Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Εγκαίνια έκθεσης έργων ζωγραφικής της Καίτης Σταυρούδη στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης έργων ζωγραφικής της γνωστής εικαστικού Καίτης Σταυρούδη τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης.

Τίτλος της έκθεσης “ΜΝΗΜΕΣ” και περιλαμβάνει κυρίως έργα από τις τελευταίες δουλειές της σημαντικής εικαστικού αλλά και έργα που δεν έχουν εκτεθεί ποτέ μέχρι σήμερα.


Γενικότερα η καλλιτεχνική δημιουργία της Καίτης Σταυρούδη περιλαμβάνει υδατογραφίες και ακρυλικά στα οποία πολλές φορές παρεμβάλονται νέα υλικά δίνοντας μια ανάγλυφη μορφή στα έργα της.

Η Καίτη Σταυρούδη, έχοντας πραγματοποιήσει τρεις ατομικές εκθέσεις στους χώρους της Τέχνης, είναι αγαπημένη και γνώριμη και αυτό καθιστά την συγκεκριμένη έκθεση ιδιαιτέρως σημαντική για την πόλη του Κιλκίς.

Πάνε τρία χρόνια τώρα που έχει “φύγει” από κοντά μας, αλλά η Καίτη Σταυρούδη θα υπάρχει πάντα στη μνήμη μας ως η εικαστικός του μπλε της θάλασσας του Αιγαίου, του φωτός, των εικόνων του ουρανού και των συνθέσεων που καταδεικνύουν την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 5 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2018, και θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά 5:00-8:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.