Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Άτλας Κιλκίς: Καλό το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής χρονιά

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Ανδρικό Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε΄όμιλος). 
Ο Άτλας Κιλκίς ξεκίνησε την νέα αγωνιστική χρονιά με καλούς οιωνούς. Μετά την 1η νίκη της χρονιάς επί του Αίαντος Κιλκίς, το Σάββατο νίκησε και τον Εθνικό Κοζάνης εκτός έδρας με 3-0 σετ (25-16, 25-19, 25-17)

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό. Η ροή του αγώνα ήταν πολύ καλή με εναλλαγές στο σκορ μέχρι τα μέσα των σετ. Τα δύο χαρακτηριστικά στοιχεία του Άτλαντα Κιλκίς που βοήθησαν στην νίκη ήταν, τα δύσκολα και πιεστικά ΣΕΡΒΙΣ και η εμπειρία του πασαδόρου της ομάδας Χάρη Πολιτίδη που με τις σωστές επιλογές έδινε το δικαίωμα στους επιθετικούς του παίκτες με μονό μπλοκ να ‘τελειώνουν’ φάσεις και να παίρνουν πόντους. 

Η ομάδα με τον χρόνο δείχνει να αποκτά σταθερότητα, σοβαρότητα, αγωνιστικό πνεύμα νικητή και αρχίζει να έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις φάσεις του αγώνα.

Η ομάδα του Εθνικού Κοζάνης με ιστορία στο Άθλημα του Βόλεϊ, παρουσίασε ένα καλό σύνολο με πολύ καλά τεχνικά χαρίσματα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και με ένα πολύ καλό έμπειρο Libero που βοήθησε πολύ την ομάδα του.

Στο 1ο σετ το σκορ εναλλάσσονταν μέχρι το 11-12. Στην συνέχεια ο Άτλας με την αλλαγή τακτικής του στα ΣΕΡΒΙΣ και τις σωστές επιλογές του πασαδόρου του ξέφυγε στο σκορ και πήρε το σετ με 25-16.

Στο 2ο σετ μέχρι το 14-14 οι ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ. Οι παίκτες του Άτλαντος κάνοντας εκνευριστικά λάθη σε κείνη την χρονική περίοδο του σετ, έδωσαν το δικαίωμα στο Εθνικό να προηγηθεί στο σκορ με 14-19. Το time out του προπονητή Σταύρου Χατζηγεωργιάδη για να ηρεμήσει την ομάδα βοήθησε πολύ ώστε να ανατραπεί το εις βάρος σκορ, να προηγηθεί και να πάρει τελικά το σετ με 25-19.

Στο 3ο σετ, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα (ψυχολογικοί λόγοι) και ο Άτλας κέρδισε το σετ με 25-17 και το αγώνα με καθαρή νίκη 3-0 σετ.

Επόμενος αγώνας, το ερχόμενο Σάββατο εντός έδρας στο ΔΑΚ, με τον Γ.Σ.Γρεβενών

Η σύνθεση της ομάδος:

Πολιτίδης Χάρης, Χειρούλης Γεώργιος, Πελτιάν Κυριάκος, Ουστάς Αναστάσιος, Ιακωβίδης Κυριάκος, Κουρομπήλιας Ιωάννης, Καπούλας Κων/νος, Παπαδόπουλος Ραφαήλ (Libero).

Coach: Χατζηγεωργιάδης Σταύρος

Μετά από 7 αγώνες η βαθμολογία στο πρωτάθλημα Ανδρών Β΄Εθνικής έχει ως έχει ως εξής:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.