Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Τα τελευταία νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Πολύ σημαντική η νίκη εκτός έδρας επί του Παλιού Αγιονερίου με το νικητήριο γκολ να επιτυγχάνεται στις καθυστερήσεις του αγώνα και με αυτούς τους τρεις πόντους της νίκης ο Αλέξανδρος να παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Αλέξανδρο έχοντας την καθολική υπεροχή και να δημιουργεί πολλές φάσεις για γκολ είτε από αριστερά είτε από δεξιά της περιοχής της αντιπάλου.

Στο 20’ ευδοκίμησε η υπεροχή του Αλέξανδρου και προηγήθηκε στο γκολ με τον Γρηγοριάδη. Μετά το 30’ ισορρόπησε λίγο το παιχνίδι ο Ατρόμητος, και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 44’ με τον Ευθυμιάδη.

Στο β’ ημίχρονο παίχτηκε πάρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δυο ομάδες που έχασαν και οι δυο πολλές ευκαιρίες για τέρματα, με χαρακτηριστική ευκαιρία για τον Αλέξανδρο το διαγώνιο σουτ του Τσολακίδη στο 70’, στο κάθετο δοκάρι.

Ο Αλέξανδρος κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 2’ από τα 4’ των καθυστερήσεων που κράτησε ο διαιτητής με σκόρερ τον Γιαξή μετά από σουτ μέσα από την περιοχή. 

Αυτή η νίκη είναι ακόμα πιο σημαντική από τους 3 βαθμούς που κέρδισε ο Αλέξανδρος γιατί επιτεύχθηκε μετά από την ήττα από την Μ. Βρύση και σε μια δύσκολη έδρα έχοντας αρκετές ελλείψεις βασικών παικτών.

Ήττα για τις Ελπίδες Κιλκίς


Σε εντός έδρας παιχνίδι στην Ευκαρπία με τον Ηρακλή Αργυρούπολης δεν μπόρεσε η β’ ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς να πάρει θετικό αποτέλεσμα παρά την πολύ καλή εμφάνιση και το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξε Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις Ελπίδες να παίρνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 4’ να έχουν δοκάρι με τον Μακάριο. 

Να ελέγχουν το παιχνίδι να δημιουργούν φάσεις στα αντίπαλα καρέ αλλά να μην σημειώνουν τέρμα. Σε όλο το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού οι νεαροί ποδοσφαιριστές έκλεισαν τους χώρους στον αντίπαλο δεν τον άφηναν να αναπτυχθεί και έβγαιναν στην κόντρα με ωραία ανάπτυξη. Στο 27’ οι φιλοξενούμενοι μετά από αδράνεια της άμυνας προηγήθηκαν με 0-1. 

Η πίεση των Ελπίδων έφερε την ισοφάριση 3’ αργότερα όταν από υποδειγματική αντεπίθεση ο Ζαφειρόπουλος έβγαλε ασίστ στον Κεσίδη και πέτυχε το τέρμα με σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά από το σημείο του πέναλτι. Όλα έδειχναν ότι οι Ελπίδες θα πετύχουν και δεύτερο τέρμα αλλά χάθηκαν 2-3 καλές ευκαιρίες .Στο 44’ οι αντίπαλοι πήραν φάουλ εκτός περιοχής και εκμεταλλεύτηκαν το ριμπάουντ μετά από την εκτέλεση και πρόσκρουση στο οριζόντιο δοκάρι και έκαναν το δεύτερο γκολ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελπίδες είχαν τον επιθετικό μονόλογο , δεν απειλήθηκε καθόλου η εστία τους αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν να πετύχουν άλλο τέρμα αν και είχαν ευκαιρίες.

Σύνθεση: Ορμανίδης , Μπούνζτρα , Μαργαριτόπουλος(75’Μπαλάσκας) , Ανανιάδης , Καλαϊτζης , Μαχμουτάι , Παπαδόπουλος(76’Κουρουζίδης) , Μακάριος, Ζαφειρόπουλος(60’ Τζιάνας) , Αλεξανδρίδης(70’Τσακιρίδης) , Κεσίδης.

Ισόπαλο το ΠΑΙΔΙΚΟ


Με ισοπαλία 1-1 και παραμονή στην πρώτη θέση για το ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα του Αλεξάνδρου Κιλκίς σε παιχνίδι που έδωσε στο Πρόχωμα με την τοπική Αναγέννηση για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας. 

Σε παιχνίδι με πολύ ωραίο ρυθμό και με ωραίες προσπάθειες και από τις δυο ομάδες , προσεκτικές στην άμυνα και αντεπιθέσεις η γηπεδούχος προηγήθηκε στο 49’ όταν εκμεταλλεύτηκε αντεπίθεση από τα αριστερά και κερδίζοντας κόντρα τις μπάλας από τον αμυντικό βρέθηκε ακάλυπτος επιθετικός και πλάσαρε. 

Στο σημείο εκείνο οι Ελπίδες ανέβασαν ρυθμό, άλλαξαν σχηματισμό πίεσαν και ισοφάρισαν στο 60’ με τον Κατσάρα σε 1-1 ενώ θα μπορούσαν να κλέψουν την νίκη όταν στο 64’ & 66’ σουτ των Ρεμπετσιώτη και Γεωργιάδη πέρασαν ελάχιστα out από το δεξί κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Επόμενο παιχνίδι με την ΑΕ Νέων Σίνδου στον Ατερμων το ερχόμενο Σάββατο. Σύνθεση : Σιαπκάρης , Ναλμπάντης , Ζιούτας(60’Φρεγγίδης) , Περπερίδης(58’ Παρτσαλίδης) , Μακάριος , Κατσάρας , Ρεμπετσιώτης , Σοφής , Ζάλτος (36’ Τουτσίδης) , Βαφειάδης (36’Γεωργιάδης) , Σπασόπουλος (55’ Μπατσέλι) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.