Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Συνελήφθη 37χρονος στους Ευζώνους για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών

Συνελήφθη χθες (20 Ιανουαρίου 2018) το βράδυ στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο 37χρονος να οδηγεί όχημαιδιοκτησίας του και να μεταφέρει 4 υπηκόους Αλβανίας, οι οποίοι είχαν εισέλθει νωρίτερα από μη νομοθετημένο σημείο της μεθορίου, με σκοπό την προώθηση τους προς το εσωτερικό της χώρας.

Όπως διαπιστώθηκε σε βάρος 3 εκ των 4 υπηκόων Αλβανίας εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του 37χρονου.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.