Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Όλα έτοιμα για την ποδοσφαιρική ... εξόρμηση στα Τρίκαλα

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς 
Για άλλη μια χρονιά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς διοργανώνει μια ποδοσφαιρική εκδρομή ενταγμένη στο πλαίσιο διαμόρφωσης και προαγωγής της αθλητικής και ποδοσφαιρικής παιδείας των αθλητών της. 

Τα παιδιά θα έχουν την χαρά να συμμετάσχουν σε μια ποδοσφαιρική ''αποστολή'', αναπτύσσοντας τα στοιχεία της αθλητικής πειθαρχίας, της υπευθυνότητας και της εν γένει αθλητικής νοοτροπίας μέσα από το παιχνίδι και την εμπειρία μιας επίσκεψης και διαμονής σε μια άλλη πόλη.

Θα συμμετάσχουν τα τμήματα προτζούνιορ ''Μάντσεστερ'', τζούνιορ ''Ίντερ'' και προπαίδες ''Μίλαν'' με την αποστολή να αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου στις 07.00 το πρωί. 

Η Ακαδημία θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Δήμητρα –Απόλλων με την οποία θα δώσει σειρά φιλικών παιχνιδιών το Σάββατο ενώ την Κυριακή θα αγωνιστεί σε Τουρνουά με τη συμμετοχή και άλλων τοπικών Ακαδημιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.