγωνιστικής με 2-0 του Σταθμού Μουριών, συνεχίζοντας το απόλυτο στον δεύτερο γύρο.

Η ομάδα του Θωμά Σαραφίδη έφτασε τους 23 βαθμούς και επανήλθε στη τέταρτη θέση της κατάταξης. Νέα δύσκολη αποστολή τη Κυριακή, μιας και πηγαίνει στη Νέα Σάντα.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ με φάσεις και για τις δύο ομάδες, με τον τερματοφύλακα Κουτουκιά να πραγματοποιεί αρκετές αποκρούσεις.
Στο 20' ο Νίκος Μαλάνια είδε εκτός θέσης τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-0. Φάσεις με τους Μαλάνια και Μαριόγλου για τον ΑΟΚ, που εν τέλει έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις, όταν ο Φιλιππίδης έβγαλε την ασίστ στον Σαμουηλίδη που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Κουτουκιάς, Κωτάκης, Πουρσανίδης, Ζαμανόπουλος, Κουραλίδης, Μαριόγλου, Κυριακίδης, Κελεσίδης, Κοσμερίδης (83' Σαμουηλίδης), Μαλάνια (75' Δούκας), Ντοριάν (60' Φιλιππίδης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.