Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

BMW X2 σε έκδοση Μ

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.autotriti.gr
Μετά την επίσημη παρουσίαση της νέας Χ2, ήταν πολύ αναμενόμενο να «ορμήσουν» οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές στη δημιουργία πολλών και διαφορετικών ψηφιακών πορτραίτων για το νέο crossover/SUV της BMW.

O ανεξάρτητος οίκος X-Tomi Design πήρε την Μ Sport έκδοση που παρουσιάστηκε για την Χ2 και έκαναν ένα βήμα παραπάνω, προσφέροντας στο νέο μοντέλο περιποίηση Μ. Για το σκοπό αυτό, δεν χρειάστηκαν πολλές αλλαγές λόγω της ήδη επιθετικής εμφάνιση της, αντιθέτως έλαβαν χώρα κάποιες διαφοροποιήσεις ουσίας, όπως νέο μπροστινό προφυλακτήρα, Μ έμβλημα στην γρίλια, μαύρη οροφή και πλαϊνές ποδιές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η BMW δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα δώσει εντολή στο τμήμα Μ να λανσάρει την Χ2 Μ, ωστόσο αν αυτό γίνει το κινητήριο του σύνολο θα εξοπλιστεί με αρκετούς ίππους, ώστε να μπορεί να ανταγωνιστεί την Mercedes-AMG GLA 45.

Όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα βενζίνης, η Χ2 στην θα προσφερθεί με τρεις διαφορετικές επιλογές. Η X2 sDrive20i θα διαθέτει τον τετρακύλινδρο TwinPower Turbo κινητήρα χωρητικότητας 2,0 λίτρων, ο οποίος θα προσφέρει 192 ίππους και 280 Nm ροπής και θα συνδέεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων, που επιτρέπει στο crossover να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 7,7 δευτερόλεπτα πριν φτάσει στη μέγιστη ταχύτητα των 227 χλμ./ώρα. Για το Μ μοντέλο, η ιπποδύναμη και οι επιδόσεις αναμένεται να αυξηθούν δραστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.