Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας, διαμαρτύρεται...

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας (23/01/2018)
Το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας, εκφράζει την διαμαρτυρία του και δηλώνει την έντονη δυσαρέσκειά του για τη μη επαρκή κάλυψη, από τα τηλεοπτικά μέσα, του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης στο οποίο εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας εξέφρασαν δυναμικά την αντίθεσή τους σε κάθε χρήση του όρου «Μακεδονία» από το κρατίδιο των Σκοπίων, αλλά και στην προσπάθεια παραχάραξης της Ιστορίας μας.

Είναι τουλάχιστον ατυχής, αν όχι σκόπιμη, η απουσία ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης από τα συνεργεία του κρατικού τηλεοπτικού φορέα για ένα τόσο μεγάλο γεγονός που αφορά σε ένα μείζον εθνικό ζήτημα.

Επιπροσθέτως, η στάση αυτή της ΕΡΤ έρχεται σε συνέχεια της συστηματικά ελλιπούς κάλυψης των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στην περιφέρεια της χώρας μας και της μη ανάδειξης σημαντικών θεμάτων που απασχολούν την επαρχία.

Η Κρατική Ραδιοτηλεόραση δεν θα πρέπει να λειτουργεί μονάχα με ιδιωτικο-οικονομικά κριτήρια αλλά ούτε και να εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.